![]() |
chodzilo mi o druga czesc twojej wypowiedzi czyli to z tyym nielogowaniem sie ^^ i teraz jest full sklad na miejscu
|
to powiedziałem ja:
"mo murda vs family guys, wojna zaczela sie po tym jak geo zabil heriego. ale co to za wojna jak fg sie nie bedzie logowac tylko od czasu do czasu robic masslogi?" a to powiedziales ty po tej mojej wypowiedzi /\: "szczerze to gówno wiesz" więc pytam sie ciebie gdzei w mojej wypowiedzi jest nieprawda? |
Kto idzie na new serv.?
|
Cytuj:
jajajajja :Djajaja :D i ja :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie 'macie' tylko 'mają', ja nie gram już na kyrze
|
4;1 dla nas :D
padlem bo kurwa mailem takie lagi ze ping na ventrilo byl 22k i ostatni bieglem :P i mnie zablokowali garl Dec 03 2006, 17:09:53 CET Killed at Level 170 by Darylan and by Steiner the slayer nivel Dec 03 2006, 17:17:45 CET Killed at Level 124 by Patteh and by Chlodd syranus Dec 03 2006, 17:07:23 CET Killed at Level 116 by Patteh Hail _/ |
gandamir frag na herim sie raczej nie liczy, a ps, jakis film?
ps; ej skibo kiedy mam wjazd na chate ? ;D |
Mo Murda rox ?;] .... :D
|
Cytuj:
|
Mogłby mi ktos powiedzieć co zappl gra teraz Jinxz,Barzi'Grit,i Nonix bo taka przeplatanke robia ze sie juz gubie . . .
|
zycze powodzenia dla FG xD GL
|
Ja osobiscie uwazam ze pomimo dzisiejszego dnia i tych deadow, Mo Murda napewno wygra ta wojne. Dla mnie jest to tylko kwestia czasu. A + tego taki ze wiekszosc lepszych exparni bedzie teraz wolna 8o
|
Eh przewage mamy taką ze niemamy nic do stracenia a mo murda ma, to bedzie dluga wojna ponieważ maja w h.uj kasy,ale brak im zorganizowania.
Napewno my FG nie wrucimy na kyre normalnie grac. Wojna to forma zabawy. :) Btw: http://img124.imageshack.us/my.php?image=ownedax1.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiście jestem za Mo Murda ale według mnie wojna to zabawa która odciąga cie od ciągłego expienia , więc po co jakieś pingowanie hakowanie blokowanie kont boty itp , walczcie uczciwie . |
Wiesz wydaje mi sie ze prędzej dorwac numery acc z mo murdy bo my niedaje swoich passów byle komu jak to mo murda robi a potem na Forum tibi com topici ACCOUNT NUBER TO NIVELATO, ACC NUMBER TO SARYNUS tak bylo kilka razy :)
|
Cytuj:
|
Jak na razie FG ma więcej i lepszych fragów. Zobaczymy jak się potoczą losy Kyry ;)
Poza tym, ma ktoś film z fragów? ostatni ciekawy z h lvl to jak Moot pada. |
|
Hahaha Olik najs fotos xD ta z geo ... Powah xD ale jakis ekchem modek mi moje usunol -.- EKCHEM modkowie xd (no ban me blx?)
|
6;1
Galt'ar Dec 05 2006, 18:58:49 CET Killed at Level 89 by Abo Tagteamz and by Juffs Nutrisia Dec 05 2006, 18:55:45 CET Killed at Level 91 by Juffs and by Chlodd |
i mo murda juz niejesst taka Pro ... mooth säger:we will lose war
|
Mowcie co chcecie , ja wiem swoje. Mo Murda wygra ta wojne ;) Moze na poczatku troszke fragow zdobyliscie, ale nie ma sie czym cieszyc, to sa dopiero pierwsze dni tej wojny. A co do tej deklaracji napisanej przez Eona, to naprawde zalosne :P I sadzicie ze ktos wyjdzie z tej gildi i dadza wam tak poprostu wygrac :>
|
Awer Fast- niewiem cyz to nowy owner czy co ale to co wczoraj zrobil mnie rozwalilo konkretnie. Przyszedl na desert tam gdzie sie akcja toczyla i zaczol drzec sie do mo murdy PRZYSZLEM WAM POMOC!!! lol
|
2xup@
Wiem ze pare osob z mo murdy ktore chca pgowac a nie uczestniczyc w war zaplaca te smieszne 30k zeby miec spokoj a wtedy mo murda bedzie mniejliczna i fg zaprosi ich na open battle. btw Moothonost na MSN juz powiedzial Abo ze przegraja wojne z FG |
aa i jeszcze takie pytanie skoro maja wygrac wojne ta mo murda to jak?i kiedy bieglismy po Nutrisie po calym venore jakos nikt z mo murdy siedzacej wdepo lub idącej od strony amaz campa nieruszyl zeby nas fragowac^^, a powrotnie kiedy bieglismy w strone d lair spotkalismy samego galt'ara ktoryniewiem na co liczyl bo padl w 3sec. wczoraj na desercie czekalismy z dobre 20min na nich wszystkim od nas pz poznikal i jakos sie niepojawiali a moglismy fight, bylo ich wiencej tylko to kwestia strategii, i kiedy bieglismy po Nutrisie po calym venore jakos nikt z mo murdy siedzacej wdepo lub idącej od strony amaz campa nieruszyl zeby nas fragowac^^, a powrotnie kiedy bieglismy w strone d lair spotkalismy samego galt'ara ktoryniewiem na co liczyl bo padl w 3sec. kiedy wszyscy dalismy loga tamci wkur.wieni zaczeli random pk uwalili jakiegos 14sorka i 9 pala (2fragi stracone Blizej do rsa blizej do zysku FG) i potem co sie okazalo wiekszosc z nich niewiedziala jak wyjsc z deserta.. Nice
|
Jak 1/3 acc z MM jest sprzedana to sie nie dziw że jest jak jest ;p
|
Cytuj:
FG ma poparcie znacznie większe niż Mo Murda... większość graczy których znam popiera działania FG z wiadomych przyczyn... każdy z nich padł ofiarą Mo Murdy bez najmniejszej przyczyny, każdy jest zmęczony PA Mo Murdy i każdy pragnie ich porażki... więc FG go go go !!!! skopcie im tyłki bo to zwykłe pałki, które będąc w dobrej gildii panoszą się po serwerze... zresztą gildia z tyloma członkami nie ma zgrania, nie jest to praktycznie możliwe, więc tak czy tak przegrają wojne... jest to tylko kwestia czasu... |
@up
To prawda i FG wybije ich :>) |
Osobiscie mowiec zycze mo murdzie powodzenia i gdyby nie dawne wypadki to bym wam pomogl z mila chcecia. Nie nawidze 3/4 MM. Pozatym kazdy wie ze MM sprzegra wojne, pozniewaz wiekszasc z nich to ludzie nie umiejacy wykorzystac tak wysokich lvli, nie maja zgrania i wogole sa do bani. Mooth~ zal mi to mowic masz przegrane wojny na obydwuch serwerach. Czas na New serw? :P
|
Prędzej czy później i tak MM wygra , więc się nie cieszcie =pp.
|
hehe wygra lepszy i tyle wam powiem
wiele osob z MM popadalo ale to nie znaczy ze przegraja wojne... pamietajcie wojne zawsze mozna wygrac .. pamietam jak wojne na arcani stracila Era Zero bo "polowa" z nich zostala pohaczona a wygrywali te wojne hakowanie nie jest sposobem na wygranie wojny najlepiej stnac "twarza w twarz" z przeciwnikiem i to rozstrzygnac a hacznenie to tylko ucieczka przed walka. co do nowego serva Ja tez mam zamiar opuscic kyre poniewaz dotknelo mnie tu wiele zlego z strony Szwedow (kilkunastokrotne pa+ dead's) oraz pa ze strony MM... I na new server ide z rl kumplami jesli ktos by chcial dolaczyc do nas albo chcial abysmy my dolaczyli do niego msg me in game wtedy orozmawiamy an temat pujscia na new serv wiec niech wygra lepszy Let's the bodies hit the floor!! :evul: :evul: :evul: |
jak sie wstawia zdjecie do tekstu??
jak sie wstawia tutaj zdjecie bo chce wam cos pokazac???
|
W końcu ktoś wziął sie za MM XDXD
MM juz powino wygrywać w fragach , najwidoczniej nie umią wykorzystać h-leveli ;) i dobrze niech FG im dojebie to bedzie spokoj(może) z PA |
Rozetta i Gotrunk down :)
|
a garlerdonek mial farta ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |