Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Pietru 07-03-2006 17:20

Ja na roku znalazlem chain armor i plate shield a na mainie knight armor tylko ze ten knight armor dostalem bo tkai obok mnie wurzucal itemki xD.
Znalazlem jeszcze fajnego lootbaga za drzewkiem ;p
Na mainie kiedys widzialem MPA na ziemi ale byl taki tlok ze i tak bym nie dobiegl. Mozecie wierzyc lub nie to wydazylo sie naprawde mnie! :faceoff:

kibic 07-03-2006 17:42

No ja jak kiedyś szedłem na poh expic zobaczyłem ciało a w nich boh k-legi i bp a wśrodku bp hmm uh i treoche kasy xD:p

nadzemnik 07-03-2006 21:07

NiCe

na rooku znalazlem w rocie katane, 24gp(lol) i mace w bagu,
na mainie w niezywym gosciu vamo shielda, skull stuffa(czy jakos tak), w dragu plegi i steel helm, na ziemi w veno bp z jakimis 12 scarab coinsami, uhami, mwallami, na pohu lootbag o wadze okolo 12k capa (halabardy, plate shieldy, p armory, itp) o cenie okolo 8k nawet fart mialem ;)

Vinnetou 08-03-2006 19:30

Skull staffa ktoś wywalił... ;]
Ale potem jeszcze moja koleżanka wywaliła Ice Rapiera (bo myślała że to zwykły rapier, bo chciał go Sam kupić za 5gp..i go wywaliła) ale już wziąć nie zdążyłem

Gofr 09-03-2006 08:20

ja znalazlem dwarfen shielda ktorego ktos wyrzucil w polowie drogi miedzy Venore a Amazon Camp

Lukaszb15 09-03-2006 14:26

Ja raz mialem tak ze jak expilem pallem na dsach na fibuli jakis gosc chcial mnie bloknac.Dobra nie udalo mu sie(jakis brazyl)potem sobie chodze, chodze i co widze??Jego cialo i fire sword w ciele sprzedalem go za 20k:)

Arion Alliran 09-03-2006 16:47

Moje najlepsze przedmioty jakie znalazłem :
ROOKGARD
Chain armor,mace,plate shield,legion helmet oraz lootbag z itemkami ze szkieletow;:]
Mainland
Spike sword,plate armor oraz dragon shield (lecz kolo był szybszy i zabrał d-shield ):confused:
Raz na mintwalin znalazlem mega loota lecz znalazł się właściciel i trzeba było się ewakuować:p

Druid Swiata 09-03-2006 18:16

A ja znalazlem na ziemii tylko skromny plate armor :) ale mi się przydało, bo miałem wtedy scale :D A w dedzie to Blue Robe, ale podszedl noobek i mi zaj...al :(

Dymek_sc 10-03-2006 14:49

:d

No ja znalazłem NIBY loot baga bo....w nim bylo duzoooooo chain armorów i takich tam rzeczy ale bylo tez:dragon shield oraz dragon hammer :D do dzis nie wiem kto to zostawil ale ja jestem zadowolony :D:dance:

Druid Swiata 10-03-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anne_Jordan
A ja raz, jeszcze na rooku, bylam sobie poexpic na szkieletach i znalazlam tam martwego czlowieka w ktorym bylo:
-1k
-legion helmet
-chain armor
-plate shield
-mace
-plate legs
a no rooku dla takiego nooba, to jest calkiem wypas eq wiec ogolnie bylo git :p

Taaaaaa, plate legs na ROOKU!!! 8o

fckubol 11-03-2006 15:56

kiedyś koleś się chwalił dsm i mu żuciłem fire fielda i tak zdobyłem bardzo dobry armor :D może to nie ładnie kraść ale zawsze się przydaje troche kasy :p

Xoloos 11-03-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fckubol
kiedyś koleś się chwalił dsm i mu żuciłem fire fielda i tak zdobyłem bardzo dobry armor :D może to nie ładnie kraść ale zawsze się przydaje troche kasy :p

no nup plx
ja najcenniejsza rzecz to chyba znalazlem vamp shield ;]

Eldaron 12-03-2006 12:07

Na Rooku zanlazłem studdet legs
Na Minie studdet legs i katane

Milten Magician 12-03-2006 12:33

Ja najcenniejsza rzeczą jaką znalazłem na ziemi to c legi i c arm a poh se lezały w temple na 1 piętrze

killer645 12-03-2006 12:57

Ja w ciele goscia (obok slimuw) w Venore znalazłem plate armor, 300gp, bp, 1dragon ham :)

Pomidorowy drago 13-03-2006 08:53

OMG ja znalazlem vap shielda niestety bylo to w dp mialem juz przesuwac do reki a tu nagle znikla ;)

ADRIANECZEK 14-03-2006 21:47

A mi.....

A mi ziomek na 90 lev podszedł na mainie(mialem 6 lev) powiedział'Końccze z gra' i sie spytał czy chce zyeczy i dal mi 2 pary bohuw madusa shiled z jakieś 15 ruzdzek 300 k i takie podobne.Ale to było dawno.Pamientam jak podszedl PK 12 lev a ja spieprzam z bohami:p ale tera mam 89 lev i rzeczy ze fiufiu.A na ziemi znalazłem Demona na Edron i gościu na 190 któryśm latał zabijał i nie brał rzeczy.Czyli rzeczy z Demona.

magic91 15-03-2006 12:14

Fs i K legi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narzil
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.

Ja znalazłem fs i k legi lezace na pohu sobie.Pozdro

Lunara Rulez :dance:

Leon strang 15-03-2006 12:51

^^

JA w DP Thais znalazlem fire sworda ^^ w kopalni dwarfow loot bpka z Boltami ^^ a na rooku jakies smieci jedynie typu troche forsy itp.

Mulin92 15-03-2006 23:28

Ja zawsze mam farta :D

pierwsza zdobycz koles w depo (thais) bawile sie 4k no to sobie zgarnolem :faceoff: :dance: pozniej Loko Jaslo sie pomylil i zostawil na depo rownierz w thais burning heart'a a jeszcze kiedy indziej skroilem loota w kazo wartego ponad 2k :cygaro: pozdrowienia pobijcie to D;

Sir kubbonius 16-03-2006 11:33

juz bije!
po pierwsze nie wiem kto ale na pewno jest tu najlepszy! co zrobil? znalazl mojego lootbaga (12 000oz) pelnego kusz steel helmetow chain armorow battle shieldow. :)) czyli wartosc mniej wiecej 10k ale raczej troche wiecej bo mialem tam BP kusz przynajmniej :>
ja natomiast znalazlem ostatnio warior helmet w kopalniach dwarfow :P
a teraz mam problem i IP wiec nie ma sie z czego cieszyc hehehe

arkadios 16-03-2006 22:43

Historia

Mi sie raz przytrafila taka historia: Stalem przed dp w Carlin na Infernie. Raptem zauwazylem grupe pkrow znecajych sie nad 20-lvlowcem zaczal uciekac gdy mial yellow hp i zaczal wyrzucac przedmioty. W pewnym momencie wyrzucil ....... BoHy8o jakies 3-4 kratki przede mna:dance: Bylem zajarany i gdy do nich dobiegalem zza rogu wyskoczyl typek ktory zlapal je minimalnie szybciej .... bylem wkurzony ze ... yhmyhm reszte se wyobrazcie ...X(

Kommon 18-03-2006 10:31

Ja w depo w schowanym backpacku pod kupom listów znalazlem warrior helmet/giant sword/2 fire swordy/ok. 6k knight armor i plate legi

:D

PS:to bylo na harmoni (non-pvp)wlasciciel zobaczyl jak to bralem bo wlasnie do bacppacka szedl :)

Silverkin 18-03-2006 10:48

I co zorbił jak to zobaczył ?? Pewnie jak miał niższy lvl to krzyczał "hunted ! hunted !" a jak wyższy to cię zaczął klepać puki nie oddasz tych itemów ;)

Works__1985 18-03-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silverkin
I co zorbił jak to zobaczył ?? Pewnie jak miał niższy lvl to krzyczał "hunted ! hunted !" a jak wyższy to cię zaczął klepać puki nie oddasz tych itemów ;)

LoL chyba niedoczytałeś świat NON-PVP czyli można sobie pogadać hunted hunted a i tak gówno zrobisz :S można jedynie poblokować kolesia jak expi na lepszych potworkach to może padnie :S

Dratris of Guard 19-03-2006 08:10

Koles jakis mi dal 120k xD !! Na serio

Vandoz 19-03-2006 11:09

Ja na Obsidi moim sorcem znalazlem "na ziemi" bright sworda i beholder shielda. Gosciu ubil 2 ludzi, a ze nie mial chyba capa chcial doniesc te zeczy w bagu, no i mu kilka gp przepadlo:dance: .

Tomcio Pall 19-03-2006 11:24

Ja znalazlem bp w ktorym bylo 20bp of hmm. A moj kumpel znalazl przy kopalniach dwarfow loot warty 80k.

M.pl 19-03-2006 14:38

Ja tam miałem historie w dp w Thais że jakiś gostek wywalił na swoj depot swoje EQ a potem go wywalilo, z Tibii.Ja dobiegłem 1:) :) :)

Vandoz 23-03-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M.pl
Ja tam miałem historie w dp w Thais że jakiś gostek wywalił na swoj depot swoje EQ a potem go wywalilo, z Tibii.Ja dobiegłem 1:) :) :)

A moze byl po prostu chojny?
Ale z tego co wywnioskowalem to ten temat nazywa się " Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?".
Więc na depo to nie na temat. BO na depo to nie naziemi?Jesli bedziesz sie upieral ze prawie , to powiem tyle ze prawie robi wielka róznice;) .
A co do tematu znalazlem dzis dragon shielda (oplacilo sie wstac rano i grac:dance: ).

Druid Swiata 06-04-2006 10:38

Lol

Niektóre historie sa z......iście wiarygodne. A ja dopiero mialem farta, gościu na depo pokazal Magic plate armor, golden helmet, golden legi, blessed shield, magic longsword, golden bootsy, bp AoLi, bp of bp sd, bp of bp hmm, bp of bp uh, bp of bp hmm, magic sworda i go wywalilo oczywiscie ja pierwszy dobiegłem bo nikogo innego w depo nie bylo, a gosciu mial 6 lev wiec mogl mi poszpanować :D i co, wierzycie? 8o

Maxxel 06-04-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid Swiata
Niektóre historie sa z......iście wiarygodne. A ja dopiero mialem farta, gościu na depo pokazal Magic plate armor, golden helmet, golden legi, blessed shield, magic longsword, golden bootsy, bp AoLi, bp of bp sd, bp of bp hmm, bp of bp uh, bp of bp hmm, magic sworda i go wywalilo oczywiscie ja pierwszy dobiegłem bo nikogo innego w depo nie bylo, a gosciu mial 6 lev wiec mogl mi poszpanować :D i co, wierzycie? 8o

Pewnie że wierze przecież to widziałem (lol) ale zapomniałeś dopisać że 360 k wyłożył (o sory to to ja zdążyłem zaje..ć :D). Wiecie co nudni jesteście pisząc że znaleźliście takie fanty (jedni znaleźli katane!!!!! ale w mainie :P a drudzy 80 k na ziemi !!!!!!!!!!!!!) wymyślajcie więcej bo wyobraźnia n00bów jest dużo bardziej "kolorowa" niż zwykłych playerów !!!

Druid Swiata 08-04-2006 09:47

Jaki fart

A teraz mam na serio historie!!! :D Gosciu na 22 lvl przechwalał się, ze ma lepsze eq, na początku pokazał na depo gold armor i c legi, potem powiedzialem żeby do bp schowal i na trade pokazal, ja schowalem swoje do bp, czyli Blue robe, AoL, Demon Shield, Plate legi, crown helmet i BoH + 12k i prawie bp uh, a kolo pokazał Golden armor, crown legi, royal helmet, platinum amulet, BoH, Blue Robe ( w bp mial ), demon shield i quagmire rod :D Ja dałem accept, i koleś accept i sie zamieniliśmy :evul: kto nie wierzy moze przyjsc do thais ;) Moje statsy sa pod avatarem którego nie ma ;)

Draggy Lord 10-04-2006 10:09

A ja plecak z knight set cruz helm guardian shield i fs

Morphio 10-04-2006 15:48

To teraz ja sie pochwale:
Serp Sword Bp uh, Bp mix run z trupa który padl na war wolfach obok thias
Worrior helmet, P legs Kolo zaczął krzyćzeć FREE ITEMS obok dp ale nie w dp zbieglo się troszke noobow i padly cztery magiczne słowa Exevo Gran Mas vis. Ja stalem w dp i jedna kratke odemnie padl 28 najt;]
a co do itemów lężących na ziemi:
Chodze po dp i patrz bag lezy kolo daje loga, podszeldem biore look i bag wazil 500oz+/- schowalem wszstyko do dp nie patrząc co to i dalem loga. Po 2h sprawdzialem co znalazlem a tam drag shield wand of inf blue robe p legs crown helmet BOH i sporo fooda.
Wszstyko to co napisalem wyzej miało miejsce na Pytherze

Equil 10-04-2006 16:02

Z dedniętego kolesia wziąłem BP z Tiquandii a w nim : doll :p , klucz 5010 - do Black Knight's House, i pare UHów. Po za tym znajduje często zgubione lootbagi - Bag z 3 bagami of crossbows i 6 battleshieldów. Oczywiście w kazz:p

Pomocny Murzyn 10-04-2006 16:06

Ja kiedyś w dedniętym człowieku znalazłem p amlet, w helmet,bp uhuw i HMM:D to było na zamku więc było też kilka kusz i łuków i brass army ale dragon necklace też sie znalazło B)

aeiouy 10-04-2006 16:36

Ja znalałam medusa shielda :dance: w trupie i niecałe 3 bp of SD :p

Abraham 11-04-2006 13:15

hrh

Ja znalazlem na rooku magic plate armor dragaon scale lest great shield magic longsword golden helmet golden boots 100 aoli i do tego 30000 backpackow uh i 50000 bp sd...myslicie ze jestem noobem ale tak na prawde to znalazlem baga a w nim ok 100 plate armorow...

drozdzoq 11-04-2006 15:21

ja na rooku znalazlem 4 chain armory i z 3 carlin swordy
a na mainie to d shield i royal helmet

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49.