![]() |
Offtop: Baba z wozu, a Chuck ja z polobrotu.
Huh, a moze znowu nie taki offtop? Baba = Katrila ;]. |
teraz taka moda na chucka a ja z niego z klasa polewalem juz rok temu ;P wiec ejstescie juz wszyscy "Pase" xDDD
|
Akcja na Taifunie D.
Taifun D. zostal skazany wyrokiem smierci. Ja wraz z cala ekipa postanowilismy wykonac wyrok.(Nastepnym razem pomoze nam "CZUK NURIS")
Film: http://rapidshare.de/files/12517373/youaredead.rec.html As I said Time will tell what we can do. Przepraszam ze taifun nie padl ale nasza ekipa jest mloda i powoli sie zgrywa =) ale gwarantuje wam ze dusk dlugo o nas nie zapomna. Your, Imargam |
a ja mam pytanie czemu polowa m walli byla zucana albo sobie pod nogi albo za niego? ;P polewam z tego rsa co padlod draga xD patrze poatrze a on yellow ... i dead xD dusski przynajmneij przylecialy cala ekipa a nie jak uv ze po jednym przybiegali jak naby i zabijali ich pokoleji jak mortals chcilalo sklepac serka...
|
Cytuj:
Co do Chucka to mi sie podoba: ,,Chuck Noris codziennie oddaje krew do pck, lecz nigdy nie swoja |
Lolx...Ale jestescie daremni...9min filmu Taif raz na yellow...
Czy wy nie mozecie sie pogodzic ze koles ma talent do gry ktorgo wam i mi brakuje...?problem w tym ze sie nie rozwalam ze zlosci gdy ktos jest lepszy ode mnie...podnieca was to ze koels bedzie mial jednego deda straci z 2 mln expa ktore odrobi w ciagu dnia a wy bedzie tak i tak miec prze***ane... masaxra po prostu...NIe dacie rady i tyle...SCA i max hit za 67 masaxra...:/ 5 letnie dziecko gra lepiej w szachy niz wy probowaliscie go zabic... |
Cytuj:
Sharowanie accountu nazywasz "talentem" ?? HaHahA Hail and Kill . |
Cytuj:
|
A ja slyszalem plote, ze Gm Tritha~ rozgonil noob trapa na mostku do dragon lair ;].
|
@Anjja
spadaj noobie nie znasz sie nie pisz i zamknij pysk !! gdy taifun zobaczyl trapa na mostku tak sie osral ze odrazu dal loga i do gma pisal gm sie pojawil i popsul nam pierwszego trapa frajer :p dziwne pomogl w trapie a nie widzi jak taifun sharuje w pol roku 170+ duskinessi byli przygotowani ze bedzie attack mam fotke jak sie pojawia gm pozniej wrzoce bo spadam spac spac cya |
@up
drav grasz gdzies teraz? =] |
Cytuj:
|
anjja sama to przyznalas
"to samo miasto" "ci sami kumple"
Hail bielsko biala team ? :O |
@up
To bylo apropo mnie to hail bielsko-biala team?? Niestety zawiode Cie przyjacielu, nie naleze do BB team. Ba, nawet nie znam taifuna mimo ze mieszka u mnie w miescie. Wogole nie znam nikogo z BB team, mam na furorze 3 (a w zasadzie juz tylko 2...) RL kumpli i niestety zaden z nas nie sharuje, nie jest w Dusk~ i nie jest je....ym PA |
Anjja co ty chcesz udowodnic? :|
Gz dla Taifuna ze nie zbanowali go za szarowanie zreszta malo jest osob na Furorze ze 100+ lvlem ktora by grala sama.. @Draverik gratulujesz szarowania a sam szarowales/szarujesz wiec nie rozumiem twoich wontów(wątów?) |
@Anjja
talent do gry lol nie mogl wysolowac 54 knajta niezly kozak z neigo rotfl sharowanie to zaden talent wysoki lvl tez nie jest zadnym talentem @RafcioK jak ty mozesz ich znac jak oni nie wychodza z domu ? wogole widzailes real ownera taifuna rl fote ahahah jakbym wygladal tak jak on tez bym nie wychodzil z domu ahahahahhaahh |
Cytuj:
hihiihihihiihihihi playboyu ty hihihiihhiihih @edit a wlasnie 54 knight ma 800~hp wiec wcale nie jest latwo go u***ac ... |
Co jak jak co ale jesli chodzi o trapowanie to powinniscie pogadac ze Smerfami
|
heh...
http://rapidshare.de/files/12627209/..._wrls.rec.html
Powiem tylko ze zlozylismy sie z magramim na blessy :p P.S: Jak wam sie podobal film? :) |
IkS De!
tyle moge powiedziec o tym filmie ;-) |
@Kapucha
burst+ue i po zabawie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmm takie pytanko, bo widze ze loocik dopisal bylo 2x palkow i waliliscie only z boltow? =] czy mi tylko sie wydaje
|
Cytuj:
Co ima, nie zapomna ? A katrila juz placi... Zalosni jestescie. A ten bug/polepszenie/czy co to tam qwa jest z exani hur to jest zwykle lamerstwo, ale nie martw sie, next time zlurujemy gma ;] A co do taifuna to muahahah, chlopczyku, jestescie najbardziej zalosna ekipa jaka widzialem, co chwila m walle przed swoich, a taifun jeszcze was z sdkow ***al, ale looz, gz TEGO AZ 1 sdka ktorego wasz team w niego rzucil ale bardziej gratz tego ktory dostales od laaco (o ile dobrze pamietam) w kazdym razie to byl smiech na sali, tai moglby wam 1000x s*******ic a bwail sie z wami jak z noobami, ale tlmuasz se to jak chcesz. Co ima, fajnie jest byc zdrajca ? Proud to be brazilian xD |
Cytuj:
btw same mistrze pvp sie wypowiadaja o tych m wallach itp ciekawe jaka bylaby wasza celnosc m walli przy 170+ MS z utani granem wg. mnie chodz Imarg i Katrila do Noobsharerzy zrobili calkiem niezla akcje przynajmniej nastraszyli tego pana ;] |
Ahahhaahhaha
*******e ze dostane bana ale tego korwa nie mozna nei poweidziec ja peirdole trapowanie sie noob charami i wbijanie na dach zebysmy cie nei mogli za***ac to korwa
ZAL.ORG.PL.PRV.COM.C***CIWDUPE.DE ale trudno nie udalo sie btw przez was wbilem rs x] imargam mi love you8o |
Cytuj:
@edit raaful ty masz rsa? o.OOO |
Cytuj:
jak nie umiesz uzywaz m walli, to ich nie uzywaj, bo zdaje mi sie, ze bralem udzial w wiekszej ilosci wojen niz ty i mam pojecie jak sie strzela m wallami przed 150+ lvle... A teraz mi powiedz, czym go nastraszili ? Tym 1 sdkiem ? Jak juz mowilem smiech na sali. on im wiecej dmg zadal niz oni jemu, ale pewnie zaraz powiesz, ze prawie zdechl... leszczyq ty ;] |
Cytuj:
btw nie zapomnij dodac ze SKROMNOSC to twoje II imie ;) aha nie pobij mnie next time ok? |
:d
Dzisiaj mial miejsce "HAK" mauahhah
22:17 Nordmark Oblivion: Dalem passy Ratilltowi na gg i hak 22:18 Nordmark Oblivion: caly eq poszedl sie je**c 22:18 Nordmark Oblivion: boh ,dsm , aol , rh mms c legi f axe d lance A co do Placenia Katrili to popieram ze to lamus niewiem jak mozna placic 800k za nic ladny payment co najsmieszniejsze zaplacil i gra ( ciekawe jak dlugo pozyje) GRATZ DLA TEGO PANA MUHAUHUAH Btw. Dusk~ to dopiero poczatek :) |
Im~
Ta Hail BB... "Btw. Dusk~ to dopiero poczatek"A to text do hackowania..??Widac ze macie juz w glowkach cos nie tak niemozecie zabic trza schakowac masaxra:/;/:/Zycze powodzenia i tego samego na swojej skorze..:/ O.o Fajnie fajnie 11:28 Imargam: 11:27 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe. ( 2kk)11:27 You see a demon helmet (Arm:10).It weighs 29.50oz.You hear an evil whispering from inside.(600K) |
Cytuj:
hakowanie sie zaczelo jak imargama nie bylo na Furorze Rahim itp.. pozaym zapytaj sie bylych czlonkow Duskiness kto rozsylal linki na Guild Chacie.. >.< |
@up
Szkoda ze ty jestes calkiem normalny;/ popatrz na wypowiedz imrg jego cieszy ze ktosik kogos schakowal... i zycze mu tego samego na tym czy na innym servie:D |
Cytuj:
22:18 Nordmark Oblivion: caly eq poszedl sie je**c 22:18 Nordmark Oblivion: boh ,dsm , aol , rh mms c legi f axe d lance" Jakbyś nie zauważył to Imargam śmial się z tego, że Nodmark dał pasy Ratilltowi i został shackowany ;d;d Pozatym na Furorze prawie wszyscy są żałośni ;d;d Mestor, Shel, Rousen, Laaco, Draverik, Katrilla (Chociaż, że sie wypłacił),Imargam i wiele innych ludzi wyżuconych z serwa mogliby zrobić jakieś ciekawe akcje ;d;d Może nawet jakąś ciekawą wojne... Nierozumie tego dlaczego nic nie robicie bo i tak nie macie nic do stracenia ;d;d A co do Taifuna to narazie po kolei wszystkich w ciekawy sposób eliminuje ;) |
@up
To chyba oczywiste dlaczego nie wszyscy chca sie zjednoczyc i pomagac, Imargam gdy jeszcze byl w dusk~ narobil sobie sporo wrogow. Ciekawe jest to ze Ima~ i Katrila znaja sie z RL.... Byla tez kiedys ciekawa wojna ze Smerfami i to chyba Smerfy zdzialaly do tej pory najwiecej. Chuck Norris wie gdzie jest Nemo:p |
Ima, ja wiem jaki jest cel wykupienia sie katrili, bo to nie 1sza ani ostatnia wojna w jakiej bylem. Co wiecej, wiem, ze ty bedziesz gral teraz z nim, bo to dla mnie oczywiste, juz nie raz tak robili, ale uwierz mi nic wam to nie da ;]
|
co do hakow przez gg to podobno skrypty sa z***ane w nowej wersji i bardzo latwo mozna shakowac posiadajaqc jedynie numer :/ moj ziomek to zaliczyl i tez haker chcial odemnie pasy na postac ;P (ale nie daqlem ... ;) ) paru 'gru tez shakowali ze robili postacie typu Fenix Gru, Might Kepucha'gru i o pasy sie pytali o.O
[edit] @up ej to by sie zgadzalo ... imagram sprzedaje swoje eq, splacaja po polowie katrile z katrliem i maja jeszcze sporo sianka i se graja ^^ |
@up
ej to by sie zgadzalo ... imagram sprzedaje swoje eq, splacaja po polowie katrile z katrliem i maja jeszcze sporo sianka i se graja ^^[/quote] Ta jasne graja a po tygodniu znowu ded. Mysle ze Katrila nie jest taki glupi i spodziewa sie ze nie dadza mu joz pograc na furorze. W mojej opini zaplacil bo chce sprzedac postac. Film "rambo-pierwsza krew" byl oparty na wydarzeniach z obozu harcerskiego na ktorym w dziecinstwie byl Chuck Norris |
Cytuj:
lolx ma teraz ze spoxem taka przewage na innymi ze masaxra i trudno go teraz bedzie doginic:Dale ja w tym niczego dziwnego nie widze chce byc najlepszy i niechce zeby ktos go dogonil...Uwazam ze na pvp tez by ladnie lecial z lvl a ze tutaj zabija ktory go doganiaja to juz jego sprawa jest dobry w ta giere podobnie jak niektorzy dobrzy sa w Marioa niektorzu w HL a inny w sciaganiu HebliD Proste i logiczne... Hail bb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |