![]() |
i o co wam poszlo??sprawy z tibi chcecie wprowadzac w rl zycie??loool...
|
cóż ładnie się zapowiada; przyślijcie mi foty z bijatyki ;)
|
Stawiam 3k na Qweza xD
btw: wyluzujcie to jest tylko gra... |
Ciagle w tym temacie klutnie i spory
Macie juz troszke lat i klutnie tego typu powinniscie zalatwiac w inny sposob a nie "przyjade i ci nakopie" czy jakos tak. To jest gra powatarzam TO TYLKO GRA nie ma powodow aby przekladac to na rl A zreszta :evul: Holu jak chcesz sie bic to daj mi znac mozemy sie my pobic na rl :D Uwielbiam sie bic (ale oczywiscie w ostatecznosci :D ) Pozdro all PS: przemyslcie poczatek mojego posta czyli od slowa Macie do slowa rl :D |
Jestem za neo'em. czy jak to sie odmienia :)
jak to bedzie gdzies na pomozu to napiszcie to z kamera przyjade. :) |
Jesli BENDZIE to w centrum polski (czyt. zgierz/lodz).
Zalosne grozi ze mnie pobije, zgadzam sie z leo w calosci :] |
Cytuj:
|
srry za double post kliknolem przypadkiem dwa razy
|
Buhahahahahaha, co konfidencja sie rozszerza, na policje pojdzie o LOL!!!
Stary wystarczy znac imie i nazwisko i nie trudno znalesc, aa i na policje chwile sie czeka Konfidencie. Zanim przyjada chwilke porzomawiamy ;] Nie poprostu rozwaliles mnie tym tekstem, buhahahahahahahahaha! KONFIDENCJA! |
Cytuj:
szczere Po 1 w takim miescie jak lodz czy jakims innym osob o takim samym imieniu i nazwisku jest bardzo duzo wiec wiesz |
@up
Zemsta nie jest z lodzi, tylko z jakeijs wsi pod lodzia ;] Qwez ma nowego ownera, jak cos pisac na Neoxera |
@ neo
ok ale zmien ten podpis pod soba co masz, bo to moze ludziom w glowach mieszac. |
Cytuj:
Moze pesel jeszcze? Wcale niemowilem o psach debilu -.- |
ech idzcie sie naparzac jak chcecie a nie piszcie tu o tym bo to sie staje nudne i nie ma nic zwiaznego z tibia
|
Ej zachowujecie sie jak jakies przedszkolaki. TO jest ZABAWA a nie gra o złote kalesony:P. To polega na tym aby sie bawic , jednoczyc sie i POMAGAC sobie nawzajem, a nie na huntowani i hackowaniu sie na wzajem.Zanim napiszecie jeszcze raz takie glupoty pomyślcie 10 razy albo i jeszcze wiecej (to jest zalosne) sory ze to pisze ale trzeba cos z tym zrobic. W koncu wszyscy jestesmy polakami
Pozdro 4 all |
Cytuj:
a ja cos mowilem o tym ze sie bede z kims bil? widze ze poznalem nastepnego ktory bardzo dobrze czyta xD btw. na Lady Dram jest juz nowy owner wiec wszelkie sprawy jakie macie do mnie zalatwiajcie na gg albo forum bo lady to juz nie ja xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ile tam pacca jeszcze masz? |
Cytuj:
|
Koniec
skonczylem z silvera teraz gram na guardi :) moje eq sprzedalem za 2 dychy jeszcze postac z mnustwem itemow musze senac za 3 , 4 dyszki i jest gicior bede od czasu do czasu zagladal na silvere dalfem henriusem pozdro
|
lol wszystko pieknie tylko kkiedy mi oddasz moje 1 k? akurat potrzebuje wiec mam nadizeje ze sie pospieszysz
|
A no witam witam i o zdrowko pytam :P
Mam niemila wiadomosc dla moich konkuretow w skillach :D wbilem dzisiaj shielda ;p to tyle narq |
Cytuj:
a tak pozatym jak juz sie chwalimy to ostatnio wbilem moj 1 milon expa pozdro all |
lol ja mam 28 shielda, wiec mnie sie boj :)
|
Hehe, u mnie tesh nie wida konkurenta :> 72/50 xD
|
@Dolor
Gz skilla ;] Nawet nie chcę mówić nic poza tym, oszczędzam słowa na pierwsze polskie silverowskie 90/90 w Twoim wykonaniu B) . |
Cytuj:
|
Mnie sie nie bój bo mam 55/41 chociaz tera mam reko~ i moge se skilowac:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Równie dobrze może mieć konkurenta w aikauzenho (ale głupie)104/77<lól?>to co napisałem tu jest naprawde głupie ale to ma to samo znaczenie co napisał Holu!.(chyba):P |
Cytuj:
|
@ zemsta
juz rozpoczynasz klotnie cytuje ,,debil'' a tak wogle moze bys laskawie odpowiadal na msg w tibi, bo zes mnie prerfidnie zlal :/ |
wszyscy chetni na ORC FORTESS QEST proszeni sa zglosic (najlepiej do mnie lub na forum) mamy zamiar zrobic ten qest w jeden z dwoch dni PIATEK 14.04lub WTOREK 18.04 . Oczywiscie do tego czasu trzeba wbic 40lvl (jezeli ktos nie ma) godzina zrobienia qesta najlepiej dosc wczesna.(9-13).
Osoby ktore zglosily chec pojscia to :ligus pavlot ja sepor momsteam shortys konieczny gell kazek rastman kacperka wiadrociag (duzo osob:P) ale jak ktos chce to moze sie jeszcze zapisac |
Cytuj:
|
no bystry jestes, ze gadamy tu o polakach. Nikt by sie tego nie spodziewal.LoL. A tak wogle to bylo kierowane do rycerzy :p ale miniejsza z tym :)
|
A kto powiedzial ze to tylko o polakach?
To jest forum o tibia a konkretnie o Silverze. Holu jesli ty jestes szmata to ok (zgadzam sie :]) @Narkoman Niezawsze mam czas pisac i to ze nieodpisuje nie oznacza ze sie zlewam -.- |
@ zemsta
ok niech bedzie maly psikus. Zaczynam expic w koncu :) http://i41.photobucket.com/albums/e295/Narkoman/hmm.jpg |
Narkoman nic nie widac na tym SS'ku. :]
|
Cytuj:
Zemsta: Ja wiem co tam widac bo on skiluje na mojego chara monku wreszcie nie bedzie mi sie włamywal na konto:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |