![]() |
Cytuj:
Konta aktualnie zarejestrowane przez europejczyków nie będą banowane. Te zakładane od teraz już tak. |
Cytuj:
@edit: no, okazało się, że kumpel pamięta hasło do konta, które założył wczoraj lub przedwczoraj. Nie musi się rejestrować ponownie. |
Cytuj:
|
Czyli co cala moja postac wraz z nx'em pojdzie sie je**c?
|
Mam ochotę kogoś zabić.
|
Co za debil to wymyślił?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ponawiam pytanie czemu:
Wyskakuje mi błąd przy ładowaniu instalacji Error Code: -5009 : 0x2 Error Information: >Ctor\IScriptWrapper.cpp (27) >Ctor\ObjectWrapper.cpp (163) >Ctor\ObjectWrapper.cpp (402) >Kernel\Component.cpp (1163) >Kernel\CABFile.cpp (389) |
Jeśli ktoś potrzebuje konta na globalu to niech pisze do mnie.
@edit Konto nie ma postaci, można założyć tylko kobiety... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No i bardzo dobrze! Wreszcie będzie więcej ludzi na EuropeMapleStory. ;)
Niestety ze względów finansowych musiałem przestac grę Fighterem i zrobiłem maga którym bede robił pq dla kasy 31 maja będzie Cash Shoop w eMS ;) @down Czy kolega umie czytac? Banowane będą tylko konta nowych urzytkowników, a istniejące zostaną. Już nie jesteś elite playerem xD |
No bo jak admini gMS sie kapną że stracą na tym to wam oddadzą konto za jakieś 3-5 lat.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I nie pytajcie co za debil to wymyślił, bo gMS strasznie przciążony jest... pod wieczór wszytkie kanały zapełnione są dosyć mocno... wczoraj każdy pasek już zielony był. ;] |
A macie pewność co do działania całej tej blokady? bo np. jeśli ma tylko blokować rejestrację (tak jak się dowiedziałem od innych) to zawsze można poprosić jankesa, żeby nam założył konto.
|
Nie czytałem całego tematu, ale może już ktoś wie jak się podłączyć? Bo mi takie coś wyskauję. Unable to connect to the login server blabla bla.
Z internetem wszytko ok. |
Cytuj:
(Ceny na eMS) Wczoraj wbiłem 32lvl fighterem, a zaraz będe expił magiem @down Wystarczy poczekac, aż będą chodzili i pisali buy scrolls :P |
A weź jeszcze taki sprzedaj, jak tam na 1ch pustki... ja tam nie mam cierpliwości do sprzedawania. :P
|
Na kanale pierwszym zawsze jest od groma ludzi którzy kupują scrolle ;p ja bynajmniej nie mam problemu z ich sprzedawaniem ^^
|
Ale wy macie cienkie ceny na EMS. ;) U nas 10% gloves DEX chodzi, jak już mówiłem, nawet po 800k. ;)
A poza tym - yes, yes, yes! Maple Item! http://img168.imageshack.us/img168/6...ngercg6.th.jpg (wklejam zmniejszone, żeby nie rozciągało nikomu okna) Do tego mój kumpel zaczął ostatnio grać. Jak na razie 14lvl. Jego nick - Sakonianot. Nadrill fajnie to podsumował - 'dodam to do worka z Xethgisturem'. ;) Aha, Nad. Kasa by mi się znowu przydała. W Magiciana już 300k poszło, nie oszczędzam potków. @down: to był mój pierwszy Maple Item (oprócz flagi) od początku eventa. Nie masz tak źle. |
ehh jednak wow fajniejszy ja juz d tego mapla nie mam sil. 5 dni grania 0 maple itemków. Chyba kupie sobie orginala wow'a lub wkoncu zaczne sie uczyc wkoncu to 3 rok.
|
Hehe Nadrill jak tyle osob o pozyczke prosi to moze kase pozyczkowa załóż(albo cos w tym stylu nie znam sie) ;]]
|
Cytuj:
|
Taa fajnie fajnie 10% gloves 800k, gorzej będzie jak TY będziesz to kupował na wysokim levelu, kiedy cena wzrośnie jeszcze bardziej ;) Ech te maple itemy, może i bym sobie zagrał na gms ale już mi sie nie chce patchowac tego shitu
|
Cytuj:
I spójrz na edita w moim poprzednim poście, już nie będę tego pisał drugi raz. Bo napisałem, a dopiero po chwili zobaczyłem, że jest następna strona już zaczęta. |
Ha, wy lootujecie coś fajnego, a ja wczoraj tylko czapę dla maga na 50. Życie jest okrutne.
|
Europe Maple Story
Gra ktoś na Europe Maple Story ?? Niedawno zaczelem grac i troche nudno samemu expic, nie ma z kim pogadac xD
Moj nick to Slodo jak ktos bedzie gral to pisac !! |
@up
Ja gram: Nick - PrinceHutas i Hutas |
Hie hie a znalazlem jak szlem po poty tez na 50 lvl buty tylko dla thiefa ;p nad chcesz kupic?
|
W Maple lipne jest to, że na każdym kroku spotyka się czitujących lamerów :/
Znalezienie i włączenie cheata np. na nieśmiertelność średnie rozgarniętemu zajmuje mniej niż 5 minut (wiem bo sam sprawdzałem, jak kończyłem grać :)) |
Cytuj:
|
Hmm, hmm, albo miasz farta, albo, bez obrazy, albo coś ze wzrokiem*. :P Ale faktycznie, na eMS ich znacznie(99%? ;] ) mniej siedzi... na szczęście. :d
*90% żartem, 10% serio... 10% oznacza: "chyba coś przeoczyłeś" :P |
to tak żeby dobić kołbasia: od jakiegoś czasu nie grałem i dziś jakoś tak wbiłem na mapla żeby poexpić wojownikiem i po pierwszych 10 minutach wypadło mi takie cuś :F
http://images21.fotosik.pl/321/e85e1635e8f452f1.jpg |
morwi masz na sumieniu kolejnego nieszczęśliwego gracza w mapla. Wale będę kupywal odk umpla 30-dniówkę do wow'a i będę normalnei placil co miecha ot co. Tam przynajmniej nie ma tyle cheaterów.
|
Cytuj:
|
zaden nie jest zbyt dobze zaludniony. Btw jak na taki server jak ems to jest bardzo duze cheaterów z etgo prostego powodu że na stronach z czitami do gms sa tez do ems. Tak przy okazji. Pozdro
|
Ja też gram, ale niedługo zakupię(pod koniec miesiąca) Test Drive'a: Unlimited i będę miał problem... ;)
|
Cytuj:
|
@up: tak. Ja w ciągu całej mojej Maplowej kariery spotkałem góra 20. Szkoda, że część bardzo wkurzała, zostając w czitmiejscu. Bo lubię tych, którzy znikają, widząc kogoś na mapie (czy raczej czit ich znika na inny channel/wylogowuje), bo można obłowić się lootem i zabić to co jeszcze biega, a jest tego zazwyczaj sporo.
|
A to jest jak współudział* w cheatowaniu. ;] Ja tam wolę tych co zostają, spokojnie można
wysadzić raport. :P *banana mu!! ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |