![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. musiales sie chwalic? ;) |
no własnie drogie krasnalki B)
Po Greenshore kraza plotki ze sojusz z FGD obumarl smierca naturalna? Rowniez uslyszalem ze pozbywacie sie Tibianica. Dementujcie/potwierdzajcie B) bo mam nadzieje, ze niektorych jeszcze interesuje cos piszczy w półświatku nizszych lvli i roleplayerow |
Cytuj:
Co do tibianica- owszem jest na sprzedaz poniewaz jest zbyt kosztowny:( |
z tego co rozmawialem z kilkoma czlonkami FGD to oni mowili ze juz raczej niewazny bo ogolnie brak komunikacji i zainteresowania stron.
btw. szkoda ze sprzedajecie Tibinica ;) |
Ahem, pozwolę sobie powiedzieć "po moim trupie". Choćbym miał samodzielnie łożyć te 35k miesięcznie, to Tibianica nie oddam. :>
A do tutor exama praktycznie jestem przygotowany, bo jak dotąd moją nemezis były dwa konkretne pytanka, na które znam już odpowiedź. ;] |
Jedno pytanko do Catrishii, skąd wziołeś Demon armor w domku??
|
Ukradl Lady slodziutkiej....
|
te 3-4 demon helmy tez?:D
|
Nie wiem co do d helmetow, ale d armor jest slodziutkiej(byl)
|
Cytuj:
|
a ty z jakiej gildii Azenus?
|
Złodziej na złodzieju...
Szczerze mówiąc nigdy nie spodziewałbym się tego akurat po Catrishii... A te d hełmy czyje były?
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1 Demon helmet tez Lady...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahaha jestes smieszny szkodi, zabiliscie go za free.. musiales prosic o pomoc yuperdo bo sam sie bales.. do tego jestes rasista ktory i tak dostanie kicka z galany :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
macie dobra pamiec chciales powiedziec xD |
chyba musze zmienic nick na wannabe szkodi ;)
szkodi róbcie tak dalej to i tai shi sie przylaczy do relictus |
ja chcialem podkreslic ze ja zaliczylem fraga na polaneuszu nie bedac w hwl.
z nowosci : Yuperdo fragniety przez Konde. |
Name: Yuperdo
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 94 World: Galana Residence: Thais House: Shady Trail 1 (Liberty Bay) is paid until Sep 20 2006 Guild membership: Arisen of the How We Livin Last login: Aug 28 2006, 15:53:35 CEST Comment: I'm a Warlock in Training Account Status: Premium Account Character Deaths Aug 28 2006, 14:40:04 CEST Killed at Level 95 by Konda Account Information Real name: Joep Weijers Location: the Netherlands Created: Jan 19 2004, 16:27:37 CET |
Cytuj:
wszystko zgodnie z wczesniejszym planem :P |
Szkoda mi Yupa ale sam na wlasne zyczenie sie wpakowal w ta wojne :(
|
@up
A Ja sie tak ciesze z jego smierci;) Bym pokojową osobą i przez dolaczenie do HWL zrobiła się z niego taka szmata. Jaka radoche mial z zabicia Polanusza ciekaw jestem co ta ciota czuła jak padła;)) |
Cytuj:
Podzielam zdanie ze sam chcial wojny.. Podzielam takze radosc ze padl! Ale mimo to zawsze go szanowalem( no do momentu az przystapil do hwl) wiec nie ma sensu go obrazac! over and out... |
Cytuj:
peace |
tak naprawde to yuperdo nigdy nie byl taki pokojowy za jakiego go uwazacie, nie na darmo nie raz mial red skulla. wiekszosc z was go nie zna z tej strony bo nie miala okazji sie z nim klocic itp ale to taki sam cwaniaczek jak wielu innych np thum thum ;) zreszta sa oni dobrymi przyjaciolmi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam wrażenie, że HWL prędzej czy później zgubi ich własna arogancja...
Jeszcze niedawno miałem do nich dojść, jednak pewne wydarzenie trochę mnie uświadomiło... Zobaczymy jak to będzie, Relictus brak zgrania, HWL to większość starego Pats, razem przeszli wiele.. |
Filmik o wyczynah Hwl
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11163 Aug 28 2006, 16:08:31 CEST Killed at Level 60 by Xisso and by Rivenn(Lord-Vudu) |
LoRd KrUpA:
Character Deaths Aug 28 2006, 15:51:42 CEST Killed at Level 69 by Zevia Next frag dla HWl ^^ |
Cytuj:
wszystko by ucieszyc kolegow z HWL ;) |
Mam pytanie czy Lutore naprawde sprzedal chara?Bo chodza pogloski ze ma nowego ownera...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |