![]() |
Cichy plx filmik z hell gate z Evil Eye xd
|
Cytuj:
Okej, umow nas z nim jutro tak na 20 wieczorkiem to bedzie ok?;) |
Cichy, ty ten Serpent Spawny nagrałeś na tibicam ng? Nie bałeś się że virusa załapiesz? A teraz narkęć wkońcu tą nieszczęsną dżungle. :p
|
Filmy są nadal nagrywane na TibiCam. Link jest gdzieś na forum. W temacie filmy jest temat z moich doświadczeń z TibiCam NG, i dlaczego zostałem przy starym programie.
|
Widze ze dodales wkoncu nowy filmik,do tego jezcze z serpent spawnami,zapowiada sie niezle ide ogladac :)
|
Ja bym chetnie zobaczyl jakis spawn necro na darashi z dojsciem xD
|
Gdy siągniesz juz nagrany film z tych terenów to i spawn zobaczysz.
|
cichy nie mogłbys dawac an czyms innym niz rap~ bo ja od 4 miechow mam przekroczony limit niewiadomo czemu
|
Cholera, tez chcialbym miec taki posluch wsrod innych :D.
Cichy, Twoje filmy wymiataja, nie zwiedziles juz aby calej Tibii?:> |
Bym byl bardzo wdzieczny jak byś dal filmik z Elf Fortress (koło Venore) na Klienta 7.71...
|
Cytuj:
Dziekuje Baba. |
Dobrze by bylo jak by ktos zamiescil film na kilienta 7.71 lub na 7.6 ukazujacy cala katedre wszytkie poziomy i wszystkie jej mieisca.B)
|
Cytuj:
Tez juz to jest -.- 10. Katedra |
Cytuj:
O, ku**a... Wkur**łes mnie tym tekstem... Po pierwsze nie ma Klienta 7.5, a ten filmik jest na 7.5, a po drugie na ch*j się tak przy*******asz? |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links <<link do clientów tibi poszukałbyś
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cichy ja chcialbym zobaczyc roty na darashii. Jesli mozesz to nagraj filmik. Bede ci bardzo wdzieczny ;)
|
Cytuj:
Nom dobra wiec powtorze..... Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy. Albo wiem co zrobie, daj mi adres wpadne do ciebie na chate zrobe ci herbatke zassam tibie 7.5 + tibiecam zassam potrzebny film skocze po popkorn przyniose herbatke odpale ci filmik i sobie go ogladaj! po co cos robic? po co szukac? jak mozna dupe truc! i to nie ja sie bulwersuje tylko ty ^.- P.S Lord Terus - JESTES BOSKI!:cup: jak ty to zrobiles? jak znalazles tibiacam, tibie 7.5 KTOREJ PRZECEIZ NIE MA? Dzieki cu. |
Hehe nie to nie tibia 7.5 tylko sterta keyloggow już mam tego kolesia konto.
|
Lord ja ściągnełem też tą tibie i mnie nie hakneli...
|
Cytuj:
|
Cichy wiem że ci się jush nie chce czytac kolejnegoi postu w tym dziala(wielki reputek wogóle za pomysł i wykonanie) ale jak prawie wszyscy tutaj mam prozbe;p Zfilmowalbyś miejsca na których dobrze sie expie sorcem 30+ z pacc. A jeżeli jsuh takie meisjca zfilmowałes to powiedz któreL:D
|
Cichy jakiego programu teeraż trzeba używać żeby oglądać twoje filiki? starej dobrej tibicam chyba już się nie da więc powiedz bo te serpenty musza być wyuwielbiam jeść banyanaiste...
|
Cytuj:
|
Wyszla nowa wersja TibiCam. W tym programie nadal nagrywam filmy.
Exp 30 lev sorcem... to może tomby przed teleportem. Ewentualnie Cyklopy, Mintlawn.. możliwości jest wiele. Roty też się nadadzą ;) |
Po prostu świetnie, Cichy musiałeś nagrać ten film na klienta który nawet tydzień nie działał... skąd teraz ktokolwiek weźmie instalke do niego? :(
|
Bez obaw :)
Cytuj:
Nie martw sie ;) filmy z klienta 7.71 dzialaja takze pod wersja 7.72 wiec bez obaw. nalezy tylko sciagnac z tibicams odpowiedni plik ktory nam to umozliwi. Znajduje sie w dziale LINKS wytarczy rozpakowac i wkleic go do folderu z Tibi Cam. pozdro 600 ^^;) |
Cytuj:
|
tibicam do filmów 7.5 help
Mówie od razu szukałem po forum i po tematach i wszystkim ale nie umie znaleźć niech mi ktoś powie jak moge odtwarzać filmy po tibię 7.5 . Widzę, że jest ich dużo i chciałbym se niektóre pooglądać próbowałem do folderu z TIBIĄ 7.5 dawać tibicam nowsze tibiCam na nowsze klienty ale nie działa. Niech ktoś powie lub da linka do właściewej tibiCam pod klienta 7.5
|
|
Cytuj:
|
No dajesz cichy dajesz :P:P
Zrob tak ze 100 lev i w nr 100 walnij :) |
@up
już mi działa :) ściągłem jakąś wadliwą instalkę tibii 7.5 i zamiast jej instalowywała mi się 7.72 ściągłem z tibiCam i jest good super filmy Cichy tylko czemu w niektórych na 7.5 jak klikam w link na rapidshare to pisze tam cos taka ramka mi sie pojawia na rapidshare jak klikne w ten link ze cos tam not found html i nie dziala to tak sie robią niektóre filmy @edit Najlepiej zrobie zdjęciew i pokaże o co chodzi zaraz je zrobie http://images2.fotosik.pl/83/1461c83262051ade.jpg No i powiedzcie mi czemu tak jest tak jest z niektórymi filmami |
Mam mała sprawke
Cichy chciałbym zobaczyć respy z Necro i dojśćia do nich. Jak byś mógł to nagraj filmik.;) Będę wdzięczny:)
|
Witam Cichy!
Prosiłbym cię o film na tibie 7.72 z wycieczką na folde, wszystkie jej zakamarki itp. Proszę bardzo mi na tym zależy ;) |
Cytuj:
Hmm gdzie sa necro? w tombach? NAGRANE.. gdzie jeszcze? na Drefi? NAGRANE. sciagnij co trzeba i zycze milego ogladania :baby: Cytuj:
Film z wycieczki po Foldzie jest nagrany, cos sie tam zmienilo zeby nagrywac to pod nowa tibie? hmm...:baby: |
@Magson
Wg. moich planów już za jakiś rok-półtora będe miał 100 lev ;) @Mózgu Najprawdopodobniej pliku nikt przez miesiac nie ściągnął (o wy źli, niedobrzy!) i został skasowany. Widze, że jednak będe musiał wgrać je na swój hosting. Do wakacji powinienem się z tym uporać. @~Naesi~ Dokładnie tak jak Bake napisał @Kolidos Ciężko nagrać coś na klienta 7.72, którym nie można sie zalogowac do Tibi. W przypadku, gdyby jednak chodziło Ci o aktualnego kilenta, a nie film prawdopodobnie z przeznaczeniem na mape OTS, to patrz słowa Baka. |
Cichy Twoje filmiki są świetne!Bardzo prosiłbym o umieszczenie linku do tibicam 7.5;)
|
Bake i Cichy dzieki:) Niewiedziałem, że nagraliśćie te filmiki:)
|
Hello Cichy
I'd like to send you a priv msg. May I ask you to either make some space in the messages storage or to give me some alternative form of communication ? Yours :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |