Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kiełek 09-01-2007 16:46

to forum zamienia się w chat! ludzie chcecie żeby skasowali temat?
aa co mi tam:P

@up
ale ja z tamtad wzialem i obcialem i podpis tez

Kradziej...:D :D :D

2-ligowa SuX!!!

Zawisza jest jeden, czwartoligowy! Nie dla złodziei (jak to się pisze? ;d) z hydrobudowy!

Trai'ler 09-01-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1185617)
to forum zamienia się w chat! ludzie chcecie żeby skasowali temat?
aa co mi tam:P

@up
ale ja z tamtad wzialem i obcialem i podpis tez

Kradziej...:D :D :D

2-ligowa SuX!!!

Zawisza jest jeden, czwartoligowy! Nie dla złodziei (jak to się pisze? ;d) z hydrobudowy!

ja też wzięłem i obciełem ! :P i wcale nie jestem kradziej :P
pozatym spójrz sobie na odnośniki obrazka i zobacz że mamy inne :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY PWN
złodziej -eja; -eje, -ei (a. -ejów)

offtopic kiełek masz skołować jakieś vlepki zawiszy ? bo kumpel co sprzedaje wyjechał na ferie .... :s

@topic
Czy to naprawde prawda że Zen , postąpiło nie czysto z dwadwa zabijając , specjalnie przez niego zlurowanego bossa ?

GALDI ZAŁATWIŁEŚ JUŻ NICK PAULINY Z FURORY ?

@down
srry ale nie moge za bardzo bo starałem się żeby dostać się w kręgi GTW :P

3zł arkusz na zecie ale gdzie dokładnie ? wiem że na meczach sprzedawali i Teksas z leśnego też sprzedawał , coś więcej ?

Kiełek 09-01-2007 17:15

chyba prawda:) Bezok nie kłamie xD

@up
Vlepki są po 3 zl za arkusz na zecie;d

ej a zostałbyś vickiem gildii Abrili Stok? (on tez bdg:d)
msg me fast na tibii or na forum...

@edit:
17:44 You advanced to magic level 30.
xD!!

myanato 09-01-2007 18:21

chyba wszyscy maja... nie ma jak expic...

Elevarm 09-01-2007 18:22

Co to był za boss i coście z niego lootli?

Lisu 09-01-2007 18:24

Yea... 22 lurnal sobie shabala do sklepu a my go ubilismy kilka minut sie patrzac jak go trzyma zamknietego.... We R eful :o
Btw... NIe bylo tak, ze lurnelismy go pod mino piramid i "ktos" go nam odlurowal?
Easy to blame on forums, huh?

eloelo520 09-01-2007 18:26

a wiecie, ze wasz 4 ligowy zespol powstal na bazie aluminium konin i czegos tam? wiec tez jestescie stworem-tworem czy jak wy sie tam wyzywacie. mniejsza, ja w to nie wnikam bo to nie moje klimaty.

Kiełek 09-01-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1185998)
a wiecie, ze wasz 4 ligowy zespol powstal na bazie aluminium konin i czegos tam? wiec tez jestescie stworem-tworem czy jak wy sie tam wyzywacie. mniejsza, ja w to nie wnikam bo to nie moje klimaty.

ale kto trwa dłużej? która drużyna to tradycja, i kto kozaczy ? kujawiak ledwo co się połączył już ma wielkie plany, a my tego nie akceptujemy...

eloelo520 09-01-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1186051)
ale kto trwa dłużej? która drużyna to tradycja, i kto kozaczy ? kujawiak ledwo co się połączył już ma wielkie plany, a my tego nie akceptujemy...

ale wy nie wiecie kim dla zawiszy bronczyk byl ;) z drugiej strony rozumiem wasz protest bo wy byliscie pierwsi

dobra juz koniec offtopu o pilce ;)

Bez~ 09-01-2007 19:17

@Li'su

jebnij sie w leb ,,i,,

Harru 09-01-2007 19:21

ZEN...ada.

berger 09-01-2007 19:26

Br??!!!!!!!11

Naro 09-01-2007 19:28

Bezok nie klamie. Dokladnie to ja podlurowalem troche smyka do miasta...(jak spierdzioelalem przed nim) (09:14 You lose 331 hitpoints due to an attack by a diabolic imp. 09:14 Naro Slayer [97]: utani hur 09:14 You lose 214 hitpoints due to an attack by Minishabaal. 09:14 You lose 221 hitpoints due to an attack by Minishabaal. 09:14 You lose 382 hitpoints due to an attack by a diabolic imp.
- to byla 1 runda :D ) a potem Dwadwa zaciagnol go do pokoiku i czekal na jakis sd power od nas... Niestety banda Zenkow to wykorzystala i sami zabili, pomimo tego ze Dwadwa prosil ich zeby zostawili klienta jemu...

a tu moj screenik :D

http://img442.imageshack.us/my.php?image=orsh1no6.jpg

Lisu 09-01-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1186214)
@Li'su

jebnij sie w leb ,,i,,

Yea... Luv Ya too.

Galdi 09-01-2007 20:21

Widac Zen nie jest takie swiete ;] Loth dupku nie masz co robic tylko do mnie esy na fizyce pisac? :<<

Kiełek 09-01-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1186462)
Widac Zen nie jest takie swiete ;] Loth dupku nie masz co robic tylko do mnie esy na fizyce pisac? :<<

OWNED!!!11 8o

Elevarm 09-01-2007 21:22

Tylko totalni kretyni uważają się za świetych, a jeszcze więksi wytykają jej brak innym kiedy samemu jej za grosz nie maja:)

Galdi 09-01-2007 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1186796)
Tylko totalni kretyni uważają się za świetych, a jeszcze więksi wytykają jej brak innym kiedy samemu jej za grosz nie maja:)

Czy ja napisalem, ze jestem swiety? Ogarnij sie, nie bylo mnie tam, ale z tego co napisali na forum, widac, ze wlasnie, uwazane za most peacefull gildie na iridii Zen zabili tego bossa, mimo, ze 22 zlurowal go dla SWOICH shooterow-,-.
A tak wogole, to nie masz prawa, aby mnie obrazac.

Maxxonek 09-01-2007 21:58

Hmm, ja na temat Zen sie nie wypowiadam, odnosnie tej akcji ;) Mam swoja ;) Ale po co to opowiadac, kto ma wiedziec ten wie o co chodzi _/

Elevarm 09-01-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1186875)
Czy ja napisalem, ze jestem swiety? Ogarnij sie, nie bylo mnie tam, ale z tego co napisali na forum, widac, ze wlasnie, uwazane za most peacefull gildie na iridii Zen zabili tego bossa, mimo, ze 22 zlurowal go dla SWOICH shooterow-,-.
A tak wogole, to nie masz prawa, aby mnie obrazac.

A czy mój post jest gdzieśkolwiek do kogokolwiek adresowany?:p Znasz to powiedzenie; "uderz w stół..."?

Nie wiem jak było bo nie gram i sie nie wypowiadam na podstawie postów na forum, lepiej to zalatwic w grze. Po ogarnieciu się, radze Ci to samo, nie masz pojęcia jak było, a już uważasz sie za najmądrzejszego co widac chocby po ataku na Necriusa za jego "powrót do Zenu po zareportowaniu". Dla mnie, którego nałóg fejkowania na GC byl sprawcą tego zamieszania, to jest po prostu funny.

I mam prawo robic co chce. Nie jestem swiety.

Galdi 09-01-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1186949)
A czy mój post jest gdzieśkolwiek do kogokolwiek adresowany?:p Znasz to powiedzenie; "uderz w stół..."?

Nie wiem jak było bo nie gram i sie nie wypowiadam na podstawie postów na forum, lepiej to zalatwic w grze. Po ogarnieciu się, radze Ci to samo, nie masz pojęcia jak było, a już uważasz sie za najmądrzejszego co widac chocby po ataku na Necriusa za jego "powrót do Zenu po zareportowaniu". Dla mnie, którego nałóg fejkowania na GC byl sprawcą tego zamieszania, to jest po prostu funny.

I mam prawo robic co chce. Nie jestem swiety.

To Necrius pierwszy mnie 'zaatakowal'. Dobra bylo jak bylo, jebie mnie to, jedna strona ma taka wersje, druga inna, nie mam nic do tego, peace.

Trai'ler 09-01-2007 22:30

Nie wiem jak było z Zen , kto jest winny , i dlaczego , szczerze to już mi to lata.
Chciałbym tylko wiedzieć jaki był loot z tego minishabaala i kto go wkońcu zabił :s

Moze porozmawiamy o pogodzie , zamiast się kłucić i wytykać nawzajem błędy ?

Revalion 10-01-2007 09:20

Wczorajszy Nalot - Ranny :)

No wiec tak :p dla tych ktorzy nie znaja sprawy. Dwadwa Latal sobie na polnocy pustyni przez dlugi okres sam , potem przybieglem ja i zimn ~ ktory padl na Mini ;/ Lazilem sam po tamtym desercie i nie wiem co sie dzialo z dwadwa ale przylecialem do miasta i zauwazylem ze 22 ciagne ze soba mini do trapa :) Wiec ci ktorzy maja problem z rozwiklaniem tej sprawy to mam nadzieje ze im pomoglem. A potem jak alson i jego ekipa zabila mini co moim zdaniem bylo troche glupie bo 22 stracila uhy na darmo ale coz pobiegli zabic BONES [razem ze mna ;p] loot byl taki jak na zdieciu Lisa . To tyle

Bezok - Best Bloker :P To zaden zart <<<

Karolek98 10-01-2007 09:42

żal... ja chcialem tego bossa solo ale cos nie wyszlo :D Mocny skurwysyn :-)

Hasis 10-01-2007 16:58

zaraz zaczniecie sie kłucic kto komu bugi pod carlin wybił :baby:

Jinikao 10-01-2007 19:36

@Hasis Pomysl jestes na demonach podbiega inna ekipa zabija demona i leci mpa.... Mialem cos podobnego kiedys, przylecial huxy z firenze wygonili mnie z demonow i polecial im mms z pierwszego...

IridiaCarlinPk 10-01-2007 19:53

ZENada sie wpieprzyla a niby peace no war gulid plx;P
Ripper ty sie nie odzywaj TY PROBLEMIE!!!<3

Galdi 10-01-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1188744)
ZENada sie wpieprzyla a niby peace no war gulid plx;P
Ripper ty sie nie odzywaj TY PROBLEMIE!!!<3

Juz nie jestem problemem ;] 19:58 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Member of the Bloodshed. Xd

Massior 10-01-2007 21:44

WIDZE ZE KAROLEK ZROBIŁ PORZADEK W NOWEJ GUILD :o

Xandar Mac'Leod 10-01-2007 23:08

dzisiaj brat Lisa mi mowil o tej sprawie i powiedzial, ze Bezok byl 'niegrzeczny' dla
Lisa. Za calym szacunkiem dla niego i mimo, ze jest moim dobrym kumplem ale musze to napisac: ZENada.
Zen jako gildie bardzo szanuje, ale tym 'wystepkiem' troche stracili w moich oczach choc nie wiem czy ktos sie tym przejmie =)

Maxxonek 10-01-2007 23:21

U mnie stracili tym, ze zlozylem do nich podanie o wstapienie, a Li'su zaslepil ich jakas gadka odnosnie mnie i zaatakowali ;o Slowa uznania dla jednego pana, ktory ostrzegl =) A to wydarzenie z Darashii tylko podtrzymuje moja nowa opinie o tejze gildii.

Lisu 10-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1189334)
dzisiaj brat Lisa mi mowil o tej sprawie i powiedzial, ze Bezok byl 'niegrzeczny' dla
Lisa. Za calym szacunkiem dla niego i mimo, ze jest moim dobrym kumplem ale musze to napisac: ZENada.
Zen jako gildie bardzo szanuje, ale tym 'wystepkiem' troche stracili w moich oczach choc nie wiem czy ktos sie tym przejmie =)

LoL chill Xandi... Z Bezokiem nawet nie rozmawialem :o lepiej sie lognij i tam mi pospammuj :)

@ Maxx... Yea.. zaslepiłem ich... Mfg...
To ze zlozyles podanie, nie oznacza, ze miedzy nami wszystko jest "OK"... Dobrze wiesz, ze tak nie jest, tak samo jak wszyscy ktorzy wiedza o co mniej wiecej chodzi...

Maxxonek 11-01-2007 00:17

Tak tak. Nie myslalem tak, to raz. Dwa, wszyscy wiedza. Tak - zabilem Twojego brata. Poklocilismy sie, ale kto zaatakowal kogo? O tym zapomniales? Nie twierdze, ze nie powinienes miec pretensji - w koncu to Twoj brat. Ale trzeba byc odpowiedzialnym za to co sie robi. Co on wtedy myslal? Ze jak mnie zaatakuje to dam mu SCA w prezencie? Tzw. konsekwencje.

Lisu 11-01-2007 00:57

Tyle czasu nie gadaliśmy w grze, a teraz chcesz na forum się kłócić?
I tak trzeba być odpowiedzialnym, tu się zgodzę. Dobrze wiesz, że to jest bardziej skomplikowane niż to streściłeś, a zarazem że to nie miejsce na takie dyskusje. Koniec tematu dla mnie na tym forum.

Gl, hf.

Maxxonek 11-01-2007 07:23

Nie wiem jak to moze byc bardziej skomplikowane, ale co do gadania tu sie zgodze - szkoda sensu.

Karolek98 11-01-2007 07:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1189127)
WIDZE ZE KAROLEK ZROBIŁ PORZADEK W NOWEJ GUILD :o

Chociaż 1 zauważył moja ciezka prace :(

Massior 11-01-2007 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1189562)
Chociaż 1 zauważył moja ciezka prace :(

Twoja ciężka praca dotknęła również i mnie ale ok nvm ;)

Troche późno ale dotarło do mnie że sesja sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

Olorion. 11-01-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1189663)
Troche późno ale dotarło do mnie że sesja sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

fuck! oswiecilo mnie

Rastafarians 11-01-2007 14:24

Wy się tu kłócicie, a dzieją się ciekawe rzeczy... Everanor jako pierwszy Irydyjczyk ukończył Dreamer's Challenge Quest ^^ Wielkie gratz dla niego! :dance:

12:54 Dream Master: After all you have passed the Dream Challenge to reach this place, which used to be the process of initiation in the past...
12:54 Dream Master: So, I ask you: do you wish to become a member of the ancient order of the Nightmare Knights, Everanor?
GL w nastepnych questach ! ;]

Karolek98 11-01-2007 14:46

A jaka jest nagroda z dreamer challenge quest?:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14.