![]() |
oddajcie mi forum tibia.com :((
|
Kolejny Open Battle tym razem wygrany:)
@Ullvarr Jan 10 2007, 21:43:39 CET Killed at Level 99 by Religa and by Genkotsu @Shevanel Jan 10 2007, 21:51:32 CET Killed at Level 82 by Gaura and by Phero @Mawwe Jan 10 2007, 21:52:20 CET Killed at Level 116 by Sarkus Style and by Vers Dra'ghothe @Gladith Jan 10 2007, 21:55:54 CET Killed at Level 100 by Gaura and by Vers Dra'ghothe @Oidor Jan 10 2007, 21:54:06 CET Killed at Level 130 by Master Vilum and by Adrin Drath Chyba wypadlo niezle ale ok to dopiero 2 open battle 1 do 1 w Open Battle xDD Czekam na tlumaczenie sie Mority bo on zawsze ma wytlumaczenie:D |
Kur*a jazda Xd
|
YEA!!! Kurde KOCHAM WAS :D
|
Gratki niezla bitka :D
|
Cytuj:
|
Ale jak bylem na bitwie, to kurde respektuje Johnnego , biegl sam za wami, walil was z gfb choc obok niego nikogo z Cf/Illiade nie bylo ,pokazal odwage, no ale moglo to sie dla niego zle skonczyc, mmm Mawwe niezle padl w sekunde nawet nie, aha a co bylo tam na Trollach w Thais? Bo z exivy wychodzilo ze Vazz/Latuz/Joel tam gdzies sa, i dlugo dosyc byli pozniej loga dali i bylo koniec bitwy.
Gratz dla Kazadum AoW i Unitu za zgranie i szczegolna wytrwalosc dla Kazadum ze po tylu miesiacach przegrywanych bitew, odnalezli jeszcze iskre wolnosci i wrocili na Titanie, a teraz moga cos zmienic. Morita@ Dajesz dajesz, chcialbym twoje Exori zobaczyc :D:D Good luck dla obydwu stron :) |
Cytuj:
moze tego celowo nie napisalem ?? |
gz fragów :P
ostatnio, coś nie mogę trafić na war :P szkoda :P zawsze jestem off line :( |
Cytuj:
|
Master Vilum tym razem to my dalismy klapy i to niezle, co prawda duzo nie braklo zebym trapa zlapal ale jakos sie udalo , latalismy bez sensu i bez celu a proby combo na vaigo nie przyniosly rezultatu, obiecuje poprawe nastepym razem ,jak widzisz czasem umiem docenic geniusz innych, ale ty tez powiedziales pare slow odnosnie mojej aktywnosci w bitwach ktore nalezalo by nieco zmienic,
Pozdrawiam juz po operacji // Mori |
Morita, coś ci podpowiem, nie trapnęliśmy cię bo Gaura powiedział żeby tego nie robić i zająć się innymi:)
|
Widze ze bedzie wiecej fragow jak aktywnosc wzrosnie xD
|
Pamietajcie ze wojna sie jeszcze nie skonczyla ;]
|
dopiero sie zaczela ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
j0asj0as Alliance _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Seq, czekam na reason huntowania donniu.
|
Tak btw, nie czas na zmiane glownego Topica? :P
|
Cytuj:
|
Czesc wszystkim!
Chyba zaczne sie tu wypowiadac bo ciagle tej je... tibi.com nie wlączają :) A propos wojny: Ta bitwa tak na prawde duzo nie znaczy w sietle calej wojny. Mamy chwilowa przewage psychiczna(mam nadzieje ze to troche potrwa)ale na pewno wkrotce i my bedziemy musieli uciekac :) Taka jest wojna |
Ja mam nadzieje , że nie będziecie musieli uciekać i jak wróce na titanie to ujże kazadum , unit & AoW przy Pelnej Wladzy.
Powodzenia :cup: |
nigdy tak nie będzie. jest wprost nie możliwością, aby panowały 3 gildie. na razie musi się wojna skończyć ;p
|
Skonczy się jedna wojna to zacznie sie kolejna wojna o wladze.....
|
hehe no fakt garimo jest "troszke niesmialy" >.< on by se mogl wkolo was biegac przez pol dnia rofl nie wiem czemu robi takie podchody popieram halskiego :)
|
Srutututu Ani 1 ani drudzy sie niepoddadza nawet Gdyby Kazadum + AoW + Unit wygrywalo czy sadzicie ze 220 Ek +200 sorc sie poddadza? niesadze XD
pozatym nigdy niebedzie wolnej Titani jak nie jedni to drudzy beda zadzic robic Pa itd to sie niezmieni a wojny beda dopuki niebedzie jakiejs gildi 200 + do ktorej niebedzie mial kto podskoczyc. |
oi garimo juz raz sie poddal i zaplacil dorobek swojego <wstaw brakujacy przymiotnik> zycia ^^
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie kazdego da sie pokonac ale trzeba byc naprawde zgranym zespolem treningi i dobre taktyki by nie zaszkodzily obejzenie kilku filmow z cyklu " jak to sie robi " tez by sie przydalo... Coz nie gralem nigdy na serverze Titania i praktycznie Unit widzialem tylko na filmach chociaz nie powiem chlopaki maja pomysly niekiedy ;) Co do Porownania Unit z Del'Toro uwazam ze Del'Toro sa mniej roztargnieni usuniete chary za unjusty ( a wystarczylo troche dluzej poczekac ) Bapupa 173~ lvl Sorc nie dal rady zabic 78 knighta bylem swiadkiem z -4 na zolwiach na powierzchnie ( wraz z pomoca 104~ knighta ) nie dal rady biedak ( ots pvp plz )... coz nie otym temat aha i jedno porownanie "szwed to szwed nawet polak nie da mu rady" cos takiego bylo na poczatku otoz tu sie stawia chlopakow z aldory... z 2 servow wykurzyli szwedow 1 Aldora 2 nie pamietam wiem jedynie ze jakis nowy byl i byla walka o miejsce na serverze...
Dobra koniec mej wypowiedzi powiem tyle Zaufanie Zgranie Zespol ! I zwyciestwo jest wasze ;) |
Cytuj:
|
Cóż, teraz i szwedzi i polacy są po obu stronach. I brytole, hiszpanie, brazylijczycy i co tam się jeszcze nie wymyśli;)
|
Nic nie dodaje takiego smaczku na servie jak wojny i wspaniałe fragi -.^
Wojny na Titanii rox. Nie płacić! Walczyć dalej :D |
zycze wam jak najlepiej ^^
kobylek gz bana, cubero gz hacka, sarkus srry za te dead;/ |
Ehhhhhhhhh
|
Cytuj:
Wnioskuje z twojego posta ze odzywasz sie bezposrednio do Cubero i Sarkusa, ale watpie zeby czytali polskie forum ;/ |
Cytuj:
Co do swe to z Azurki chlopcy tez sobie z nimi poradzili dosyc szybko:D szkoda tyl;ko ze teraz zamiast wspolnie rzadzic to walcza miedzy soba:) ale przynajmniej nie jest nudno:P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |