![]() |
Cytuj:
Polacy sa na wymarciu, jak wbijesz 30 lv to odrazu dostajesz hunted4ever od br :o Wiec lepiej zmien server... |
czemu tak uważasz ?
Ja bardzo często widze Polaków na naszym serwerze (co nie zmienia faktu, że 3/4 to n00by ) Myślę, że o przyszłej karierze na serwerze nie decyduje narodowość tylko umiejętności i charakter. PEACE |
Cytuj:
On użył w swoim poście "sarkazmu". Musisz sie dowiedzieć znaczenia tego słowa. Pozdrawiam, Vib. |
Tak to prawda br'y rzadza furorą...
Ja juz tam nie gram bo jak tylko sie loguje to pisze do mnie jeden z liderow br'skiej gildii Duskiness nickiem [CHAR]Charonsi[/CHAR]. Jest to kubanczyk czylijskiego pochodzenia zwany takze jako Shymoninho lub Szymoninio. Bardzo agresywny czlonek tejze gildii zawsze zabija osoby z bialymi czaszkami i wyrzuca ludzi z kopalni rotow lub trolli. Uwazajcie na niego! ;( X( ;( |
Cytuj:
|
up@
To znaczy ,że masz szacunek wśród br'ów powinieneś skakać z radości lubią cie nie wiem jak ty tego dokonałeś ale wielkie GZ dadza ci jakieś prezenty wiem ,że dla tego the best br chociaż słyszałem ,że jest on z pochodzenia argentyńczykiem jakiś g armor to pestka ,więc czcigodny br ci coś powinien dać8o Tak chociaż ja rozumiem pojęcie payment i huntad payment-prezent,podarunek huntad-duży szacunek,ktoś kogoś lubi Mam nadzieje ,że rozwialem twoje wątpliwości:cup: |
Cytuj:
|
Chętnie ,ale potajemnie ponieważ brazylijsko-czylijsko-venezuelska gildia Duskiness nie lubi takich tibijczyków którzy bez ich wiedzy rządza się na ich swiecie.To jest istny totalitaryzm.Duskiness to południowo-amerykańska organizacja neo-faszystowska8o
|
;/
A mi to wyglada na koalicje PiS z LPR :(
|
ja będę głosował na Komitet Wyborczy Emerytów i Rencistów. A Ty? ;)
|
Khazul uważaj tajna organizacja podlegająca Dusk~~ SS(Silent Stars) już o wie o twojej antyfaszystowskiej działalności. SSmani cie wszędzie znajdą.To wszystko ma jakieś powiązania z giertychem i Pisem.:evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zawsze cos , nie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Khazul Ty sie chwalisz czy zalisz? |
sasho ~~ to SSman8o
|
Cytuj:
|
Co tam na furorce?:baby:.Nie jestem w temacie bo się przeniosłem na berylie czy któs móglby mi powiedziec dlaczego taif wyrzucil ludzi z gildi?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Imargam tez dzisiaj padł... jakiś pech czy co?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Atahun hahahaha no jestem SS'manem nakryles mnie ! jak do tego doszedles?: D
|
Ma sie wtyki hehe:cup:
|
Cytuj:
|
Double Post.
|
ZAjebisty OPen Battle , szczegolnie podobal mi sie moment w ktorym Vision skladalo pokolei magow i apffa, ogolnie najlepsza walka jak dotychczas wyrownana gdyby nie ten update czy huj wie co to patrzylbym dalej co sie dzieje :).
Ogolnie chyba vision wygralo na tym openie chociaz nie jestem pewny , btw moglby ktos podac liste fragow z dzis , bylbym wdzieczny , Thx. :) |
Pewnie dojdzie do cofki : ]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten open battle był zarąbisty... dawno czegoś takiego nie widziałem.:)
|
Taifun Devilry [275]: vai tomar no cu chupa minha rola caralho porra
Ima mailes racje, ze na servie rzadza br :( |
Cytuj:
@ Down Ja tylko cytuję... |
@up Dziecko!! Portugalskiego Nie Brazylijskiego...
|
@yz0
haha dobre :D |
witam
dalej nic sie nie zmienilo pozatym ze wszyscy z dusk sluchaja taifuna ? xD hehe pzdr |
Cytuj:
|
Ktos gral moze kiedys na iridia albo titani i bylby chetny do ...
Posiadam na furora z 400k~ , jak cos to prv |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |