![]() |
Druid forever... :]
|
Oczywiście, że knight :)
|
Ja od dzisiaj gram Palladynem
|
Ja osobiście gram knightem- dlaczego? Ponieważ podobno knight po uptade ma walić większy hity i ma mieć też więcej broni 8o
|
Elite Knight ;)
Poza tym mam jeszcze ed, ale nim raczej tylko runki robie. |
Knightem dobrze mi sie gra;]
|
Knight
Knight rządzi.
Na początku każdego wkurzają skille. potem tak od 20 lvl ze skilami 60/60 Już po mału wymiatasz i inni sie ciebie boją.B)B) |
Ja to zawsze Sorcerer jestem
Ps. Czym sie różni Master Sorcerer od Sorcerer? |
ja tam gram Pallkiem:)
|
Jestem druidem i wale z ruszczki a moj kolega jest najtem to on wali z aksa.
A tak na serio, to jestem najtem i wale z macy. |
Cytuj:
|
:)
Druid..... bo bogaty i rozchwytywany:)
|
a ja jestem knajt i wale z aksa;]
|
Jestem knightem wybrałem go ponieważ jak dla mnie jest on bardzo dobrą postacią nie trudną w "prowadzeniu" , wale a axe ...
|
Moje chary
Jest to mój pierwszy post na forum tibia.pl :baby:,także ciesze sie, że nareszcie będę mógł się wypowiedzieć na jakiś temat. A więc mam 4 postacie o 4 różnych profesjach.Najlepsza to Sorc :mag: (jest w moim profilu, więc nie muszę pisać o nim pisać). Poza tym mam i całkiem przyzwoitego knighta(wprawdzie level 12 ale skille 48/47).Palka i Druta pominę:p. To tyle jak na mój pierwszy w życiu post na tym forum:cup:
|
A ja reprezentuje nielicznych Elite Knightów !
|
Najlepsza jak dla mnie profesja, czyli Druid (kiedyś był Elder Druid, ale się PACC skończył) B)
|
Cytuj:
Co do postaci gram sorciem w/g mnie to jedna z lepszych postaci. Grałem też knightem ale te kilkudziesięcio a nawet kiluset godzinne skillowanie to nie dla mnie. Myśle też o założeniu paladyna. Chociaż słyszałem że palkiem gra sie dosyć trudno bo dużo na strzały i bolty idzie. |
A ja jestem Paladyn i wale z kuszy.
|
O jejka. Jak dużo knightów. Ale ich zawsze było wiele :p A ja sam jestem paladinem i zaczynałem po updacie, tylko trochu wcześniej :]
|
Ja obecnie gram Royal Paladinem.
|
ja gram knightem od samego poczatku istnienia trimery (2003r.) i bezwzgledu na jego sile zawsze gralem nim i jakos mi to zwsa co po updacie
|
Ja obecnie gram sorcererem i bardzo jestem z niego zadowolona, na początku mocna wali i szybok sie expi na trolach, obecnie mam juz drugą różdżke dla sorcerera (wand of dragonbreath).
Sorcerer to była moja pierwsza postać na Tibii i wtedy nawet nie wiedzialam kim on jest tylko mój qmpel mi kazał tak napisać u wyroczni;P |
Ja gralem sorcererem i druidem a paladynem nie =) obecnie gram knightem.
|
Ja w chwili obecnej master sorc ^
|
knight rox alala rox tyle knightuw jest
|
knight oczywiśćie :D
|
Dużo knightuw widze ;p
|
Rycerzyk ;>
|
I'm Paladyn
|
EK forever :D
|
pytanie jest banalne i każdy na nie żle odpowiada :baby:
Bo każdy jest człowiekiem :D dobra a co do profesji to druid czyli nasza ukochana fabryka uhuw ale sie zepsuła :P |
Elite Knigt :D
|
Ja Palladyn
Palek Jest Fajny z 5 Powodow : 1.Duzo Hp 2.Duzo Many 3.Dobre Czary Lecznicze 4.Dobre Hity 5.Tanie Eq (do 80 lvl wystarczy : royal helmet, blue robe, bohy, plate legs ,) |
A ja gram Knightem poniewaz :
1 ma duzo broni do wybory:cup: 2 ladne hity wala:) 3 od 60 lvla praiwe nic nie ma ciena strzala (mozna spokojnie zwiedzac):cup: 4 bloker przewaznie bierze loot z huntow ;]:] |
elo
ja gram paladynem
|
oddałem głos na knighta bo nim gram po tym update bedzie tyle kinów i plow że sie wełbie nie pomieście
|
Elo
Elo gram narazie dutem zgłosowałem na ed bo mialem pacca (i z promocją od 20lvl) i znow za miesiąc kupuje pacc
|
Knight ofkorz EKa nie mam po PACCA nie mam ;/
|
Ja mam druida ale zaznaczyłem ED ponieważ dziś wysyłam kase na PACC , oczywiście DROM :)
Pozdrawiam , Saniushy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |