![]() |
Sama wymyśliłam:
Utevo Lux "GdY WyWaLi KoRkI... Qmpela widziała" Utani Gran Hur "Don`t drink and drive. Let`s smoke and fly! Nie wiem czy już były takie, nie czytałam poprzednich postów |
no to ja widzialem taki XD
Mikus terix : utani gran hur ""świzdu gwizdu poszli w pizdu
|
exura ""Vita
|
Ludzie oszczędźcie sobie tekstów typu Exura "" HP, Utevo Lux "" światło itp. Tu mają być zabawne opisy czarów... No i takie co się powtarzają kilkaset razy też są już denerwujące, np. "ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie". Setki osób już to pisało... A wogóle to takie wstępy do postów: "Może nie jest śmieszne ale mi sie podoba" są nudne. Temat sie nazywa NAJZABAWNIEJSZY opis czaru, a nie opis czaru, który mi sie podoba.
Teraz możecie mnie zjechać, że sie mądruje a sam nic nie napisze :) |
Cytuj:
|
;p
Utani Gran Hur "" trzymac sie ramy bo s*******amy
|
Exura ""Niby gówno daje, ale się przydaje.
|
exana pox ""gs i poison 2 pedaly 1 duzy 2 maly
|
exori ""Somebody call 911 !!!!
|
Coś odemnie :p
Exevo Gran Mas Vis ""One Shot One Kill No Lucky Just Skill |
I odemnie!:D
Adori gran flam ""BALCEROWICZ TO CHAM!!!"" |
@up
Cytuj:
poprostu musialem to napisac zeby offtopa nie bylo exori vis "">>>> jemu to zvisa >>> |
Cytuj:
utani gran hur "" trzymaj się ramy bo s*******amy utani gran hur '' swistu glizdu poszla w pizdu |
Exura "" piecze!
exori flam ""parzy! exiva "" jarzy! hahahuehuehahaha ale to było śmieszne omfg!!! :D :D :D |
exori vis ""Na ziemie Kurwa xD:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
exura gran ""ja wam ku**a dam
sam takiego opisu uzywam xD heh |
Cytuj:
@topic Exevo Pan """ Jestem cham i zjem to sam(a) Exura Gran """Też chcę mieć coś od życia... |
Utani gran hur "" Śmizdu gwizdu lece w pizdu B) B)
Utani hur "" Lece bo chce lece bo Gs goni mnie czy sa uhy czy nie lece bo Gs zajebie mnie :] |
Ja widziałem:
-utani gran hur "" where is WC?? :) - exevo con "" don :) (Jeżeli już to było to bardzo przepraszam ale nie chce mi sie przuszukiwać każdej strony) |
"exura - ch**a daje, ale sie przydaje"
Jeżeli ktoś to napisał, to przepraszam, ale nie chce mi sie wertować stron. ;) |
exura "" vavamuffin come to da town, ye!
exura gran "" twoja stara pierze w rzece a twoj stary lowi w pralce utani gran hur "" run bitch, run faster! exori vis "" feel it;] utamo vita "" You see a rope. Saddam Husain has left the party. |
ja widzialem jak gosciu mial exura gran ""Hehe, cchciales mnie zabic lolku maly!!
|
eXuRa "" PrAwIe JaK uHs
eXoRi "" NiE DLA IDIOTÓW |
utani gran hur ""Wąską ścieżką prze ogródek, zapier**** krasnoludek idzie sobie do Marysi by ogórka jej zakisić...
Exevo gran mas vis "" Chuck Noris nas*ał na pole pszenicy i BUUUM tak powstał CHOCAPIC... |
:p
ja widzialam: Utevo Lux ""swiatelko z mojej latarenki halogenowej""
utani gran hur ""broom broom i jedziemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy"" |
Nie czytałem wszystkiego więc jeśli było można usunąć.
Niestety nie mam PACC, lecz jeślibym miał napisałbym cos takiego: exori "teraz ja jestem Sprite a ty jesteś pragnienie |
Nie wiem czy cos takiego bylo a jesli bylo to z gory przepraszam....
Zobaczylem u jakiegos gracza pewnego dnia... Utani Gran Hur "Don't worry ,Don't cry Take Extasy And Flay ! |
Cytuj:
|
Nie weim czy juz ktos takie miał ale w każdym bądź razie ja takich używam:)
exevo mort hur ""In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti, Amen. utani gran hur ""Run Forest, Run... Jak by ktos nie wiedzial to >In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti, Amen.< jest znak krzyza po łacinie.... Jak ktoś oglądał Świętych z Bostonu to wie o co kaman :) |
Exura gran"apap i po bólu"
|
Utani Gran Hur "Andrzej, bierz radio i s*******amy
:D :D :D |
ja mialem
exori vis ""TY KURWO GIN!!! |
ja mam takie xD
Exura Vita ""Ty chyba kurwa snisz, ja nie padam jeszcze -.- Utevo lux ""..and the darkness became the fuckin light :) Exura ""....wait a minute... Exura Gran ""seven up! Widzialem xD Exevo Gran Mas Vis ""Moc wielkiego kupolaza Ciebie zgladza... Exevo Gran Mas Pox ""Widzialem lepsze rzeczy... Exevo Mort Hur ""taaa... a moja babicka pochadzi z chrzanowa... Exori ""Wufff! padasz geju albo dajesz dupy!!! Utani Gran Hur ""Kolo sracza za*******a cien apacza, co tu robisz wojowniku, ide zrobic kurwa siku... to chyba by bylo na tyle... ;p |
Cytuj:
Zeby nie było offtopa: Exori Vis ""Moja babcia idzie |
eXuRa ""Î †@k Jęs†ęŠ ©Îpk@
|
exevo gran mas vis "" Missclick sry.
exevo gran mas vis "" Wszyscy padnij! Exura "" vita Exana ina "" Byakugan! (ci co ogladali naruto to wiedza o co chozi) exana pox "" Już w porządku mój żołądku |
exura "2 ml of powerade
exura gran "0,5 l of powerade exevo flam hur ""prawie jak dragon all moje ;S |
Exevo Gran Mas Vis """"""RUTKOWSKI PATROL NA ZIEMIE KURWA!
|
Exevo gran mas vis "jak się czujesz"
utani gran hur "I tak wam spierdole" exevo mort hur"niech moc będzie z tobą" exevo flam hur"włosy ci się palą" utana vid"i po kłopocie" exori "Ouooops" |
adori vita vis "uwaga dzieci sd leci
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |