![]() |
Cytuj:
|
dzisiaj po poludniu polacy zrobili powstanie w carlin (wrzuce screeny) chcialbym tylko doniesc ze ta gildia co powstala przeciwko kamikaze helpers to tam sa 2- aj gostkowie Tymex i Cymex i oni naszych ze skulami zabijali
|
|
Aaa ten Cymex miał fuksa;( Zdazyl sie lognac przedemną i ziomami8o
Thanks For Help :baby: |
nastepnym razem sie nie lognie :))
no co z tym forum xd ? |
Tymex to stary owner Leiku jego tez by mozna bylo ujebac
|
He ładnie sobie tu piszecie czytanie tego wszystkiego zajeło mi jakieś ~~4-5h xd
Narazie Polacy dobrze prowadzą tą wojne ;] Szkoda mi tylko że kiedyś sprzedałem chara a kiedyś byłem lepszy [pod względem lvl-a] od tych co dzisiaj walczą ze swe też bym se powalczyl ;p a tak moge tylko sie pobawic na blokowaniu pzejsc i snake atackach jeden byl na Wizo Ładnie się chlopak obsral jak nas zobaczyl zdupil na sam dol jaskini chyba myslal ze zdazy sie wylogowac albo ze dragow nie zabijemy ;p ale strapowac sie dal ladnie chcial nas obiec i wybiec ale mutant przyblokowal dziure a pozniej go wprowadzilem w kacik i przymknelismy ale napisal do hampisha i innych i jak hampish sie wpierdolil niestety nas powybijal ;p Przynajmniej trap wyszedl jakos tako ;] Jak bysmy mieli sd i wiecej nas by bylo by sie skleil ;] A co do mojego chara jestem starym ownerem Ronzidia którego sprzedalem na 64 lvl-u ;p gdyz moj madry kumpel z rl z ktorym sobie ufamy mial moje pasy a ja do jego sorca ale sie wlogowal na mojego najta bo chcial poskillowac i .... Padł na zolwikach bo sie musialem wylogoac na respie bo musialem psa na spacer wyprowadzic a moj kumpel nie mial uh na hotkeys :P:P Oddał 50k ale i tak 50k w dupe bylem xd +exp, skille, mlvl :P Zachciało mi sie grac duidkiem i tak powstal rondziu pozniej mialem ochydne lagi mimo to expilem i padlem na kicku na guardach i mi spadlo praktycznie cale eq [boh, crown helmet, vampire shield, tempast rod, bp sd, 6 bp mf] a to bylo przed samym ss-em i mi znikly te rzeczy sam do dzisiaj sie zastanawiam jak mi tyle rzeczy moglo spasc zostalem tylko z blue robe i crown legs ;/ nikt mi niewierzyl ale jednak pech to pech ... Później jeszcze próbowałem grac ale odczuwalem braki kasy i rozdalem reszte moim friendom [najlepszym] na których zawsze moglem liczyc [skramer, kavare, kamlag] demolitius i mantir wtedy nie grali wiec nic nie dostali :P:P A teraz Ronzidia hacknolem bo nikt nim nie gral bo doszly mnie sluchy ze ten owner co odemnie kupil go sellnol nastepnemu i rten co odemnie hacknol tamtego i teraz nikt nim nie gral to na potrzeby wojny se go przywlaszczylem :P, ale i tak mi zostaly tylko snake atacki ;[ ----------------------------------- Sry ze sie tak rozpisalem ale nie pisalem od poczatku tematu musialem troche nadrobic ;] |
O i jak widze powstalo Tengu Helpers ale narazie som tam same nopy ;p,
a takze powstalo Tengu Supproters chyba troche bardziej powazne :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do polskich powstan low lvli to z deka zal:D niedawno zaatakowali mnie w 7 ^^ 3 32+ i 4 20+ i trapneli na guardach :D bylam zaskoczona ze polacy bija polke ale cuz czesto po prstu noob'y mysla jestesmy patriotami -.- chociaz nie znaja tego slowa znaczenia i bija all co popadnie-.- X( ale Pozdro dla tych typow smieszni byli xD 1 ue i pozamiatane :) btw. Moze I fajnie ze walczycie :P ale nie mieszajcie do tego przypadkowych ludzi Pozdro...
|
Cytuj:
|
jak potrzebujecie jeszcze kilku osob do do pkowania mam 30 sorca podaj ktos nick na priv zagadam i pomoge wam;p
|
jakby ktos mial jakies m walle pisac in game
lub wysylac pozniej sie rozliczymy Mispex/Venore |
Tez nie pogardze sd, uhs.
|
Hmm a jeśli przegramy wojnę co robicie? Odchodzicie z Xereny?
|
Apr 25 2007, 07:53:28 CEST Killed at Level 39 by Sarah Zilavenher and by Anjuss Nimus + Kamlag
Właśnie dziś padłem naszwedach ale dzięki elenrosowi i innym członkom Wannnabe Kamikaze szybko padli ale enistety loota niedzyskałem :( nie wiem czy bede dalej runki robił bo nie mam za co wszytkie moje mfy poszły sie je*** |
Mnie jakiś ten plik niepewny jest niedosyć że exe...
|
Mitzum (*) Sorcerer 181 95,924,693 0 +1,469,727
Zulin theseius (*) Knight 151 56,150,239 0 +671,057 hmm... Trzbe wiecej ludzi zeby z nimi wygrac . Malo jest charow retired i hunted by Tengu? wystarczy tylkp otworzyc erig.net i przejrzec wszystkich od gory do dolu ktorzy nawet na 60lvl moga dolozyc swoje sd :D |
Mitzum (*) Sorcerer 181 95,924,693 0 +1,469,727
Zulin theseius (*) Knight 151 56,150,239 0 +671,057 hmm... Trzbe wiecej ludzi zeby z nimi wygrac . Malo jest charow retired i hunted by Tengu? wystarczy tylkp otworzyc erig.net i przejrzec wszystkich od gory do dolu ktorzy nawet na 60lvl moga dolozyc swoje sd :D |
Np Kto tam jeszcze byl;>?
|
Cytuj:
Hacker, nie ściągajcie tego. Olese, Arefrius i Tyfe to ten sam czlowiek i jebany haker |
Cytuj:
|
Tylko forum zasmiecaja
|
Cytuj:
@All (Jakby ktoś nie wiedział :p ) Nie wchodźcie w linki podawane przez podejrzane osoby które które przed chwilą stworzyły swoje konta. Data rejestracji widnieje w profilu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy ty nie odróżniasz Brazylijczyków od Szwedów? http://www.tibia.com/community/?subt...e=Evil+Mefisto Account Information Real name: Victor Location: Sweden No no... całkiem ładnie za szweda się podajesz X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aha, i jak jeszcze raz powiesz że h** mi w dupe, to pogadamy inaczej (poza witualnym światem) |
Nie musiales sie tak wysilac. Po co upales swojego ?
Z tym twoim bonusem to wyjazd Oo A co do antyvira to kacper naprawde dobry jest :D http://www.kaspersky.pl/ |
Cytuj:
I po co specjalnie wrzucałeś kasperskiego na rapidshare skoro mogłeś podać link do oficjalnej strony Kaspersky. Ja wiem po co ;) i ciekawe co dokompilowałeś do instalki :evul: Teraz coś ode mnie ;) 1. Zalecam stosowanie Firewall'i, ponieważ niektóre keyloggery mogą być zbudowane w taki sposób iż żaden antywirus go nie wykryje. 2. Jeśli zdecydowaliście się na stosowanie firewall'a zastosujcie się do rad wymienionych niżej: - Blokuj wszystkie nieznane Ci procesy chcące wysłać cokolwiek z naszego komputera. - W wypadku niektórych sprytnie zrobionych keyloggerów nawet to niepomoże, gdyż mogą one wysyłać dane poprzez przeglądarki internetowe lub klientów poczty elektronicznej. Dlatego zalecam nieużywanie Internet Explorer'a i stałe zablokowanie go w Firewall'u gdyż jest on najczęściej używane przez takie właśnie szkodniki ;p, do wyboru macie wiele alternatywnych przeglądarek np: Firefox, Opera itd... - Nie zablokujcie sobie czasem Tibii, i innych gier online, różnego rodzaju komunikatorów itd :evul: 3. Sorry za offtopic ;) |
Cytuj:
Człowieku nic nie zdziałasz każdy widzi datę rejestracji B) I next time zrób scana na http://virusscan.jotti.org nieszyfrowanym archiwum hackerq Pozdro dla wszystkich noobowatych hackerów ;d |
lol chyba naprawde trzeba zmienic forum za duzo gnojkow sie tu nazbieralo.
|
|
Cytuj:
|
@ zebym spotkal takiego gnoja co spamuje tymi gejlogerami to bym mu normalnie ryj rozpierdolil
Ps. Przepraszam za slownictwo. |
Cytuj:
wez s*******aj stad czlowieku ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mefisto sie odplacil za to ze zabilismy jego zabojcow:(
Zajebal bohy z martwego anjuss nimusa no comment |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |