![]() |
ja stracilem wlasnie moze blachostke - dwarven shield, lopate, wedke, 600gp, 7mace na spzredaz i cos tam jeszcze. Ale to by bylo pol biedy, szlem wlasnie z polowania na roty do miasta (pol dnia tam siedzialem) nabilem pelno expa i przyszlo trzech kolesi, obtoczyli mnie (kurde niestety mialem battle bo odrazu wydalo mi sie to podejrzane) pytaja sie mnie bg? ja gadam nie, a nagle wszyscy 3 stali sie PK i zadawali mi hity po 50 :/ ja ich dojade pozniej jak beda osobno, kazdy sam! Stracilem przez nich 5708expa i po jeden w kazdym skillu:/ tzn. w swordzie stracilem 2.....
|
Cytuj:
@topic k arm , w helmet i w bp jakies shity |
omg..
Generalnie mam w dupie straty typu: k-arm etc. Najgorszą stratą jest exp i skille. Siedzisz cały dzień i expisz jesteś happy z następnego lv bądź skilla a tu zgon. To jest najgorsze..
|
ja jak konczylem grac palem mialem nim 50 lvl postanowilem go solnac demona na szczescie go solnolem wypadlo mi z niego e-plate i f axe 8o
tak sie cieszylem ze postanowilem nim grac dalej jak juz wracalem to mialem ****A KICKA I PADLEM NA SZCZESCIE E-PLATE NIE SPADLO ALE ****A F AXE POSZLO SIE ***AC C ARM I W *** RUNEK aktualnie gram sorcem i mam nim 62 lvl :cup: i 58 m lvl |
Heh...
No a mi wypadło najlepsze plate armor i dark helmet :p :p :p
|
hehe ... mi lacznie po wszystkich deadach wypadl dragon shield, crown helmet , blue robe , ok: 4 bp sd , 5 bp hmm , 2 bp gfb i 2 bo uh ! X( ale wiekszosc odzyskalem
|
KU******************WA
Przed chwila dedlem.Stracilem fsworda i parmora nie mowiac o loocie w ktorym bylo 500gp troche battle.axe ,dwarven shield i kilka axe ringow!! X( X( |
Knight Armor , Fire Sword, bp z 10 k :) eh .. pk
|
Mi wylecial Golden Armor i Crown legsy :(.Teraz musze z plate setem chodzić bo kasy niema :(
|
Plate armor
Mnie raz ubił Elf Scout i stracilem mojego plate armor. Ale go natychmiast odzyskałem. Uff! :]
|
Cytuj:
|
Prosto i na temat : AoL :baby:
|
:(
Hehe...ja zgubilem bp ,crown legs
w bp: -bp uh -bp sd -9 bp hmm -bp blanek -50 brown mushrooms -bp mana fluidow ....kilka runek destory field ,explo... To mial byc udany gs huncik ,niestety mass kick i all dead 40k expa i 1 mlvl z 50 na 49 powiedzialo mi PAPA :/ |
japa a ktory masz lvl?
|
Warrior helmet
|
A mi wypadły knight legi, jak mnie 82 elite knight ubił -.-
|
Mi wypdal tylko wariro helmet a tak poza tym nic :D :P :)
|
Na mojej postaci na antice 10 lvl sorc mi wypadł noble arm. ;(
|
bohy:(
mi raz na hero wypadly bohy przez lagg a muj kolega byl za slaby zeby uwalic hero bo ja go lurowalem a on ciol z boltuw ale byl lag i padlem :( ;(
|
Bohy
2 dead Bohy :( :(
Inwazja orków w północnej części Thais.Szedłem sobie z lootem (3k i bp uhow) nagle wokół mnie zalogowało sie odgroma orcków(zerki szamany raidery)i nie zdazylem bp uhow otworzyc .... 1 dead steath i might ring |
Cytuj:
|
MI wypadl c armor i k legs:(
|
dsm i mms ;(
|
Cytuj:
|
Niby nic...
Niby nic... ja stracilem nowiutkiego Serpent Sworda. Nie mialem nawet szans zeby go odzyskac. Zabila mnie palka lvl 30 (ja bylem na 15) i utopila cialo... :( Czemu?? Bo ja chlopak rzucil i na mnie padlo... No comment.
|
eee tam
Z tych fantów najgorsze moje:fs guardin shield i c helm:P
Pozdro! |
a to strata
mi wypadlo magic plate armor i demon shield i oczywiscie ukochany bp uh i 400 k i 43 plate
|
Demon shield...
|
c arm mi wypadł :(((((((((((((((((((
|
A mi wypadł fire axe ;( . stracilem tez 2 razy k armora , 1x c helmeta , 1x dragon shieda , 2 x fire axe ,- to sie nie liczy bo to przez hacka na 2 postaci :P ( ch** za***** mi caly set , kase , i runy ;/ )
|
',.,'
mi na drag huncie wypadly 2 bp SD(ale padlem przez huntera luring>?) ;/ ale nic z EQ ;]
|
Najcenniejszego?Crown Shield ,Dragon Hammer i Knight Legs...Wszystko w jednym dedzie na huncie smoków :( Mialem wtedy byc moze 20 lvl(nie pamiętam dokładnie ,dosyć dawno to bylo.Zresztą teraz mam 38 :P) i zachowywałem sie jak noobek ;s(i przestałem się tak zachowywać:P:P) Tarcze i Dragon H mialem w bp(biłem War Hammerem) a Knight Legsy na sobie...Przyszeld straszny lag i padlem. :| Rzeczy nie odzyskałem bo jeden z "kumpli" postanowił je sobie przywłaszczyć i zwiać :/ Ale jak narazie nic cenniejszego nie wypadło mi podczas śmierci.I oby sie tak nie stało.;)
|
A mi nic nie wypadlo :P Jakby wypadl mi warrior helmet, plate set , fire sword albo tower shield to bym sie poplakal :( Narazie mam 10 lvl :P
|
mi wypadlo dragon hammer demon shield ;( ale odzyskalem z nawiozkom crown armorem :evul:
|
Najcenniejsze co mi wypadlo to serpen sword i bp uh
(a tak w ogole to tylko 1 mnie zabili) |
Cytuj:
|
up:
no bo jak sie ma red skulla to aol nie chroni;] |
smierc
mi wypadl crown helmet i bp ze szpejami i jakimis 3 k ;( hunter ubil ;(
|
Mnie wypadl mój ukochany knife i wędka. ;( ;( ;(
|
No mi wypadl c-set ...:( (crown armor i crown legs) Bylem draga huntowac a nagle internet siadl i ded...:(:( bylem sam tam wiec nie odzyskalem nic bo internet wlaczyli po 2h :( chociaz wtedy juz chcialem konczyc z tibia i przygotowalem sie na to ze mi gs wypadl a tu c-set to i tak sie zalamalem :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:37. |