![]() |
Co jak co ale nie spodziewalem sie tego po choseerze :/
|
Cytuj:
Co do Choseera to on napisal ze chce zaplcic bo chce wbic 100 lvl i odejsc z serva |
LOL ... Choseer jeżeli to prawda że chcesz wbić 100 i odejść to zal mi ciebie!!!! Nie że odchodzisz ale ze zapłaciłes dla kilku tam lvli... Jeżeli chcesz poexpic i walczyć znowu to mądry jesteś. Jeżeli sprzedasz chara i spłacłes się jestes idiotą.Ale ogolnie może sam powiesz nam czemu?
|
Cytuj:
Guardian zal tu jest ciebie co spamujesz w venore ze masz na aukcji pacca na sell a nie chosera |
06:59 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them!
07:01 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santa's home for a reward. 07:10 Corso of Darknes [83]: CHOCCIE DO MNIE GOBLINKI Nasz Wojowniczy Corso Ninja wstal rano i latal po ank za goblinami. I jaki od dobry w ortografi. |
Hunted
Jesli macie hunta piszcie ja udzile pomocy
|
huehe koleś kupił odemnie Santa Hat, za 40k ;D ( zbieranie na goblinach w 2 noce) ;d cud malina ^^
|
Cytuj:
|
Może nie na temat beryli ale o tym jak to corso jest kozacki w rl :d
Tydzien temu mowil że wpadnie do mnie na solówke Nastał dzień sądu dla mnie! W moim miasteczku wszyscy się pochowali miał nadjechać wielki Corso of Darknes z wielkiego miasta Szczecin! Godzina 16.00 wszyscy srają w portki dzwonie do Corsa.. słychać szum mówi JADe!!! Ok .. czekam godizna 18 dzwonie Gdzie jestes? Nie wiem! jedziesz? No! Godzina 23.32 wybiła Corsa jak nie ma tak nie ma!!!! Wszyscy się radują Corso nie przyjechał.. pewnie miał cos waznego nie śmiem twierdzić że się bał!!!! Narescie wszyscy mogli wyjść z domów! Miasto bezpieczne! Nie ma obaw. :D:D --------- To tak mnie wena poniosła, a co do Beryli narazie cisza duza.. czyżby przed burzą.. chociaż podobno nie wiem na 100% Daffiego niema a oni bez niego jak bez ręki i Ruin expi... Nawet cieszą się ze wygrali cytuje "Corso - Ls owned" -------------- EDYCJA - down@ Miało bawić , bo to jest co najmniej śmieszne , nie powiem że załośne ale umawianie się na solówke i grozenie a potem tchorząc nie da sie inaczej nazwac:D ----------------------------- |
Cytuj:
|
|
Wszystkim berylianczykom zycze wesolych swiat :)
|
Marry Christmas ; D
Dokładnie, również życzę Wszystkim Wesołych Świąt, Berylia w stanie wojny, ludzie po domkach i depo chowają się, ale mimo wszystko słyszymy od graczy "Marry Christmas ^^ Daj Itema pod Choinkę":p ludzie radujmy się,dajmy newbom rozwijać się :p wszystkie złe sprawy zostawmy w starym roku i wskoczmy do Nowego 2007 roku :)
Berylia jest Hardkorowym serwem i z tego powodu nie jest to nudny serw B) Wiele się na nim dzieje i można powiedzieć, że od jej powstania, najlepsze gildie walczą o panowanie nad światem:cup: Myślę że to w pewnym sensie jest fajne, te wojny bo co to by była za gra gdybyśmy tylko expili :o Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ;) |
Witam wszystkich...wraz z moimi znajomymi<bardziej doswiadczonymi> chcemy zaczac gre na Berylii, mozecie mi opisac sytuacje na serverze?
Czy sa wojny, kto rzadzi, czy wystepuje duze pa i szwedzi nie pozwalaja sie wybic? Jakie sa tu ceny... |
SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.BECZKĘ PIWA, WIADRA
WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK! ps.lost rebels ładnie kase zarabia na dc wczoraj mnie w nocy dorwali i płacic musialem :(:( |
Cytuj:
|
Shala Nodror
Dec 23 2006, 21:50:58 CET Killed at Level 94 by Balin barbol and by Bubba Daywalker Jaki widać Lifestyle nic nie robi bez Daffiego więc Ruin expi... PS: Wesołych Świąt! |
Choseer , Mis Flush zapłacili x) Kto następny? x)
Słyszałem, że Vatariel schakował Ghostdoog'a |
...
.........................
|
Cytuj:
Corso nie Twój problem |
Cytuj:
|
Ja rowniez dam cos od ciebie :P
100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości życzy Klotnez... I oczywiscie 100 Levela choc niektorzy juz przekroczyli ta granice :P PoZdRoWiOnKa... Wesolych Swiat ^^ |
Cytuj:
Shala Nodror zapłacił i jest free. Ładna akcja w wykonaniu Polaków z Ls po której Aradna padła. Aradna Dec 24 2006, 03:32:29 CET Killed at Level 99 by Pall Xito and by Rev'ico |
Cytuj:
|
Dec 24 2006, 13:49:01 CET Killed at Level 67 by Enop'Ac
Dec 24 2006, 14:10:01 CET Killed at Level 77 by Pall Xito |
Cytuj:
Wesołych świąt blablabla ;) @Vatariel Theolus na forum napisał, że zginiesz. Co o tym myślisz ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mexor
Dec 25 2006, 00:06:39 CET Killed at Level 85 by Pall Xito |
Te fragi i tak nie sa zbyt warte bo ruin expi
|
i niech expia , na kazdego z nich przyjdzie pora :)
|
@UP: Z wiarygodnego zrodla slyszlaem ze zamierzasz sie wykupic. Nie chce stawac po niczyjej stronie chce tylko potwierdzenia/zaprzeczenia.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hujowe to twoje zrodlo xDDD kloed pisal ze chce zaplacic , ale nie moze! xd ~.~ ps. corso daj GŁOS |
Cytuj:
|
Ok...
jestem tu nowy,wiec: Powiedzcie mi ktora gildia jest ta polska, ktora wygrywa...Jakiej narodowosci sa pierwsze lvl-e, itp ;) ps... Drugi dzien gry o godzinie 16: http://img314.imageshack.us/img314/6...mbosik1cn1.jpg qmpel jest lepszy...od 1 lvl-a wbil w ciagu jednego dnia 20lvl ^^ to jest 99.8k expa...bez zadnej pomocy ;D Pozdro |
Cytuj:
Polaków hlvl jest troche...Gornik Borynia,Reviko<nie wiem gdzie '> etc....zajrzyj sobie na forum.tibia.com i poczytaj forum Berylii :D Nniektórzy członkowie Lifestyle płacą Ruin ,bo boją się ,że Ruin dopadnie ich noob charami :| |
@Mroku
Lifestyle wygrywa?Ruin wygrywa?czy jest duze PA? PS: kupie jakis helmet bo nadal w legionie chodze ^^...wiecie jak to jest...kazdy grosz odkladany na promocje ;D |
Cytuj:
Ja mam pro więc pa nie odczuwam :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |