![]() |
@Rankor- N/C dla ciebie. Jak taki jestes mocny w gebie podaj mi swoj nick w DB, nie masz sie co bac mam nob-pvp i nie dam rady cie ubic ;).
|
Cytuj:
|
Berger może ja podam i namnie się skusisz? Anumrati- lobocopowi się nie udało może tobie się uda :).
|
Cytuj:
|
hehe, teraz juz lepiej :P
no ale jak kogos poprawiasz to powinienes byc dobrze zorientowany :P |
Cytuj:
|
Doom Brigade
Firefist Podpalacz
Mar 04 2006, 21:33:38 CETKilled at Level 44 by Anumrati and by Lamalas Armanio Hm... Zapytam sie o przyczyne zabicia, albo raczej potwierdzenie mojej tezy. Jesli nie wszyscy sa zorientowani w sprawie to wpierw wyjasnie o co chodzi: Firefist Podpalacz jakis czas temu zabil Ezekiela Armanio, przez co automatycznie uzyskal hunta od "zacnej i honorowej" gildi jaka jest Doom Brigade. Jednakze, ow chlopak zachcial grac na Iridi dalej, wiec zaplaci DB za swa wolnosc. DB znane ze swej dobroci przyjelo paymentsy i "odhuncila" Firefista. Wczoraj ja i Berger zabilismy jednego z czlonkow DB, mianowicie Avil Sorcerer, gdyz DB nie zechcialo polubownie zalatwic sprawy jaka wynikla na polu Berger - Ezekiel. Firefist zginal (prawdopodobnie - 99%) dlatego, ze Ci "honorwi" (i wogole naj. etc.) ludzie jacy sa w DB, nie moga sie zemscic na mnie i na Bergerze - prowadzimy partyzantke, sneak attacks itp. Pewnie jakis super-mozg opracowywujacy tajne akcje DB wpadl na pomysl, ze dla przykladu zabija Firefista, tym samym lamiac objetnice, ze jest wolny. @Dupa Brygada Potwierdziliscie tylko moja nienajlepsze zdanie o was, i utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze dobrze czynie, chcac zabijac waszych czlonkow. No alez czego moglem sie po was spodziewac??? Mnie tym nie zniechecicie, a tylko zachecicie. W tibie nie gram od bardzo dlugiego czasu, wiec moge czasami wpasc i spojerzec na ma vip-liste - a noz sie trafi jakas samotna owieczka, ktora bedzie szukac swego pasterza :D. Hail Power Abusers!!!! Hail Do Dupy Brygada!!!! |
@up
Tak to już bywa. Nie zawsze padają Ci, którzy powinni. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nawet nie wiesz, jak mnie usatysfakcjonowal twoj post. Nie mozecie nic zdzialac to przychodzicie wyplakiwac sie na forum? =) |
@Rankor
Nie wyplakuje sie, tylko uswiadamiam uzytkownikom forum z kim maja doczynienia. Wlasnie pokazaliscie kim jestescie naprawde. Zwlaszcza Twoj post. Gdzie Cie obrazilem?? Prawda boli. Btw. masz caly czas jakies kompleksy dotyczace swojego wieku?? |
@Gregoire
Wy ubijacie nas my ubijamy was prosta zasada. Nie Firefist niepadł za avila padł za wypowiedzi na forum bergara (przynajmniej w moim odczuciu padł za to może inni inaczej myślą). W końcu all wasze chary będziemy mieli w vip i dużo trudniej będzie wam nas zabić. Tak wiem zawsze się trafi jakaś "samotna owieczka" ale spokojnie przeżyjemy :). Btw. Firefist bardzo ładnie padł a potem tylko krzyczał, że w pięciu na jednego ech... mówi się trudno. |
Cytuj:
Hahahaha gralem na wielu servach, ale ludzi na tak niskim poziomie nie spotkalem - nawet najwieksze PA mialy zawsze lepszy "reason". Dobiles mnie. xDDDDDDD |
Cytuj:
Nie mamy zamiaru nikogo zabijac bez powodow. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Up
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą gumisia (albo ktoś inny nie pamiętam :/) stwierdziła żebyście zrobili sobie gildie z bergerem i się będziemy mogli normalnie pobawić i nie będzie takich niemiłych sytuacji. No to na tyle CYA :). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To ze ktos, gdzies robi zle, to ja tez moge robic zle??. Cytuj:
|
Cytuj:
Podales 2 cytaty z ktorych z ktorych pierwszy to SARKAZM. Naucz sie rozrozniac co pisze na serio a co jest ironia. Nie wiem jak to bylo z Toba, ale ja nie mam zadnych kompleksow dotyczacych mojego wieku. =d Coraz szerzej sie usmiecham kiedy czytam Twoje posty. =) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke. DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci. Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Anum -jakos tego z wypowiedzialmi ktore swiadcza ze smierc firefista niema zwiazku z nasza walka nie edytowales. Jak juz pisalem probujecie se podciagnac fragi. Ja to olewam kogo zabijecie i komu przypiszecie moja tozsamosc;p. Jest mozliwosc bysmy sie niezabijali- 100k moje depo i przeprosiny, nadal utrzymuje te stawke. Moje chary to - Sir Grodek , Bentero Grzesia - Asker on Iridia , Lukasz Zaras. Zaloze gildie nawiazujac do pewnej wypowiedzi Lemalasa Arm~ na forum. tak by bylo wszytsko ok i wg mnie nadal jest 5:1. Śmierc Firefista niezwiazanego juz z nasza walka nie jest fragiem. I nie mowcie ze nieostrzegalem was bo gadalem z Ezekielem i Lemalasem na priv w tibi na ten temat powiedzialem im ze sie niefdogadalismy i beda padac nawet napisalem to na forum. Koncze gadke bo wiekszosci waszych Bzdur nieda sie czytac... War Berger company Vs Doom Brigade 5:1. |
DB wiecie co niepopisaliscie sie. A Ja nielubie PA , smierc firefista byla zwyklym zabujstwem bez najmniejszego motywu. A najbardziej mnie wkurza to ze chlopak zaplacil !! Pokazaliscie wlasnie ze nie macie jaj. Chcac niechcac bede musial dolonczyc do Berger company. Macie jeszcze szanse i mozecie jednak pokazac ze macie jaja i wynagrodzic firefistowi deda ! Bo w innym przypadku bedziecie lolkami co daja dupy i bronia sie swoimi Hlvlmi
|
"Hey little baby don't you cry everything's going to be allright..."
Honorowa Walka 4 fe + 2 sorców vs 1 sorc 38 Niehonorwe Be Bobowa Błigada 5 ludzi vs 1 44 Pallek . Przyjdźcie po mnie tymi swoimi 4 fe =D będzie honorowa walka 6 vs 1. Avil padl outgunned. Firefist padl < hi hi hi > Skoro tak płaczesz na ten temat na forum to jedyne o co nam chodziło wyszło idealnie ;) i wypisz mi te swoje 5 : 1 dla bergerów and inc. "DB wiecie co niepopisaliscie sie. A Ja nielubie PA , smierc firefista byla zwyklym zabujstwem bez najmniejszego motywu. A najbardziej mnie wkurza to ze chlopak zaplacil !! Pokazaliscie wlasnie ze nie macie jaj. Chcac niechcac bede musial dolonczyc do Berger company. Macie jeszcze szanse i mozecie jednak pokazac ze macie jaja i wynagrodzic firefistowi deda ! Bo w innym przypadku bedziecie lolkami co daja dupy i bronia sie swoimi Hlvlmi" PA!!oneone11, nie mamy jaj ? Kim ty jesteś żeby oceniać czy my jaja mamy czy nie mamy ? A może berger biegnący z 4 fe na avilka jest szczytem honoru i światłych ideei a my jesteśmy beeeeeeeee. Cry me a river fucktards. |
Armanio wjkurza mnie to ze koles wam zaplacil a wy powiedzieliscie mu ze juz mu nic nie zrobicie, a tu walek. Czyli widac ze z was sa dzieci bo nawet nie wiecie co to obietnica. A ktos kto nie dotrzymuje slowa to jest gó...m. A nie kolegą.
A jesli macie z Bergerem wojne to czemu mieszacie do tego innych graczy. |
@TyranX: Swego czasu Firefist podawal sie za Bergera (miedzy innymi w rozmowach ze mna na priv). Nie wiem, kto dostal teraz tego chara i wisi mi to. Berger i Gregoire wznowili swoja partyzantke znowu chelpiac sie swoimi nowymi fragami na forum. Uznalismy to za rekawice, ktora rzucili nam pod nogi, wiec postanowilismy zabic kogos, kto ma z nimi oczywiste kontakty, kto *byc moze* ich wspiera, etc.
Proste dzialanie majace na celu trafienie do naszych dzielnych partyzantow, uswiadomienie im pewnych faktow, a w efekcie - mam nadzieje- ochrone slabszych czlonkow DB. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
1. Nie bede odpowiadal na wiekszosc postow ludzi z DB, gdyz nie rozumieja oni najprostszych i oczywistych dla wszystkich spraw, tylko sie upieraja przy swoim, nawet gdy nie maja racji.
2. Ap Crew Mar 06 2006, 10:53:38 CET Killed at Level 35 by Lukasz Zaras 3. Lukasz Zaras Mar 06 2006, 11:05:28 CET Killed at Level 37 by Sesulo I wlasnie w tym mnie uswiadomilsicie ze nic nie potraficie sami. Po rozmowie z Sesulo, pewnie takze i on zrozumial, ze nie potraficie nic zrobic bez pomocy. Jak idzie co do czego to sprawy wygladaja tak: HALP ARCANIUM WE ARE NOOBS AND WE CANT DO ANYTHING ALONE Cytuj:
DB mnie dowartosciowuje. Skoro musi przyjsc na mnie 88 MS, to jak bede z Bergerem razem to cale Arcanium przyleci. Dzieki za BSa, C-arma i P-amulet. Filmik z zabicia Ap Crew w tym temacie |
@Gregoire
Słuchaj jeśli my jesteśmy noobami i nie możemy nikogo upindolic to kim jest Fire~, który padł odnas? No słucham jestem bardzo ciekawy co odpowiesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ben daj jakiegos chara to Ci pomoge xD
|
Cytuj:
btw (12:15 Maxxonek: znowu ubiliscie jakiegos nuba) szkoda ze ssa nie zrobilem, bo poki co poza grzeskiem, wasi vice was od nobow wyzywaja. @Ilnic- Niestety niemoge ci dac bo sam gram swoimi a te war wypowiedzialem ja z grzeskiem i tylko w 2ch walczymy. |
Cytuj:
|
@Berger: oki np xD ale wiesz zawsze do uslog :D
|
Firefist jest typem ktory wam zaplacil za gwarancje wolnosci !! Daliscie mu ja i zabiliscie go ;/ tym samym nie dotrzymaliscie slowa przykro mi ale bede walczyl przeciwko wam charami ktorych nickow nie znacie .Chyba ze to na[prawicie i wynagrodzicie firefistowi deeda tzn. 50k .Jak nie to poznacie moje noob hary na waszej dead liscie !!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
sorki za 2 posty pogielo mi sie ;/
|
Cytuj:
Ale jesli mnie wysmiewsz to za niedlugo zabije jakiegos waszego RSa i ciekawe czy dalej bedziesz zartowal ;p |
@Tyranx- sorki ale niestety walcze sam z grzesiem, pozatym podczas sneakow mam z nim dobra beke przez telefon :).
@Anum- Thx :) @Rankor- Nick plx |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |