![]() |
No 1-3 dostałem, mimo pomocy solidna(niska). Kontuzja najlepszego napastnika :/. Na szczęście mam 4 punkty przewagi na wice i doś łatwe mecze do końca sezonu, więc awans z pierwszej lokaty prawie pewny :D.
|
Hmm 5:0 do przodu jeszcze 3 mecze teoretycznie do wygrania a jak bedzie zobaczymy nie licze na awans ale można walczyć:P
|
Cytuj:
Powiedz jakie skille maj ą Twoi pomocnicy, bo ja właśnie myślę jakich kupić by mieć zad wysoką / solid niską pomoc.. |
Dziś grałem motsa, a mam 2 fantastyków i 1 olśniewającego. Ale ci fantastycy są jakieś 1-2 tygodnie od skoku. Myślę, że 3 olśniewających w połowie do błyska starczy na zad(wysoki).
|
Tez mam 2 fantastów i 1 olśniewającego... Teraz zbieram na mistrzowskiego...
|
Ja gram w ósmej lidze, mój klub Gangsters Wola Mieczysławska United, jeśli ktoś chce zagrać sparing to mogę zagrać. Może za sezon wyjdę z ligi, bo dopiero zacząłem taktykę trenować i ma tylko zadowalający poziom :(
|
Trenuj zawodników, ale najpierw poczytaj poradniki o treningu np. na www.hottrick.org. Pozdrawiam...
|
sparing ktokolwiek? humz0r czeka
|
djkuter którą opcję mam wybrać, aby ludziom się podnosiła umiejętność podań? Trenują od 2 tygodni prostopadłe podania i nic... Gram taktyką 4-4-2 i atak skrzydłami
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Pozdro. |
Powodzenia w dzisiejszych meczach . Napewno każdy o coś gra :)
|
Ja gram o przegraną, bo postanowiłem nie awansować do VI ligi a jestem pierwszy i mam 4 punkty przewagi nad drugim :/.
|
Dziś grałem z liderem. Spodziewałem się przegranej i tak też się stało. Do 30 minuty prowadziłem 1:0, później nadszedł kryzys i do przerwy przegrywałem 4:1. Po przerwie straciłem kolejne dwa gole i zapowiadało się na totalny łomot. W ostatnich 15 minutach udało mi się dwukrotnie pokonać bramkarza rywali. Końcowy rezultat 6:3 w plecy.
|
rotfl, ledwie 1:0 z ostatnia druzyna tabeli ;] Ale dobre i to, druga druzyna miala remis, i dzieki temu na 3 kolejki przed koncem sezonu mam 5 pkt przewagi nad drugim miejscem. Awans do VII ligi pewny.
|
ja prz*****ałem 4-0 i dziwie się nie wiem co źle robie .
|
@up
moze zaslaby sklad :? wytlumaczcie mi cos ;] prosze 1. ziomkowie 11, 37 - 2, 27 2. Pidrzama Rangers 11, 39 - 7, 27 <-- moja druzyna 3. Kojak FC 11, 25 - 16, 23 1 to sa rozegrane mecze 2 strzelone bramki 3 stracone bramki 4 punkty bilans meczow z 1 zespolem w lidze 15.10.2006 (Liga): Pidrzama Rangers - ziomkowie 0 - 0 24.09.2006 (Liga): ziomkowie - Pidrzama Rangers 2 - 2 |
Ale czego nie rozumiesz? Jesteś drugi bo koleś ma o 5 mniej straconych goli i tylko 2 mniej strzelone, a co za tym idzie lepszy bilans bramek. Ty masz bilans bramek +32, a on +35.
|
Ja przegrałem z liderem 6-2 :(. Ale po meczu sam przyznał, że z wszystkich meczów tego sezonu napędziłem mu stracha. A 1 meczu z nim grałem z "meczem sezonu" i tez przegrałem 6-2. Wychodzi na to, że poczyniłem jakieś postępy. I grałem taktyką 3-5-2, tak jak poradzł dj_kuter
|
1-5 w dupe... Miałem szczęscie że nie więcej. Trzeba będzie wreszcie kupić pomocników, bo na moich obecnych to tylko 7 liga pewna... Ale walczyć o utrzyamnie będę do końca sezonu!
Teraz coś do innych: @hoom WZMOCNIJ się ogromnie, bez tego jednosezonowa wizyta w siódmoligowej piłce! Masz dużą szansę na awans do mocnej VII ligi i będzie cięzko, z VIII do VII jest duży przeskok. W pierwszym sezonie musisz wygrać koło 4 meczów, więc musisz się na wumecze z dwoma drużynami nastawić... @viteq Kup jakichś normalnych pomocników bo pewnie jedziesz na solidach, albo coś w tym stylu... No i ustawienie poćwicz by było co najmniej solidne lub zad (w najgorszym wypadku). Meczy sezonu nie naduzywaj, najlepiej tylko w tych meczach w jktórych MUSISZ wygrać. Pozdrawiam. |
Wygrana 8-0 ,ale mialem stresa gdyz druzyna z ktora walcze o 2 miejsce w tabeli omalo co lider nie pojechala i 2 miejsce by sie bardzo oddalilo.
Wszystko skonczylo sie dobrze...ehh jak ten sezon szybko minol :P |
U mnie 6:0 do przodu... jest OK teraz mecz z liderem i pierwsze miejsce w grupie i pozniej 2 lekkie mecze z nowymi graczami ( ich tez nie mozna lekcewazyc;P)... jeszcze licze na krola strzelcow do lidera brakuja mi 2 bramki:) Powodzenia all
|
Matek nareszcie wraca do gry. Czy ktos chetny na spara? Pilnie potrzebny, od jutra do niedzieli nie beda mial kompa:?
|
3 mecze do końca.
3 pkt straty do lidera. Wygrana z liderem w ostatnim meczu 3-1. Passa 6 zwycięskich spotkań. O awans będzie jednak bardzo cięzko, gdyż lider musiał by się potknać a jak narazie na jedenaście spotkań, przegrał jedno... |
@Djkuter
Co sądzisz, mówiąc o "normalnych pomocnikach" powiedz, o co ci chodzi. Formację mam znakomitą, więc się nie martw. Martwi mnie to, że z meczu na mecz spada poziom formacji. Jak potrenowac atak skrzydłem? PS. Zremisowałem z 7-ligowcem 3-3. Miałem słaby atak skrzydłem a on błyskotliwy środkiem. |
Wczoraj dostałem drużyne, musze wykonać 15 zadań żeby zmienić formacje.
Zatrzymałem sie na zadaniu "Ustal Sparing". Nikt nie wchodzi na konto żeby zaakceptować, tak więc szukam drużyny do sparingu. Nazwa mojego teamu : 100% Jamaica IX.495 Liga |
Dobry dzien dzisiaj... dwom obroncom skoczyly skille - jednemu na fantastycznego, drugiemu na znakomitego. Pora zmienic trening defensywy na cos bardziej dochodowego... co polecacie? Skrzydlowi i dosrodkowania? Czy moze cos innego?
|
Cytuj:
|
Mi dzisiaj wpadl kolejny skrzydlowy na znakomitego tylko ze od niepamietnych czasow ma nedzna\kiepska forme a wiec za wiele mi on do gry nie wniesie
No i niestety podstawowy bramkarz ma juz kiepska forme mam nadzieje ze nic glupiego nie wpadnie |
Powodzenia w dzisiejszych meczach !!!
|
No, mój pierwszy mecz za 10 minut ;-)
Powodzenia ! |
Chłopaki patrzcie, jakiego mastera wylosowałem ze szkółki juniorów!!!
Jarosław Piec (139416523) Lat 17, zadowalający stan formy, zdrowy Jest kontrowersyjny, zrównoważony i nieuczciwy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby. Specjalność: atletyczny Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 1 220 Pensja: 3 360 zł/tydzień Właściciel: MKS "GKS" Jastrzębie Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: kiepski Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: kiepski Podania: przeciętny Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: nędzny Skuteczność: znakomity St.fragmenty: zadowalający |
up:Gz ;)
Mi dzisiaj szkolka na przecetna wskoczyla Mecz wygralem 7-0 mogla byc wiecej ale zamiast atak skrzydlami wybralem srodkiem miss :/ |
a ja dzisiaj znowu ledwie 1-0... no nic, na 2 kolejki przed koncem sezonu 5 pkt przewagi nad druga druzyna. Pozyjemy, zobaczymy.
|
3:0 wygrałem, i kontuzja napastnika.. 2 tygodnie.. ;/
|
1. FC Swinice 12 50 - 13 30
2. SC Wolves 12 58 - 22 30 Lider dziś poległ. Ja ledwie wygrałem na wyjeździe 5-4. Wielkie szanse na awans. Został dwa mecze. Jeden z outsiderem, drugi z szóstym miejscem, który jednak ładnie gra z kontry. Muszę odrobić jedną bramkę przewagi... Swoją drogą jak najlepiej zagrać przeciwko drużynie, która gra z kontry? Jakie wzmocnienia zrobić żeby nastrzelać jak najwięcej bram? Napad - solid skrzyd, solid skut x2 Rozgrywanie - Wszechstronni, rozgrywanie znakomite-fantastyczne, Defensywa - 3x solid Skrzydłowi - Fantastyczny i Znakomity Kogo by wymienić? |
Up:kup od kutera napadziora ;)
A tak pozatym to ci moge wyporzyczyc mojego najskuteczniejszego napadziora (14 bram) kupil bys go a potem mi odsprzedal ale to juz tak pol zaretm pol serio :p Kup sobie lepszych napadziorow |
Dokładnie - atak! Musisz bramczkę odrobić, więc musisz więcej strzelić;)
|
Mój 1st napastnik:
Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: kiepski Podania: zadowalający Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: zadowalający Skuteczność: solidny St.fragmenty: słaby 2nd: Kondycja: przeciętny Bramkarz: nędzny Rozgrywanie: przeciętny Podania: zadowalający Skrzydłowy: solidny Defensywa: kiepski Skuteczność: solidny St.fragmenty: przeciętny Na pewno coś zmieni kupienie np. napadziora z znakomitą skutecznością i solid/zad. podaniami? Jeśli tak to kupię na pewno. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |