![]() |
@UP: A JA MAM, A JA MAM, I TO W BIUSTONOSZU NAWET :!
#edit: No okie's. (16:16:17) (+Pani-K) To jest stanik od stroju kapielowego. Replay @UP: A JA MAM, A JA MAM, I TO W STANIKU OD STROJU KĄPIELOWEGO NAWET :! @PiXik: (16:11:08) -› Gallar changes topic to: http://i12.tinypic.com/2lj00i1.jpg <- O NASZ BOG DAL NAM SWOJE ZDJECIE RADUJMY SIEEEE!!1111 Zapraszamy do Twojego nieoficjalnego fan clubu! #pixikfanclub!11 w sieci quakenet! |
@up
Zajebiście śmieszny jesteś Gallar, niema co. |
Cytuj:
|
Gallar, weź troszkę poluzuj majciochy, cokolwiek masz do PiXika.
|
Hehe widze ze tu wszyscy szpan komorka i jada :p, skomentujcie mnie :).
|
Bambuko te twoje fimy ownują :D, go go go next :P
|
Trzecia osoba liczby mnogiej w rodzaju męskoosobowym od czasownika "ownić" to "ownią", a nie "ownują". Mówisz, że pierogi mnie słyszą, czy słyszują? Tu jest podobnie.
RE DOWN: Bo tam liczy się tylko ten, do którego podałem linka. Pozostałe wrzuciłem dla ludzi, którzy je rozumieją. Natomiast ostatni film ma szersze znaczenie, więc podałem linka tutaj. Oczywiście możesz także nie wiedzieć o co chodzi. |
ja powiem inaczej (;
twoje filmy nie ownią, bo nie maja sensu. i ogólnie sa beznadziejne. |
Cytuj:
|
Ja tam się zgadzam z Shadowsem. Nic śmiesznego.
|
@Kaczi
chciales przyszpanowac ze masz oryginalne buty? Szczerze - smieszne <rotflmao> ;) Zaraz sie przebiore we wszystkie firmowe rzeczy jakie mam w domu i bede od domu wyliczal..hahahaha. BTW.[ironia] fajny stadion ^^ [/ironia] |
Cytuj:
Nie, nie chciałem się pochwalić. A co w nich śmiesznego? -.- Stadion gości, nie nasz. |
Cytuj:
|
Fuck! A starałem się być opanowanym i nie gonić za modą na jechanie po kaczim i spółce. Ale co Ty chłopcze wyrabiasz? [mujgópjistajl]Aja mam nowebóty Pómy takie bronzowopomarączofe, som faine bo majom znaczek skotkiem!!11111[/mujgópjistajl].
|
;o?
Czas na leczenie? Czy to tak na zarty? |
Kurde...wyluzujcie...moze chcial tylko pokazac sie jakos z lepszej strony ale nie, odrazu musi byc najazd na dana osobe -.-
|
Każdy się lubi chwalić.
|
Cytuj:
Tamten tekst miał być raczej rodzajem ironii. Widać, wiele osób nie zrozumiało, a i się debile znaleźli. Równie dobrze, mógłbym napisać, że cały strój to Adidas. Lecz po co?... |
jak widać,można czepiać się wszystkiego,wystarczy ,że kogoś nie lubimy:)
żel-gej strój piłkarski-szpaner whatever? ps.Nervuss~~zajebiste zdjęcia ,ciemność widze |
O ja cię w mordesz szczena jeża gorset, czemu jeszcze na tym forum siedzę.
|
Cytuj:
http://img386.imageshack.us/img386/4303/dsc01154kg4.jpg |
@Dr.Unk
łał! Ale sexy! Też takie chce!11 @down A noszone? Jeżeli tak, to chce mniejszą cenę. Przecież może w nich coś być ;< muahahaha //edit @Bambuko Ale mogą być plamy na tyle. xD |
Cytuj:
<edit> Dzisiaj kupione w Makro, na ulicy Conrada. |
@Nervuss
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. mam syndrom Oxygane'a, tylko coś napiszę, już mnie nienawidzą :) @Down Umówisz się? |
Cytuj:
@up Edytuj, edytuj. Im bardziej się wypierasz, tym bardziej mnie utwierdzasz w tym, że to jednak prawda! <edit> @Jade Zmiana ceny, teraz moje bokserki są warte 5 pkt '-.-. |
Drunku, chyba Gangrel Ci przeszkodził...
|
A Master Hieyz0rd był pośrednikiem!
Bo Malkav jest nub, a co! |
Cytuj:
Gangrel, przyznaj się, że to z zazdrości, że wykupiłem ostatnią parę z krakowskiego Macro ; ). |
koniec offtopa
|
Rexona... Ciekawe kto Ci to powiedział :D
|
Nie wiesz przypadkiem kto? :p Hehehe!
|
Luthi, golisz sobie wlosy w nosie?
|
Nie... czekam na polipy.
A po 2. laski na to lecą, na maksa. Jeszcze dodaje: Wanna pull my hair Break my back Put it right money might ?? Back to back you can’t even keep track It’s a fact freaks like to get slap ...jest moja. |
Rexona jak zobaczyłem twoje fotki to...a z resztą nie ważne co ;)
|
Rexona mhmmm
I *Hariel* też niczego sobie ;) |
Marciunia, fajne fotki. Pozdrawiam ;-)
|
Marciunia taki spam to zawsze będzie mile widziany.
I jak zwykle, ładna dziewczyna musi daleko mieszkać :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |