Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Morphio 10-04-2006 15:41

Sun'chez - przeniósł sie na Xerena. Looknijcie na gildie Galanianan Blades(srry wrong spelling) Tam wiekszosc osob jest z galany ale nickow nie podam.

Zaber 10-04-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
A ja tam moge zabić Wojtixa ;). Tylko mi powiedzcie czy na bank gra nim old Zaxuhe, bo mam z nim sprawe do załatwienia ;).

jbc pisz do mnie ja te cos do niego znajde B)

Rybzor 10-04-2006 19:47

Zax nie wiem jaki owner, opublikowal na tibicams film wojny, wczesniej nie pokazywany (przynajmniej nieznajomym:P) widac na nim pierwszego deda oena i kondy :O

Miltoner 10-04-2006 19:54

Ryba jakbys mogl mi dac linka do tego filmiku bym byl ci wdzieczny =*

Rybzor 10-04-2006 21:55

http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/7789

Duzo widac dialogow, fajny filmik

Manieczki 10-04-2006 23:54

zawalisty filmik, hiciaz duzo akcji nie tak jak w tatych 90 minut stania 3 minuty walki ;]

Demiphant 11-04-2006 19:40

Odnośnie mnie to mogę płacić 250k,tak powiedział Konda oficjalnie ale i tak nie wierze,że będę miał spokój później,odchodząc z Galany nic nie straciłem bo 85% moich kolegów z Galany zmieniła servy więc na Galanie loguje sie pogadać z kilkoma osobami raz na jakiś czas;p Filmik miałem już od dawna.Jak najpewniej już wiekszość z was wie,połowo UNbreak~ przeszła na Saphire;]

Demiphant 11-04-2006 19:41

Double post sry

Styp 11-04-2006 20:10

A duza czesc na xerene :)

Powodzenia demi w grze z langam teamem lol niech znowu zaczna wojne i zmienia server noobs :D

szkodi 11-04-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Odnośnie mnie to mogę płacić 250k,tak powiedział Konda oficjalnie ale i tak nie wierze,że będę miał spokój później,odchodząc z Galany nic nie straciłem bo 85% moich kolegów z Galany zmieniła servy więc na Galanie loguje sie pogadać z kilkoma osobami raz na jakiś czas;p Filmik miałem już od dawna.Jak najpewniej już wiekszość z was wie,połowo UNbreak~ przeszła na Saphire;]

gl Furion na Saphirze.

Tarnos 11-04-2006 23:20

a galana jak galana dzisiaj uwalili mi kumpla Czolgista Borek wpadli jak szlismy na gsy i bez powodu i bez zdania zaczeli klepac All Saiints sie zaczyna rozbijac po serwie kasztany zasrane

Pawio 13-04-2006 11:48

Hmm coś cisza na forum :p , Można wiedzieć co Kapcom chciał przez to powiedzieć?
Super

Hope you lose it before 14 april
Good luck ata this date, you know what i mean.
Try to dont get nervious.

Na temat 140 lvla Oena

szkodi 13-04-2006 12:48

10:39 Demiphant on Galana: i wana pay
10:47 Demiphant on Galana: you know how match i need to pay?

jastr 13-04-2006 14:06

Gdzieś w tym topiku (lub na tym forum) ktoś pisał że Dami~~ oddaje chara bratu(chyba nawet Demi sam to napisał) więc nic w tym dziwnego :P Brat chce po prostu pograć:D swoją drogą szkodi powinieneś coś mu w tym dopomóc w końcu to dzięki tobie: tak tak i nawet nie próbuj zaprzeczać w końcu to ty "podkablowałeś" dla patsów że jakoby do wojny się szykował. Jaka była prawda ?? Kto wie może po prostu jak większość z nas chciał sobie poprostu popisać o sytuacji na serwie która dla zwykłych graczy (czytaj nie pats i nie dupowlazy) nie była za wesoła( i zresztą dalej nie jest) no ale najwyraźniej nawet za narzekania można dostać hunta i to 4ever. Moim (jak zwykle skromnym zdaniem) należy mu się 2 szansa chociażby za to że tak naprawdę w tą wojnę został wplątany nie z wyboru tylko z konieczności (no może i miał wybór walczyć i mieć hunta lub nie walczyć i mieć hunta czyli marny wybór)więc zobaczę co zdziałasz być może mnie mile zaskoczysz

szkodi 13-04-2006 14:24

w czym mam niby pomoc? zeby demi splacal sie po raz bodajze 4? prawie zawsze jest glosowanie wiec sam nie mam sily przebicia. a poza tym ju z mowilem ze jezeli planuje sie wojne to nie na takich forach jak tutaj ;)

peace out!

Rybzor 13-04-2006 14:32

Demi zapłaci i skączy sie jak z Zarize?

Cytuj:

As some ppl know I paid 100k for being free when I left war Unbreakables ~ Patriots... I gave that money to Veccia and she told I'm free (also I have screen shoots with that)... So I left pz and started exp, when I was on hero came some group of Patriots members and they killed me... When I msged Konda he has ignored me, than Xulorin msged Konda and than Konda told I'm still hunted and I'll get my 100k back.

szkodi 13-04-2006 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Demi zapłaci i skączy sie jak z Zarize?

cos sie kiedys musi wreszcie skączyć ;]

Vienek 13-04-2006 17:14

Aczkolwiek nie chce tu być określony jako asslicker, ale pragne podrkeślić że planowaliście wojne na tym forum a jest ono publiczne, chocby nawet jakis koleś mógł sobie wejść założyć chara na galanie i dać cynk patriotom że tu planujecie wojne ;]

@Jastr

Czemu szkodi miał nie podkablować?? jest w patsach, miał patrzeć i czekać aż zaczniecie wojne?? poprostu was uprzedził

szkodi 13-04-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Aczkolwiek nie chce tu być określony jako asslicker, ale pragne podrkeślić że planowaliście wojne na tym forum a jest ono publiczne, chocby nawet jakis koleś mógł sobie wejść założyć chara na galanie i dać cynk patriotom że tu planujecie wojne ;]

@Jastr

Czemu szkodi miał nie podkablować?? jest w patsach, miał patrzeć i czekać aż zaczniecie wojne?? poprostu was uprzedził

widze ze jednak czasami mozna zobaczyc madrych ludzi na tym forum :]

Miltoner 13-04-2006 17:58

Dajcie mi cytat jak ktos tutaj jakas wojne planowal... bo szukac mi sie nie chce i wydaje mi sie ze nikt zadnej wojny nie chcial.

szkodi 13-04-2006 19:31

Cytuj:

Powiem tylko tyle,że gadałem już z osoabami z pats,desperados,corentiros,PN,Icarusem i jeszcze kilkoma innymi.

Cytuj:

Łamacz a co z twoją gildią??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MeChU
Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.

Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwagę .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YeaP
Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles

Demi na co czekasz?

Na zebranie kaski na runy, ringi, stone skiny

Cytuj:

TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze.

Cytuj:

No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-

enought?

jastr 13-04-2006 19:46

@up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów :P o tym że rozmawiał z desperados itd ale jedno ale szkodi tak szczeże czy gdybym to ja napisał to też bym miał hunta?? Po prostu wy macie władzę nikt wam nie podskoczy i czasami dla nudów szukając "oderwania"się od rutyny expienia i sami podrywacie średnio i wysoko lvlowców do walki przeciwko wam :) Chociaż by akcja z kardearem i keekezem :P Poza tym w tych postach są tylko domysły przypuszczenia i chęci wysokolewelowca który ma dosyć tego że nawet własnych przyjaciól nie może obronić od pa ze strony patsów
ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats. Demiemu się marzyła polska gildia i pisał sobie po prostu co sądzi o tym wszystkim. Masz rację szkodi wojny nie planuje się na takim forum więc w czym problem?? Czemu niektórzy nie potrafią rozróżnić słów subiektywnej krytyki + odrobiny marzeń o dobrej polskiej gildii na tym serwie od podrzegania czy planowania wojny. Po to w końcu jest to forum żeby sobie popisać o tym serwie. Nie będę się już nawet rozpisywał że posty tutaj nie powinny być dowodem (np jutro sobie stworze profil o niku Konda zacznę zaciągać szwedzkim "polskim" i rozpocznę podrzeganie do wielkiej bitwy :P hehe).
Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. Np (jak jeszcze grałem na galanie) lognełem się jestem nad depo w veno nie zdąrzyłem się na ekranie pojawić i od razu Maloki i zazek zaczęli mnie jechać (ja ~~30 sorc oni "trochę" większe lvle nic w końcu panowie z Pats mogą się "bawić" im wolno(2 vity poszły parę granów na szczęście nie dedłem ) lub coś z nowszych zdarzeń ide sobie do depo w Ankh raptem zaczynają we mnie lecieć bolty hmmmmm 1 gran poszedł kto tym razem oczywiście którz by inny pan z pats Kardear czemu zaatakował ??? oczywiście napisałem mu why ale on nie będzie się zniżał do poziomu 40 lvla oczywiście nie odpisał. Pomyślałem sobie po co się męczyć (obejrzałem filmik jak Kardear razem z soul~~ "wymuszają" dragon shielda od 37 sorca normalnie żeby upaść do ich poziomu musiałbym zacząć się czołgać.:P Po prostu odszedłem dobrze że teraz póki jeszcze nie dorobiłem się jakiegoś większego lvla bo szkoda by było marnować włożonego wysiłku i pracy teraz odrobina przerwy i może po świętach Xerena :D nowe konto nowy serw starzy qmple :) cya Galana Cya Friends

szkodi 13-04-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
@up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów :P

sam to napisales - a topo co sie zbiera? na anni zbieral? wraz z 50 sorkiem i reszta ekipy? ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats.

Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. [/quote]

sraty taty. ja nie mam 5 lat zeby wciskac mi ze slowa "TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze." w kontekscie wczesniejszych postow byly tylko narzekaniem. Nie rob z ludzi idiotow. Jezeli ciagle masz ochote na obrone to dlaczego Demi mowiac "No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-" tak bardzo sie bal? O to ze ktos narzeka? Raczej nie - chodzilo o przygotowania na wojny ktora wcale tajna nie byla :]

I prosze nie przytaczaj kolejnych dziwnych i wyssanych argumentow ze Demi i kilka innych osob nic nie mowila o wojnie bo to nie jest prawda.

Sharev 13-04-2006 21:26

Konda jest raczej retired :P

Maffers i Patriots = sojusz??

jastr 13-04-2006 22:30

nigdy nie pisałem że masz 5 lat
Qr#a kiedy zaczniesz odróżniać 2 ważne rzeczy planowanie-wojna planowanie-czyn. Planowałem kiedyś jak by tu napaść na bank i jakoś do pierdla za to nie poszedłem. Jak można huntować kogoś za to czego nie zrobił myślałeś kiedyś nad tym?? Kiedy patrzysz się na sexi laskę (przepraszam dziewczynę) i myślisz sobie co byś z nią zrobił (o ile masz więcej niż 10 lat) to co idziesz do więzienia siedzieć za gwałt?? Nie oszukujmy się część ludzi na forum zaczęła ukrywać niki swoich postaci przez takich ludzi jak ty To jest forum tu się pisze i nie zawsze po to żeby to wprowadzić w czyn czemu nie zacytujesz jego poprzednich wypowiedzi kiedy to razem z Cat~~ rozmawiali o bezsensie wojny czemu nie zacytujesz wypowiedzi wielu innych którzy podrzegali do wojny ale mieli "za niski" lvl żeby się nimi interesować?? Tak bo jeżeli masz lvl wyższy niż >>80 to musisz dokładnie ważyć swoje słowa bo jeszcze ktoś da ci za to hunta. Jeszcze jeden fakt nikogo nie bronie sądze jedynie że nie należy kogoś huntować za to co napisał na forum (no chyba że jest to insulting i masz 100% pewność że napisała to ta osoba)No i teraz coś odemnie walczcie o wolność Galany walczcie i mogę mieć hunta bo mam to w głębokim poważaniu (na szczęście mam za niski lvl żeby się mną zainteresować :P)

szkodi 13-04-2006 23:12

Zrozum tez to ze za udokumentowane plany zabojstwa (jak juz jedziemy na kryminalnych) lecz nie wykonane, sa przestepstwem. Co do nizszych lvli to hunty tez leca (patrz Mirzo, czlowiek ktory mial problemy Xulorin) czy inni uczestniczacy w wojnie i podrzegajacy do niej ktorych dokaldnie widac na tym forum ;) I nie mow mi ze to poszlaki (997 zglos sie).

to tak jak mowilbys Policji ze to ze trzymasz aktualnie noz przed gardlem jakiegos tam typa to nie przestepstwo bo jeszcze nic nie zrobiles.

Vienek 13-04-2006 23:45

Cytuj:

Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania.
Tudzież sie mylisz ;] czytam ten topic od kiedy on powstal

thewojtek 14-04-2006 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
Zrozum tez to ze za udokumentowane plany zabojstwa (jak juz jedziemy na kryminalnych) lecz nie wykonane, sa przestepstwem. Co do nizszych lvli to hunty tez leca (patrz Mirzo, czlowiek ktory mial problemy Xulorin) czy inni uczestniczacy w wojnie i podrzegajacy do niej ktorych dokaldnie widac na tym forum ;) I nie mow mi ze to poszlaki (997 zglos sie).

to tak jak mowilbys Policji ze to ze trzymasz aktualnie noz przed gardlem jakiegos tam typa to nie przestepstwo bo jeszcze nic nie zrobiles.

Tak szkodi, plany a marzenia to roznica, bo mozesz planowac kogos zabojstwo a mozesz marzyc o tym zeby go zabic bo cie np. wkurzyl tak jak to czesto robia nauczyciele....

szkodi 14-04-2006 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Tak szkodi, plany a marzenia to roznica, bo mozesz planowac kogos zabojstwo a mozesz marzyc o tym zeby go zabic bo cie np. wkurzyl tak jak to czesto robia nauczyciele....

czyzbys sugerowal ze ten plan byl marzeniem? chyba masz racje :D

jastr 14-04-2006 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Tudzież sie mylisz ;] czytam ten topic od kiedy on powstal

Vieniek data dołączenia 07.04.2006 tak tak przeczytałeś wszystkie 91 stron jassssssssne i czytasz ten topic od kiedy on powstał jak masz wechikuł czasu(gdybyś napisał przeczytałem było by możliwe) ?? lub masz 2 profil na tym forum więc czemu piszesz z tego?? Następnym razem lepiej się postaraj
Hmm ty wiesz swoje ja wiem swoje. Wskaż mi chociażby 1 przypadek gdzie skazano osobę za to że planowała kogoś zabić chociaż 1 (pamiętaj nie próbowała tylko planowała)Z planami jest tak że dopółki nie wprowadzi się ich w życie (w tym przypadku w czyn/w grę) nie ma żadnego sposobu by je udowodnić :P Bo zawsze można odpowiedzieć że się tylko żartowało i tyle :D. Poza tym nie ma sensu się nad tym rozwodzić dłużej plany /marzenia bo to forum jest w końcu o tym co się dzieje na tym serwie a nie o tym co się działo. Ja uważam że nie powinno się nikogo huncić za plany/marzenia i tyle.

thewojtek 14-04-2006 10:45

Cytuj:

czyzbys sugerowal ze ten plan byl marzeniem? chyba masz racje :D

tak byly to marzenia.... w sumie bliskie spelnienia, ale dopiero po tym jak wypowiedzieliscie nam wojne, jak juz Maciek pisał Apendix powstalo w celach pokojowych zebyscie poprostu nie mogli nam podskonczyc, pamietasz nocne skullhunty?;o a skonczylo sie jak skonczylo..... marzylismy o wypierdoleniu pats z serva bo juz nie wytrzymywalismy, prowokowaliscie nas.... wyszlo jak wyszlo, w sumie przez ciebie sporo osob zmuszonych bylo do walki.....

szkodi 14-04-2006 11:20

Cytuj:

tak byly to marzenia.... w sumie bliskie spelnienia, ale dopiero po tym jak wypowiedzieliscie nam wojne, jak juz Maciek pisał Apendix powstalo w celach pokojowych zebyscie poprostu nie mogli nam podskonczyc, pamietasz nocne skullhunty?;o a skonczylo sie jak skonczylo..... marzylismy o wyrzodkiewka jest supereniu pats z serva bo juz nie wytrzymywalismy, prowokowaliscie nas.... wyszlo jak wyszlo, w sumie przez ciebie sporo osob zmuszonych bylo do walki.....

klazdy powinien byc dpowiedzialny za to co mowi i czyni. Ci ktorzy nawiazali o checi czy planach wojny na tym forum dostrzegli sily. Wiadomo ze bunt trzeba stlumic, a to pokazuje historia od tysiecy lat.

_PiteroS_ 14-04-2006 21:16

X(
Cytuj:

klazdy powinien byc dpowiedzialny za to co mowi i czyni. Ci ktorzy nawiazali o checi czy planach wojny na tym forum dostrzegli sily. Wiadomo ze bunt trzeba stlumic, a to pokazuje historia od tysiecy lat.

X( szkodi to mowisz o historii bunt tudziesz powstanie trzeba stlumic??
gratuluje wiedzy historycznej :cup:
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~123 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !! X( X( X(

Pawio 14-04-2006 21:25

ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny:p Konda przeniósł sie do maffers :baby: :baby:

Sir Radzio Angelus 14-04-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny:p Konda przeniósł sie do maffers :baby: :baby:

Hhehehe dokładnie ;), tylko zeby obalić "szwedzkich komuchów" potrzebujemy PRAWDZIWEJ Solidarności (Rainfanger itp. suuuxX( ) i tibilijskiego Leszka Wałęsy :D

Pawio 14-04-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Hhehehe dokładnie ;), tylko zeby obalić "szwedzkich komuchów" potrzebujemy PRAWDZIWEJ Solidarności (Rainfanger itp. suuuxX( ) i tibilijskiego Leszka Wałęsy :D

Szwedów jak szwedów ale Keekza i kardeara trzba obalić:p
to oni razem z Vzla tworzyli PA;)

thewojtek 14-04-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
X(
X( szkodi to mowisz o historii bunt tudziesz powstanie trzeba stlumic??
gratuluje wiedzy historycznej :cup:
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~128 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !! X( X( X(

123 lata, spales na historii?

_PiteroS_ 14-04-2006 21:56

Cytuj:

123 lata, spales na historii?

:D powiedzmy ze wolalem matematyke,
ps. jak myslisz co ten znak oznacza?? "~" :P

thewojtek 14-04-2006 22:03

Cytuj:

"Dunno" ;P

Sir Radzio Angelus 14-04-2006 22:37

Cytuj:

1 2 3 - łatwa data do zapamiętania Piteros ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07.