![]() |
Cytuj:
Rób tak dalej, a skończysz jak twoja Kafejka :) |
:p pewnie ze dobrze wiedzial...
dostalem ujota bo jak ten gosc przylazl to zjechalem go do reda...po czym on sobie postrzelal z 3 min. i nie chcial przestac :P no to ja to zakonczylem... Yavimava nie rozsmieszaj mnie twoimi grozbami :D wczoraj juz mi cos obiecales i co ? Gadaj zdrow dalej...to potrafisz. |
Jestescie jak dzieci obydwaj.Skonczcie tu sie przehukiwac na forum zrobcie sobie duela i wyjasnijcie to sobie miedzy soba.Ciekawe ktory w koncu okaze sie madrzejszy bo narazie sie nie zanosi zeby ktorys z nich okazal sie posiadaczem pewnej czesci ciala--mozgu.
Wyglada to tak narazie ta piaskownica jest moja--nie moja ---moja---moja 10 razy bardziej niz twoja. |
Chyba by się tak do us...nej śmierci ( której byśmy nie doczekali )"duelowali", bo jakoś sobie nie wyobrażam solo :D.
No chyba, że na 36` palku :> |
Gammbler
Feb 24 2006, 18:15:14 CET Killed at Level 80 by Cozmetic Jonez and by Ziriks Ghazali Feb 24 2006, 23:08:51 CET Killed at Level 74 by Tano Anarchos Feb 24 2006, 23:48:11 CET Killed at Level 86 by Xaviour and by Tano Filmik z Anarchosa- pot za plecy pod domkiem i taniec z Vision :) http://rapidshare.de/files/14062849/...rchos.rec.html |
Cytuj:
|
Nie wazne czy sa filmy z deada Corsa czy nie,prawda jest taka ze Gammbler pada jak ostatni noob co chwila.Reszta Wanted typu Dalipi ,Radzikk,Marjola,Riklos,Lyoth czy innni tez padaja jak ostatnie nooby daja sie lapac w jakies dziwne i frajerskie trapy jak dzieci ktore po raz pierwszy graja w tibie.Vision ma taka przewage ze nie daja sie lapac w free fragi taka jest ich poprostu przewaga doswiadczenia.
|
Cytuj:
tak wojny nie wygraja |
Cytuj:
|
Cytuj:
Thx Cors za filmik, dzieki temu pokazales nam siebie w calej okazalosci, tak jak cie opisuja szwedzi - "Cors wchodzi nam bez wazeliny" :) 11:56 Cors Ent: again youurs 11:56 Cors Ent: this is your night dude A tak btw, skoro to Vision rzadzi itp to dlaczego sznaowny panie Corsie chowacie sie jak tchorze w hg po zakonczeniu akcji? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta Tano nie bardzo wiedzial co Cors ma na mysli, co nasz Clown zakonczyl krotkim "nvm" :P |
@Sierput :glupek:
tak jestem asslickerem wydało sie :( zapłaciłem 200k zeby przyjeli mnie do gildi, potem kolejne 100k jako rekojmia mojej lojalnosci, w zamian za co dali mi adres ventrilo zebym wiedzial kiedy sie logowac. ale mimo wszystko oni chyba wciaz mi nie ufaja ;( chyba niedlugo znow bede musial im zaplacic ale jako ze nie mam pieniedzy to wlaze im w tylek ile sie da to moze troche opoznia mi termin :( licze na ich wyrozumialosc, to dobre chłopaki a nikt ich nie lubi :( ;( :( Ps. Sierput - kolejny gosc ktory nie ma nic do powiedzenia ale na sile stara sie zwrocic na siebie uwage czymkolwiek sie da co bedzie nastepne? jakim odkryciem nas zaszczycisz " A Manur była kobieta! " ?? |
Cytuj:
-> "Milczenie jest zlotem"... |
11:14 Xyro: 23:49 You see Tulion Rhukosa (Level 34). He is a paladin. He is Debowe of the Craze Beer Drinkers.
11:14 Cors Ent: passe me 11:14 Cors Ent: he is hunted 11:14 Cors Ent: utani hur eheh 0 reakcji z ich strony widac ze licza sie z twoim zdaniem 11:16 Cors Ent: or ok 11:16 Cors Ent: nvm najlepiej udac ze tego nie mowiles dobra taktyka ^^ |
BUAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ale masakra cors
ty pionku :D |
Dzialania Corsa pozostawie bez komentarza :confused:
Zmieniając nieco temat: kto to naprawde jest ten tulion rhukosa? Widzialem jak latal z rs, pozatym zabil kilku znajomych. Nie wiem czy to nie provoke char dlatego pytam. |
Pk charek dzieciaczków z Elblag Cafe
tam od adiego, zuremigo, lasta, anarchos ich tam jakis znajomy - do tego char przechodni z tego co wiem taki tam pk charek :baby: |
|
Kolejny frag dla wanted
Dazo Warchief
Feb 27 2006, 16:02:05 CET Killed at Level 52 by Shanoz and by Limehit |
zapomnieliscie o kims :P
Tano Feb 26 2006, 02:24:48 CET Killed at Level 102 by Minavand and by Urbexx |
Od niedawna do Wanted dołączył zacny mag Shanoz, który zaczyna się rozkręcać i nabijać troche fragów.Dołączył do Wanted po tym jak ziomki z jego miasta uknuli na niego haniebny akt zagłady. Shanoz nie przejmując się tym faktem dołączył do Wanted i pomaga w tym aby szwedzi nie pustoszyli azury i nie nadużywali PA. W pare dni zrobił więcej niż niektórzy, którzy byli w Wanted od początku wojny.
Good luck Shanoz Wierzę w ciebie, tak dalej trzymaj. Wpadnij kiedyś pogadać. P.S. Tylko nie nabij sobie reda. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jestem od neigo z real, i wiem że na gc mówili żeby tego zioma ubić więc wiesz jako lojalny member Wanted wykonał wyrok nad nim. ;p
|
Szkoda tylko ze draz nic nie wiedzial ze maja mnie zabic i mnie zaraz po tym incydencie odhuntowal... A shanoz to rl kumpel mojego ziomka z gildi. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczeinei ale ja bym nie zbaijal kumpli moich kumpli .
|
btw. z tego co wiem to mówił ,że niby miałeś hunta od Wanted, a w ilu wpadli to nie wiem.
|
To narpawde bardzo dziwne ze taki lojalny zolnierz nie skonsultowal rozkazu z dowodca. I jak moj brat sie pytal grimma co i jak to grimm na to ze 30k bedzie trzeba zaplacic ale jak powiedzialem drazowi to jakos sie okazalo ze nic nie trzeba placic . I jedynie grimm z tej calej ekipy byl w porzadq .
|
No to ziomek nie wiem o co biega może ktoś z nich miał powód żeby cie u***ać a, że fraga nabił mój kumpel to niejego winna.
|
;(
No wiesz wron to napewno nie jego wina... misclicka mial ;/
Albo moze liczyl ze wypadnie Ci , ktorys z twoich "rarow" ;) btw. Shanoz pochwal sie swoim mlvl ;) Bo ja mam uhmaekera z podobnym na faccu ;p POZDRO : DREAM TEAM ;p HAIL WANTED |
Shanoz leci aktualnie na 4 ownerach, jego mlvl jest conajmniej smieszny. A ze sie chlopaki rozkozaczyli to inna sprawa, kwestia czasu az ktos im wymierzy kare.
|
Sireput
Cytuj:
Masz jakies dowody ze Shanoz ma kilku ownerow-jesli mi je przedstawisz to ok koles straci u mnie w oczach , ale jesli ich nie posiadasz poprostu sie zamknij stary bo jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie-serio.Mama cie nie kocha albo porzucila jak znam zycie ehh... kolejny trudny przypadek dzieciaka z zespolem dauna omg:S(przykre) Franco |
Zgadzam się z Franco...
Zgadzam się z Franco, czytając posty Sierputa mi również chce się żygać.
Sierput - wszystko wiedząca encyklopedia tibii. |
nie sharuje i nie potrzebuje sharowac
zeby miec dobry lvl tzreba dobrze zaplanowac sobie gre a jezeli chodzi o moj mlvl to ja nie siedze nigdy przed dp bo wole isc expic na expie 10x szybciej leci mlvl pochwal sie jaki twoj facc maker ma lvl a jaki ja lvl jest wazniejszy mlvl da sie nadrobic na expie nie bede robil 60 mlvlu przed dp majac 40lvl jezeli moge zrobic ten 60 mlvl na expie majac 90lvl a jezeli ktos nam ma zamiar wymierzyc kare to ja watpie w to sam juz zaczelem robic nowego chara kiedy nie moge expic i moi kumple robia nastepnych 3 sorcow |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Seya paula
Feb 27 2006, 17:58:31 CET Killed at Level 50 by Drazharm Draz czym Ci ona zawiniła ? |
Odpowiedz prosta - Miala Rsa ;).
Jak widac zaczyna panom brakowac pieniedzy, narazie graja jeszcze szwedzi to wanted ostro nie pkuje ale jak wojna sie skonczy znow zaczna sie komentarze na forum "za co mnei zabili". Wiem co mi odpiszecie, ze szwedzi tez tak robili ale dopoki w wanted bylo te "10" osob a Dof byl nuetralny i powstala DoFA to na serverze byl spokoj a teraz kazda gidlia ktora nie jest z drazem ma przesrane. btw. Shanoz srututu uwazaj z tymi z swoimi gadkami co nam kto zrobi ;) wojna nie trwa wiecznie a ty juz jestes na naszej czarnej liscie wiec cya in game. |
Buahahahahahha Gimlii.Jak chcecie sie dowiedziec czy Shanoz sharuje konto zapytajcie sie kogos z DOF, to jednak w poprzednich postach mialem racje DOF ma jednak monopol na prawde , chlopaki wszystko wiedza nie wiecie czegos pytajcie kogos z DOF.Gimlii poprosze o jutrzejsze wyniki TOTKA.
Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie. |
Cytuj:
I taka mala rada - nie podniecaj sie az tak ta gra, naprawde, nie jest tego warta. |
Prosze o definicje slowa Drazoludek bo ja go nie rozumiem a co do podniecania sie ta gra to odnosze zupelnie inne wrazenie-- kto tu sie podnieca.Wy DOFowcy macie chyba jakies kompleksy z tym Drazharmem wszyscy co sa w Wanted to Drazoludki oni sa beee.Wy jestescie Polludki i ja wiem nie mam racji zawsze ktorys z was ma racje i to wy mozecie obrzucac wszystkich epitetami smiac sie z wszystkich i racja jest zawsze po waszej stronie nawet jak nie jest patrz obok.
Co ma Franco do mojego poprzedniego posta. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |