![]() |
@up
Najlepiej nic poczekaj do update'a. Widze, że masz w profilu lvl 28 więc musisz poczekac. xD (FA od 35 lvl'a). Chyba, ze to nie aktualne |
Kasy wystarczajaco
EQ: Warrior helmet BS Kina armor Medusa shield P legi scraf leather boots 17lvl kina |
29 najt eq: crus, c arm, k leg, plat ammy, bs/gs, v shield, steele
co mam kupic? :p |
20 knight 60/60 4mlvl eq:
Crown Armor , Knight Legs, Crusader Helmet , Leathers Boots, Dragon Shield , Fire Axe (w dp 80k) ?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zalezy jaki Sorc ma lvl
25-50 Hat of The mad,Blue robe.boh,p legi.vampire shield, 50 + Hat of the mad,blue robe,boh, c legi,demon shield |
Cytuj:
nie no ten post przebija chyba wszystko, GZ pomyslu pro evul haxorze zycze ci wielu lvl ktore zapewne zaraz hakniesz. |
8 lvl tuż po wyjściu knight
do wydania 1200gp wybrana broń axe i tyle |
Cytuj:
|
hahahaha
myślałem o scale armor brass legi dvarwen shield a broń do treningu to znajde |
Co lepiej kupić dla druida (30lvl): Crusader Helmet i Crown Armor czy Crown Helmet i Blue Robe? W tym drugim przypadku jest około 100oz mniejsza waga, ale o 3 mniejszy arm :( Co się lepiej opłaca?
|
Knight axe
16 level
50/47 (axe/shielding) 2 m level Mój ekwipunek: scale armor, dark helmet, dwarven shield, batlle axe, plate legs 4k chce kupić knight axe |
hapnik - kup c helmeta i blue roba :P
eldaron - najwyzsza pora kupic k axa :P |
13lvl pall
plate set, steel helmet,dwarven shield , leather bootsy, scarf 3k co ma kupic? |
speary i skilluj ,albo arrowsy i exp :P
|
PALADIN
LVL : 52 MLVL : 14 SKILLE : 75/40 (mi sie dobrze expi:cup:) Eq : platinum amulet, crown helmet, blue robe, knight lesg, bohy:evul: w bp nosze zawsze 2 bp uhow,bp hmmow, bolty, zestaw podroznika 8o + pare timeringow..... W depo mam 110k......... I teraz pytanie do was.... Czy radzicie mi cos kupic na moja postac czy raczej jest ok ? @Down Tzn jak na exp ? ze niby z runek tez expic ? Na pohu expie wystarczajaco dobrze mysle i zwraca mi sie z malym + wiec lepiej runek jeszcze nie dodawac ;/ |
Wg. eq w zupelnosci Ci wystarczy...A pieniazki przeznacz na exp :P
|
Teraz ja
lvl 15 itemy p set, dark hekmet ,serpent sword ,tortoise shield ,leather botsy. co mam kupić bo przed desert questem uzbieram jakies 5k to co potem na 20 kupic za 15k acha i skille 50/49 ;( |
Nie napisales jaki server wiec skad ja moge wiedziec ile co tam kosztuje :P do 20 lvl zbieraj jeszcze pieniadze a potem postaraj sie kupic medusa shield, knight armor i bright sword ;P ale tak jak mowie nie napisales jakis swiat wiec nie wiem ile bedziesz musial jeszcze dozbierac bo moze sie okazac ze duzo :P
|
Cytuj:
|
Mam druida na Candii
19lvl 18mlvl 20 shielding :) eq: p-set dark helmet dwarven shield volcanic rod leather boots szalik W depo mam 7.6k + troszke w itemkach i runkach, razem bedzie z 9k. Przedemna jeszcze vocation quest. Co byscie radzili kupic? teraz dragon shield 4-5k a potem dozbierac na b-robe? P.S. ile chodza tortoise shield? :baby: |
hmm kup sobie crown helmet 7 arma malo capa:), dragon shield i zbieraj na blue robe tez malo capa:)
pozdrawiam;] |
Knight
lvl: Co mam kupić zaraz po wyjściu z maina? SKILLE : Żadne ( mam zamiar dobić 60/60 ) Eq : w sumie ..to nic Góra 30k, jak najtaniej i najlepiej. Do 30k. Co mam kupić? Aha, mam zamir wyskillować sworda |
Cytuj:
|
na poczatek kup p seta,dwarven shield,spike sword juz gdzies na 15+kup sobie guardian shield lub dragonke,serpent sword itp;)
pzdr |
Witam
Mam knighta lvl 11 moje eq to: dark helmet, plate armor, dvarven shield, orcish axe i plate legs, w depo mam 3,5k. Jaką poradzilibyście borń na zmiane i armor. |
czyli mam łazić w leather bootsach iw tym w czym podałeś, i kidy eq. to zmieniać ? Bo ja narazie będę tylko skillować do 60/60..hmm..serpent, ? A na jakim lvl fire ? I kiedy zmieniać ?
|
Cytuj:
no i zbieraj... Nie opłaca się kupowac dobrych itemów na małym lvlu. |
Paladyn
LVL: 17 Dist: 50 MLVL: 5, prawie 6 EQ: Crown Helm, Noble Armor, Plate Legs, Dragon Shield, Scarf. Mam do wydania około 37k. Świat Non-PvP - Astera |
Czy 25k wystarczy na: Medusa Shield, Knight Legs, Knight Armor, Crown Helmet,...Jakie buty?
( opcjonalnie ): Devil Helmet, steel boots. Wystarczy na ten droższy zestaw ? |
Cytuj:
Na harmonii, przy naszych cenach to okolo 2-3k wiecej i 2 defa... Zreszta med shielda masz juz do vampki, albo demonki(lepiej juz ta demonke). Jak dla mnie to lepiej ;d. @up A na jakim servie grasz? ;P |
secura. Kupiłem już k legi i k armor i zostało mi 9k [ z 20k ] i co za to kupić? Starczy na meduske?
|
Cytuj:
pzdr |
a za ile chodzi ?
|
jestem nowy!
Cytuj:
jak wyjde z roku to na co wpierwszej kolejno |
jestem nowy!
Cytuj:
jak wyjde z roku to na co wpierwszej kolejnosci zbierac gp???:] |
Witam !
Powiem w prost gram od tygodnia i jestem noobem... xD (grałem wcześniej ale tylko do 9 lvl...) Gram na Xantera i mam Knighta na 13 lvl z EQ: Dark helm, spiral ssword, plate armor,plate legs,dwarven shild i zwykle buty... Mam 2,5k i co mam kupić...?(...i od którego lvl można używać fire sworda i jaka jest jego cena około...) Z góry thx za pomoc... ;) |
Co mam kupic ??
15 lv sorcerer
10 mlv eq b robe warrior helmet knight legi croco boots vamp shield do wydania mam 40 k a niewiem kompletnie na co wyznaczyc te pieniadze moze na eq ? bo wiem ze na 15 to moje eq jest do dupy ;/ nie moja wina po haku jestem |
Poziom: 14
Skille/Mlv: 18/11 Posiadany Eq: Steel helmet, plate set, dwarven shield, vand of dragonbreath, scaft, leather legs Il. dostępnej kasy: 4,5k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |