![]() |
podejrzewalem ze zrobiles to zeby nikt sie nie dowiedzial o tych 'powiazaniach' ale szczerze mowiac to mi to wisi xD
~~ co innego jakbym supportowal dzialania MM, a oboje wiemy ze predzej to Ty mnie supportujesz z hmm'ami <3 ~~ w koncu chodzi o moja gildie.. signed, maciek |
Cytuj:
Bardzo sie ciesze, ze nadal jestes dobry, szlachetny, och i ach i do tego strasznie zarozumialy. xD Nie mam nic przeciwko temu abys wywalczyl swoim przyjaciolom mila i spokojna gre na Iridii. Jestem nawet zwolennikiem tego czynu! Jednakze Berger nastepnym razem nie strzelaj "zatrutymi strzalami" i nie "kop lezacych", bo to naprawde doroslemu czlowiekowi troszeczke nie wypada. Mysle, ze sie rozumiemy;) |
Cytuj:
Po 1 cytowalem ciebie z ta szlachetnoscia i itp. Po 2 Jakim ztrutymi strzalami poweidz o co ci w koncu chodzi w twoich wywodach bo walcze jak kazdy inny to ze ktos ci z gildi ktora popierm zawinil nic nie poradze. A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair? skoro tak to dwadwa , lesley anas kiro i inni tez walcza "zatrutymi strzalami" |
@ Berger
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Berger!
Cytuj:
Cytuj:
Ziomkach? Jesli nazywasz go "ziomkiem" to wiele o tobie mowi. Poza mna chyba nikt tu nie jechal po reszcie twoich "ziomkow". -Jestes adwokatem? Badz kimkolwiek sobie chcesz ale nie wpi3rd4l4j sie w sprawy ktore cie bezposrednio nie dotycza. To czy ktos dal/zabral/sprzedal jakiegos j3b4n3g0 miska to nie jest twoj pi3rd0l0ny interes! Nie twoja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, to nie dotyczy ciebie ani zadnych "ziomkow". -Rozjasnic watpliwosci? Sprostowac conieco? Cytuj:
A jesli o Dwadwa chodzi to on nie uzywal zatrutych strzal, sam nimi zebral i to bolesnie. Skoro juz tak jedziemy po calosci to: Cytuj:
A co do waszej przegranej. Zamiast zajac sie wojna pi3rd0lilisci3 na forum o rzeczach ktore nie mialy znaczenia. Na forum broniliscie swojego g0wn0 wartego, j3b4n3g0 lidera zrzucajac tym samym jego winy na bogu ducha winne osoby. Zeby tylko pokazac jacy to wy jestescie z4j3bisci3 szlachetni a cala reszta zla, zdradziecka, klamliwa. Zaloze sie ze zaraz cos odpowiesz wiec: -nie, nie pisze tak bo mam do was zal o hunta, sr4m na tego waszego hunta -tak, jak mnie ktos wqrwi to tak wlasnie sie wyslawiam -nie, jesli kiedykoliwek myslales ze jestem spoko to sie bardzo kurw4 myliles -tak, traktuje cie teraz jako wroga bo dla mnie tez jest wrogiem ten kto probuje skrzywdzic/krzywdzi moich przyjaciol To tyle, mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nic takiego pisac. PS. Czy to ty jestes tym Mackiem z serialu "Klan"? |
@berger
Omg człowieku jesteś coraz bardziej żałosny... A jeśli kasha nazywasz swoim ziomkiem to gratulacje (aż żal mi ciebie). I wiesz co ci powiem nie jesteś ku8wa bogiem i nie wiesz wszystkiego... |
@ Berger
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
__________________________________________________ _______________ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak slusznie zauwazyl ktos tam w poscie wyzej - Rozmawiales na te tematy z Fiaera? Znasz jej wersje wydarzen? Moim zdaniem, jesli sie nie zna calej prawdy i wersji obydwoch stron nie mozna sie wypowiadac, a tymbardziej mowic o bezstronnosci. Niezauwazylem, aby Fiaera obrazala Ciebie lub kogos z twoich ziomow, wiec nie musiales na ten temat tak zajadle postowac. I tym wlasnie sposobem uzyles samych "zatrutych strzal"! Meet ya in hell Berger! Muahahaha :evul: PS. Fiaera przepraszam, ze poruszam znow Twoja osobe jednakze musialem aby wykazac jak Berger wybiela sie i uszlachetnia w oczach wszystkich. |
Postaram sie napisac krotko i zwiezle.
Z tego co przeczytalem na Iridii nie przepada sie za kobietami. To chyba bardzo meski swiat. Jesli chodzi o meskosc niektorych osob, ktore tu pisaly i o ktorych tu pisano - moglbym polemizowac. Jak dla mnie zbyt duzo przeklaman w niektorych postach, ktore sa w dobitny sposob przez inne osoby ukazywane ( Barbin). Zaznaczam, iz moje spostrzezenia opieram tylko na tym co tu przeczytalem. Fiaera gdybys kiedykolwiek chciala rozpoczac gre na Premii to zapraszam. :) |
Na tyle na ile znam Maćka ( a wydaje misie, ze znam go dość dobrze) to wiem, ze jak on sie wypowiada na jakis temat to wie o czym mówi i nie wysysa z palca jakichs dziwnych newsów. Wiec przestańcie po nim jeździć. Ja nie znam wszystkich szczegułów dotyczacych zdrad, podarowywania Tadzia (sam jednego oddalem "prawie" za darmo) Ale i wy nie wiecie czy to co mówi Maciek jest prawda czy nie. Ale najważniejsze jest to, ze On sam w to wierzy. Bo UFO swoim przyjaciolom i wierzy w nich. Wy nie wierzycie nikomu. I to jest wlasnie wasz problem. A tak na marginesie to od jednej osoby mozna dowiedziec sie dwóch wersji dotyczacych jednego wydazenia. I jak ktos da ciala to przyzna sie tylkonajbliższym, a rescie wstawia kit. Pytanie polega na tym, czy to Mackowi ktos wstawia kit, czy to wlasnie jemu ktos UFO. Watpie zeby ktos nie UFOł Bergerowi, wiec odp. nasuwa sie jedna.
A co do tego ze Berger uwaza sie za pekpek świata to uwazam to za nie prawde. To wy patrzac na niego uwazacie go za kogos lepszego, kim wy chcieli byscie byc i dlatego jest ponizany, aby siebie postawic wyzej. X( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wiem ze jestes "zdenerwowany" ale czytaja to forum takze ludzie nieco mlodsi od nas i prosil bym o wstrzymanie czasem jezyka i mniej bluzgow. Cytuj:
Pozwol ze ci zacytuje mojego RL ktory ja znal dobrze przyjaznil sie z nia i po pewnym czasie tak sie wypowiadal:"Ja nikogo nie lubie zabijac, ale jak pojdziecie po fiaere i avaivana to prosze dajcie mi znac bym mogl isc z wami, Juz niedlugo kash i bezok sie na niej przejada zobaczysz" (btw nie mam powodu po nia isc i nigdy nie mialem)<- byla to wypowiedz sprzed jakiegos miecha:) Znam opinie z vent , gg i z rozmowek na RL.Jakos nie jestes dla mnie wiarygodna osoba. Jak tu mozna ufac zdrajcy ja nikogo nigdy nie zdradzilem i mam czyste sumienie.Staram sie byc neutralny ale po tym co uslyszalem jakos nie popieram jej dzialan ani twoich. Sam dzieki tobie moge nie pomoc moim ziomkom ktorzy sa i w MM i poza..... No plus dla ciebie, bardziej mi w tibi namieszales ale tylko dla tego bo nas zdradziles, ale to jest wojna i niektorzy nie maja na niej jakichkolwiek zasad. Skoro juz tak jedziemy po calosci to: Cytuj:
Worhord aka Lynx cyrus i mewtu o nich chyba nie musze nic mowic nazwa mowi sama za siebie.... Mam wymieniac jeszcze tych szlachetnych "aniołkow"? jak takie aniolki sa w niebie nawet nie chce myslec jak wyglada pieklo. Cytuj:
Cytuj:
2- Wyslawiaj sie jak chcesz ale okaz troche kultury etyka tego nakazuje chyba ze jestes chowany w oborze no to zrozumiem. 3- no to zmyliles mnie, myslalem ze jestes spoko ale dobrze sie maskowales. 4- nie proboalem ich skrzywdzic pisalem tylko co i jak myslisz ze zalezalo mi by jechac po fiaerze gnoic ja itp uwierz mi ja w porownaniu z innymi wyslawiam sie o niej w miare dobrze:) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Ava i Barbin - słyszeliscie kiedyś powiedzenie "mówić jak do ściany"? ja sie produkuja a wy i tak bedziecie wiedziec lepiej. W tej dyskusji kazdy mowi "do siebie" i bedziemy sie nawzajem quotowac w nieskonczonosc;/ @masterX- tak badz dalej anonimowy to ze kash ci cos zrobil nie znaczy ze jestem zalosny mowiac o nim. Ty mozesz sie wypowiadac dobrze o huxym wtedy dla mnie ty jestes zalosny. I tak w kolo macieju. Nie znasz mnie nie wiesz jaki jestem ale posluchaj innych kazdy ci powie ze nie jestem Pa, szanuje innych graczy nie zaleznie od lvla i zawsze pomagam komus jak tylko moge i wiele razy przyznawalem obcym racje widzac prawde. Nie znasz mnie nie wiesz na moj temat nic wiec STFU plx @laguna- "tego kwiatu pol swiatu" ja akurat kochalm wszytskie kobiety choc potrafia pieprzyc bez sensu i malo kto je rozumie;p |
No ja prosze polaków aby sie nie poddawali i próbowali wygrac to wojne.bo jak pzregraja to bedzie koniec jedno wielkie PA, a jak kto sie nierzy ze swe stosuje Pa podam bardzo ladny przyklad szil lotnolem se dam z kolegami jeden z triad sie dowiedział i juz namawiali mnie abym szedl z nimim na dl, ja odmówilem im blokowania, to zaproponowali mi abym poszedl z nimi zobaczyl gdzie huxy padl.Jak wyszlem z depo odrazu sie zbiegali do mnie nie jestem pewein jak dlugo wytrzymam bez deda :p .Nie moge zawet wyjsc z depo
bo sie zbiegaja .Polacy PLZ winn war! |
@adi -Jak mozna wygrac war kiedy jest nas grupka a inni polacy wola byc pasywni lub bierni:(. to nie jest takie latwe walczyc ze wszytskimi szwedami w kilka osob.Musieli bysmy sie zjednoczyc... Ale pospolite ruszenie na Iridi raczej jest awykonalne. Zobaczycie najpierw beda padac polskie sorki i bedzie duze Pa w dodatku jak jakis swe padnie bedzie mogl ubic polaka by sobie cos z niego lootnac. Czemu beda nas ubijac? bo polacy sie postawili i zostalli pokonani = brak konsekwencji za czyny zwiazane z ubijaniem i Pa na polakach.
Marzy mi sie bysmy jeszcze sprobowali cos na tej wojnie zdzialac by inni mowili: "404/jeszcze nigdy tak wielu,nie zawdzieczalo tak wiele tak niewielu..." xDD Choc mi zalezy tylko na friendsach :P @barbin- troche sie zastanawiam cz ty to nie firael, ale moze sie myle, bo patrzac na liste obecnych forum iridi tibia.pl i litse playerow online na ibia.com zawsze on jest online razem z toba. podobnie jak masterX a moze to on jest firaelem;p choc jego znam aka oguras of kabanos i mam o nim dobre zdanie i chyba poznalem go na DC jesli dobrze pamietam. nie chce sie przechwalac ale to chyba kolejny moj udany pomysl;p |
...
I znow sie zaczelo....ech . Berger zaluje ze nie masz ochoty porozmawiac ze mna w Tibii i posluchac tego co mam do powiedzenia. Mozemy nawet zrobic chat channel, bowiem ja nie mam nic do ukrycia. Zapraszam cie, bo inaczej nie wiem jak sie z Toba skontaktowac, chociaz tez nie mam pewnosci czy bede akurat rozmawiac z Toba. Jezli chodzi o fakt, iz nie rozmawialam z Kashem po oddaniu Misia to nie mialam na to rzeczywiscie ochoty. No bo o czym tu rozmawiac jak sie nie ma pewnosci, kto jest po drugiej stronie. Dzis wymienilismy ze soba dwa zdania, na tyle na ile nam bylo trzeba, prawde mowiac nie widze potrzeby dokladnego tlumaczenia tego faktu.
Jezeli Kashowi, Bezokowi, Tobie i innym zalezy zebym przestala grac na Iridii to prosze powiedzcie, napiszcie to wprost. Lubie szczerosc, bez wzgledu na to co tu na moj temat zostalo napisane. Tym ktorzy sa zdziwieni, ze tylko tyle w moim poscie to odpowiem: nie bede tu nic z powyzszych wypowiedzi prostowac bowiem jak to mowia: " wszystko, co powiesz moze byc uzyte przeciwko Tobie" xD I bardzo wszystkich prosze o calkowite zamkniecie tego tematu. Tym co sie nudza zycze milego expienia, a tym co wojuja wygrania wojny xD PS. I nie jestem "Dama" Avy jezeli w Tibii bylam kogokolwiek "dama" to all wiecie kogo.xD |
<3 fiaera thx za pomoc w powiedzeniu co trzeba na ten addon
|
Eh...Dzial na forum o Iridii zawsze znajdzie jakas osobe. ktora wszyscy beda jechac. Wtedy to byl Danthorr teraz mamy Bergerka. Wezcie sie uspokojcie. Szanuje Wasze zdanie, ale wybaczcie - co to ma do sprawy? Ustalcie sobie na prv jak to bylo i napiszcie oficialna wersje, a nie sie klocicie o byle co.
|
@berger
Nie trafiłeś z tym Firaelem :P Firael to ja jak już Ci powiedziałem w Tibii. Ja już od dłuższego czasu się tutaj nie wypowiadam, bo i tak nigdy nikt tu nie dojdzie do porozumienia. Każdy ma swoje zdanie, które będzie zacięcie bronił i nie zmieni zdania wieć jaka kolwiek próba przedstawienia swojej opini jest bezcelowa. Ja ze swojej strony chciałbym tylko prosić o zakończenie tematu Fiaery. Dajcie jej wkońcu święty spokój jak widzicie ona także nie ma ochoty się tutaj wypowiadać więc KONIEC TEMATU PLX |
Może uszanujcie wkoncu prośby Fia~ i przestancie gnębic cigle te same tematy i osoby przez dzisiatki stron...i tak :
"Każdy mówi co chce ,a prawda leży pośrodku" :] |
Berger - przecież wy macie wystarczającą ilość osób.... w dodatku macie sporą przewagę lvli, co to za problem umówić się na konkretną datę żeby wszyscy wasi byli, zajebać jakąś triadę czy arcanium, uciec na dobrą miejscówe i tyle. Wcale nie trzeba być licznym żeby wygrać wojnę, właśnie często liczniejsi przegrywają.
|
Cytuj:
|
w pełni zgadzam sie z Maxx'em.
pogadajcie ingame, ustalcie sobie co i jak i przez kogo etc etc forum to chyba nie miejsce na takie chaty, zwlaszcza ze nas to niewiele interesuje. sprawy prywatne niech pozostana prywatne PLX... @berger & avain chyba pierwszy raz was objade xD nie mozecie czasami odpuscic? pojechaliscie na ostro, zamiast na spokojnie sobie wszystko wyjasnic... jakbyscie zalatwili to na gg, ingame etc to mysle ze byloby to prostsze a i ludzie czytajacy to forum zachowaliby dobre (?) zdanie o was. @laguna Panie mile widziane na Iridii :D signed, maciek |
A wieć Ava, chcesz powiedzieć, ze wałczyłeś dla przyjaciół a Kash z Bezokiem dla władzy? Jestem w stanie to zrozumieć, w końcu kazdy walczy o to czego mu brak...
@Ci którzych jadą Kasha Podejrzewam, że żaden z was nie zamienił z nim nawet słowa, wieć jak wogóle śmiecie go oceniać? Jeśli o czymś nie macie pojęcia to się nie wypowiadajcie bo ta wojna rozpoczeła się od zabicia dwóch przyjaciół Kasha przez Arc. A powód to jakieś wyimaginowane insulty. Pamiętajcie, że 'trzeba milczeć, albo mówić rzeczy lepsze od milczenia' |
Nie rozumiem was... nie jesteście już szczeniakami a zachowujecie się żałośnie ;/ Najpierw Bogu czemu winna Fiaera...Teraz Berger...Wiecie co rozdajcie między siebie odpustowe pistolety na kulki pójdźcie na pole i się pozabijajcie -.- może jak będzie was mniej to zauważycie jakie idioctwa piszecie, a wszystkiemu winna gra komputerowa =p Tylko Maxx~ i Fiaera trzymają jakiś poziom =)
|
hehe Zapomniales mnie wymienic bo ja do fia~ i bergera nic nie mam i twierdze ze oni sa najnormalniejsi na forum :) . A tak wogole to po co juz gadacie o wojnie jak wojna jest skonczona i to w duzej mierze przez nas [ forumowiczow] Ktorzy pisza *** posty zamiast kombinowac jak tu urabac Arc , Triad . Przestancier pieprzyc glupoty co to berger itp Zastanowcie sie nad Volkstrum [ czy jakos tak ] Czyli pospolitym ruszeniem :) Mamy sile tylko nie umiemy jej wykozystac!!! 1945 roku dalismy rade to czemu teraz nie mozemy dac ? w takiej glupiej grze jaka jest tibia :D
A tak na koniec Dosc robienia chata z tego forum :) Niech ktos utworzy chanela na tibi to pogadamy razem a nie tutaj bo tutaj kazdy moze kozaczyc. |
no nareszcie ktos madrze gada;)
zrobmy pospoltie ruszenie... |
@ Berger
Widze, ze jestes wstanie wygrzebac kazde g.. , wiec w obawie ze forum przesmierdnie nie bede juz z Toba na te tematy dyskutowal! Zacytuje swoja wlasna wypowiedz, w ktorej do Ciebie apelowalem o rozsadek. Cytuj:
|
hmm
co do bergera: znam go prawie od początku iridi kiedy powastała nasza 1-gildia Duel-Masters :P.Jest spoko, pomógł w wielu sytuacjach, chociaż czasami miałem inne zdanie od niego to zawsze można na niego liczyć ;].Nigdy nie usłyszałem żeby ktos z jego strony doznał PA lub czegoś złego jesli na to nie zasłuzył:) btw: wie ktoś czemu Ethical sie rozpadło? |
Cytuj:
po 2 meet ya in hell czyli tam sie spotkamy a wiec skoro wiesz ze tam tez trafisz musisz miec sporo na sumieniu :D |
@ Berger
" ... Nic bardziej nie czyni czlowieka pozbawionym sumienia niz chec podobania sie wszystkim..." M.E |
@Berger
Widze ze nie przegadam cie na forum. Mimo wszystko ja nie potrafie zanurkowac na samo dno szamba zeby wyciagnac zebami jakies syfy zeby tylko postawic na swoim. Tak jak mowia ci to twoje "ziomy" z vent, jestes w tym bogiem, ja nie mam sie co z toba rownac. Zreszta brzydzilbym sie. Pamietaj tylko ze jak sie nurkuje tak gleboko, mozna sie utpoic. @Nox Cytuj:
Cytuj:
Co mialem wyjasnic, wyjasnilem. Moja dalsza egzystencja na tym forum nie ma sensu. Cytuj:
Over&out. :oks: |
Cytuj:
@Fiaera- sorki umawialem sie z toba na 9 ale zapslaem do roboty ,a z tego kompa tutaj boje sie lognac na tibie.Bede pozniej i wtedy ci pwiem co i jak. |
Wojne przegrywacie tylko dlatego że nic w niej nie robicie, gdybyście robili zorganizowane ataki to byście wygrali, niestety pokazujecie że nie umiecie walczyć, a szkoda.
Pospolite ruszenie? - Odpuście sobie, chyba że chcecie nabić pare fragów swekom. |
Lord Fizovouf
Sep 30 2006, 20:00:44 CEST Killed at Level 50 by Fardel and by Aynama no coz, to juz 3 osoba z mojej gildii, 1sza zabita bez zadnego powodu. jeszcze troche i sie w*****3. z drugiej strony, mozna sie bylo tego spodziewac, ale niektorzy nie sluchaja jak im sie mowi 'badz inactive kilka dni' ... signed, maciek |
Cytuj:
|
poco nas krytykujecie ze przegrywamy wojne etc jak tacy madrzy jestescie to nam pomozcie zamiast na forum sie madrzyc
|
Daj mi i mojej ekipie passy, to ich rozjebiemy ;) A jak niby inaczej mamy wam pomóc? Nie umiecie się zgadać na jedną godzinę? Zaatakować, uciec na miejscówkę gdzie jest przejście 1 sqm i wam mogą possać, np molts, hellgate, spiralny budnek na południowy wschód od ankh i wiele, wiele podobnych miejsc, gdzie nie ważne ilu jest atakujących i tak będziecie mieli przewagę. Ruszcie głową panowie, głową!
|
Cytuj:
Sep 21 2006, 02:47:30 CEST Killed at Level 84 by Latuz Sep 15 2006, 13:48:04 CEST Killed at Level 84 by Joel Backman and by Boa The Stryporm Sep 02 2006, 14:41:19 CEST Killed at Level 85 by Vazz |
Cytuj:
The Chaos has began. No more patience. No more mercy. No more freedom. Death Awaits you jak myslisz do kogo to ejst adresowane? |
Wojna...
Na moje to ta wojna już jest przegrana. Taka prawda. Polacy ci którzy walcza wykazuja całkowity brak zorganizowania i teraz sie wykrecja ze mieli szpiega. Dobra mieli ale juz nie maja wiec o co im teraz chodzi Bóg jeden wie.
Polacy nigdy nie beda rzadzic na Iridi z prostego wzgledu. Jak dojda do wladzy to rzuca sie sobie jak psy do gardeł o to kto ma rzadzic i kto am byc najwazniejszy. Pozatym PA w wykonaniu polaków jest gorsze niz szedów lub brazylijczyków z prostego wzgledu. Polacy to niespelnieni w realnym zyciu ludzie ktorzy odreagowuja w tej grze. Zaznaczam ze nie do wszystkich jest to adresowane bo czesc polakow nie stosuje PA po wygranej wojnie ale ci co to robia naprawde maja jakies problemy ze soba i daja upust swoim emocjom w grze. Tyle. Hail Arcanium&Triad Pozdro |
Cytuj:
nie jestes nia Ty. jak nie wiesz jak bylo to nie wypowiadaj sie plx. btw to zdanie bylo tu na forum pisane chyba x razy a dalej nie wszyscy rozumieja jego sens. signed, maciek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |