![]() |
-Nooby
-"free item plz" -"come look my armor ! ahaha u no have" (żal! oczywiście polacy -.-) -Brak GM -Botterzy -Thief I wszystko inne co z tym związane X( I Polacy co nie znają angielskiego ... X( |
Najbardziej mnie wkurzaja "polaczki".
|
a mnie ettan!!! X(X(X(X(X( a ty niby co szwed ? X(X(X(
|
Ja nie lubie jak dusze sie metanem w tibii
|
Mnie najbardziej wkurza:
-Free items plx -n00by -thiefy -lagi |
Tak najbardziej, najbardziej?
Denerwują mnie ludzie którzy nazywają noobem osobę która uczy się grać dopiero. Z reguły gracze używający wyrażenia ,,Noob" są najbardziej pasującymi do niego charakterkami... |
MNIE natomiast wkurzaja noobki, lagi (dedlem przez nie nie raz nie dwa) to ze na PVP wala low levelowcow i rozne typy debili i takich co mowia plx daj cos.
|
Lista ;o
*Kicki
*Lagi *Free items plx *Pokaż armor - wooooow daj plz *Thiefy *PK 20lv wyżej albo w kilku na 1 -.- *Grafika *System "questów" - pograjcie troche w WoW'a albo nawet Lineage II to będziecie wiedzieć o co mi chodzi.. *Bugi *Kozaki z pro od 100+ .. *Szpanowanie *Trapowanie *Tzw. "ks" czyli ubijanie moich mobków ( potworów w slangu tibiijskim xD ) Nazbierało się nie :D? |
...
A mnie denerwują:
PK NOOBY I TACY GRACZE KTÓZI UWAŻAJĄ, ŻE SĄ DOBRZY PONIEWAŻ NP MAJĄ 60LVL I MÓWI DO CIEBIE NOOB... BO MASZ 13 LVL [NEW CHAR] o.O ŚMIESZY MNIE ZA TO ŻE JESTEŚ NA ROOKU I GOŚCIU MÓWI DO CIEBIE "DEAD" ALBO "PRZEJĆ NA MAINA I DEDNIESZ MAM WSZĘDZIE ZNAJOMOŚCI" OCZYWIŚCIE MOŻE TAK BYĆ NIE, ALE I TAK TO MNIE WQRZA LAGÓW NASZCZĘŚCIE NIE MAM KICKÓW TESH POZDRAWIAM |
Mnie wkurzają noobki które stoją pod depo w thais i bloczą wejście razem ze swoimi summonami!!!
|
a mnie wkurzaja nobki które jak siedzisz przed depo w carlin to on ropuje slimy z nadzieja ze padniesz widzialem jak kilka osub dedło w ten sposub X(
|
Denerwują Mnie Polacy
Czyli wszystko co potrafią robić Kraść lurować spamować wyzywać Kozaczyć itp. |
-plax items
-lags -nooby -bots -noobs -noobs -noobs -plax items -plax items -plax items -nie usuniety bug ''tp'' -kicks |
Cytuj:
Polaczek-Kozaczek ... też dobre oO polaki to z ogółu huje i gnoje i nic z tym nie zrobisz W*****ają mnie ludzie na tym forum... W*****a mnie to że mojego main chara nie zrobiłem na pvp <naprawiam to > I śmieszy mnie to na pvp -jakiś koleś - Spadaj noobie! -ja - Nie kozacz tak bo ci się coś stanie ... -koleś - a co masz 2 chara? -ja - Zobacz jak chcesz ... cya -koleś na priv po sprawdzeniu main chara - Ej! Chcesz być moim kolegą ? Wniosek taki że noob stało się słowem bardziej powszechnym niż cześć Osoba która mówi do kogoś noob sama zazwyczaj nim jest (kieruje do ludzi na forum) Cya... |
Cytuj:
nie da rady ropnoc slimow w carlin w tym miejscu o ktorym mysle (kolo bow pod dp) |
@up jak sie nie da jak sie da jak niewiesz to sie nie odzywaj
po update 8.1 sie da i tu baj nie opowiadaj X( |
Skill
Mnie najbarzdiej wkurza skillowanie :/ zadługo to trwa mogli by zrobić jakieś trainerów :)
Npc Train 2k i jestesteś na train room :) to by troche ułatwiło :) |
Brak CAP u postaci magicznych, i to, że muszą żłopać tyle manafluidów. No, i że dostaje ostry wpier*ol od jakiegoś Zerka, bo mam 22 shielda : P
|
mnie bardzo wkurzaja lagi ,wylogowanie automatyczne (i serverove ze bijesz potwora a tu ci puff i wychodzi ci z gry) czekanie na wejscie do gry ( raz byłem 250 na liscie ) i noobowie tacy jak koles na 3 lv na rooku krzyczy buy p armor, p legs lub tacy kolese ras se expie na valkiriach a tu ci taki wbiega na 20 lv i zebija valkirie i zgarnia itemy a krzyczalem no kill (raz za takie cos raport złożyłem i bylem haapy ) :) :) :) :) ;) :) czy kolese ktorzy gadaja plz my spell healing taki jeden to mnie zalamal
|
PK, PA na Nebuli ołned ;/ na Guardi thiefy (Elo czerwony fox) botterzy roty Venore szwedzi-.-
|
mnie najbardziej wkurza jak mam lootbaga wartego 5k i nagle
save server in 5 min to just wkurzajace:D |
hahaahah! tez tak mialem;/ tarchalem na Solerze lootbaga wartego 12k~~ z tomba a tu nagle jeb ss serwa i po lootbagu:< wspolczucie
|
mnie najbardziej wkurza jak zaczynam bic jakies potwory, np. 4 mino guardy naraz przychodzi jakis noob z 8-15lvlem i zaczyna nawalac te guardy ktore we mnie nawalaja, takiemu gosciowi najchetniej bym nogi z dupy powyrywal ...
|
Mnie najbardziej irytuje to że:
Na rotach jest pełno boterow... szczególnie nie na non-pvp. Lata taki 90 EK i bije roty.. Noob... co utrudniają życie... PK... dlatego przeniosłem się na non-pvp... w zamian dostałem 100 noobów. I tyle... a i jeszcze Kicki |
IP bloccked po huj to komuś :] czasem np. ktoś nie pamięta passów i chce sobie przypomnieć a tu wpisze 3 razy i wał :]
|
Szczerze mowiąc, wkurzaja mnie te lagi oraz kicki X(, a najbardziej te noobki, tzw. free itans plx, albo pl ?, br ?.
Ale zwykle takich ludzi ignoruje ale i tak to jest bardzo wkurzajace. Pozdrawiam wszystkich :] |
Cytuj:
Cytuj:
@down Wystaczy skończyć zbieranie przedmiotów do lootbaga kilka minut wcześniej, skoro wiesz kiedy on jest... |
No tak ale nie rozumiesz? wiem kiedy jest ss ale co? chyba lootbaga nie zostawie na piachu nie?
|
Mnie wkurzają nicki w Stylu:
Marak Duch pogromca dup (serio jest taki kolo) Modrzew Glory Knight Master Sorcererek Rookslayerowiczowicz (spotkalem sie z takim facetem) Ja preferuję nicki imienne typu: John Hardstone, Mark Wood itp. I jeszcze jedna rzecz: ludzie ktorzy zabierają innym Lootbagi, i którzy atakują bez powodu i rządają kasy bo ,,Ded,, |
A mnie najbardziej wkurza PG u h lvli... Kiedyś grało się dla przyjemności (mam na myśli tibia 7.1-7.3) i nikogo cyfferki nie interesowały.. A teraz?! Gracze siedzą nocami wbijając lvle. Niektórzy umieją wbić z 80 na 90+ w kilkanaście godzin.. O co tu chodzi? :/
|
Też mam krótką liste :/
Mnie wkurza:
*Thiefy(szczegółowo rook) *nooby * Pokaż armor, ooo daj prosze jestem nowy * Gracze którzy chcą p-armora za 10gp (dzisiaj miałem xD ) *Botterzy * Brak Gm *lagi (padlem na orcach :() *plx free itens *zabijanie twoich stworów przez nooby ale znam sposób, trzeba mieć stealth ringa lub czar niewidzialności, a potwór musi nie widzieć niewidzialnych... Chyba wiecie oco chodzi To chyba tyle Pozdro ;( |
Cytuj:
1. masz lootbaga. 2. za 10 minut jest ss. 3. od razu go ciagniesz do dp. jeżeli punkty powyżej się nie spradzają to po prostu wcześniej wracaj z hunta nopq... |
chyba kazdy n00b wie ze ss jest na niemieckich serwach o godz. 9.00
a na angielskich o 12.00 no nie ? RADA DLA N00BOW ! NIE ROB LOOTBAGA PRZED 12.00 LUB 9.00 W ZALEZNOSCI OD SERWA !!! buehehe...8o |
nooby i pk :)
|
naj bardziej mnie wkurzaja pk i to rze jak ktos cie atakuje a ty sie bendziesz bronil to nie morzesz wejsc do dp
|
mnie najbardziej denerwoja br np. (moja rozmowa z brazolem)
brazol: br? ja:no Bazol:pl? ja: yes Brazol: hunted! zatkalo mnie bo facet mial 87 level a ja 20 :o a oprucz tego standart czyli kicki i lagi |
Mnie najbardziej wkurzają lurerzy. Wszystkie deady jakie zaliczyłem to właśnie przez tych panów. Pomijając ich, to jeszcze postacie o dużych poziomach, które wybijają słabe potwory innym.
|
Floor reset (strata lootbagów)
PK Lagi Reszta mnie nie wkurza. Nooby, oszustwa i boterzy to częśc gry. Chociarz pk czasami może ucieszyć bo fajne looty z rs lecą |
Po co się rozpisywać skoro wystraczy napisać: nooby. To one dają sobie chore nicki np: maciek of furora, dawid of astera itp. to oni kradną itemy. tutaj wycialem z gry gdy sprzedawalem terra rod:
14:37 noob: ile ruszczka? 14:38 ja: 3k 14:38 noob: hyba cie po kopalo 14:38 noob: mama cie nie koha 14:38 ja: o co ci chodzi? 14:39 noob: maksimum ile dam to sto gp 14:39 ja: to ciebie pokopalo, w sklepie 10k! a u ludzi chodzi po 3k! 14:39 noob: bye bye nobku http://images.google.pl/imgres?imgur...%3D2%26hl%3Dpl |
Mnie w*****aja ( nie mylic z wkurzaja, bo to jest glebsze uczucie ;d ) osoby, ktore mysla, ze noob=newbie i nazywaja mylnie nowych graczy noobami i na odwrot...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44. |