![]() |
|
@up
Koleś sie pytał, czy kręci jakiś bloker... Zresztą Filipeqq już napisał ze NErv kręci B) |
@ poi info
Aug 26 2007, 17:53:46 CEST Died at Level 95 by a hellfire fighter Butcher palek |
Ilu jeszcze zostało?
:baby: To ze Ner~ kręci film zdążyłem sie już zoriętować |
Co wy na to, żeby na szybko jakiegoś czata założyć 'poi-nerana' ;d
|
Cytuj:
|
18:22 Slox on Nerana [103]: wlasnie padl moon
gogogogo (prawie) all |
Poi info~~~!
No i jeszcze : Volrath The'Mage
..ale i tak poi bedzie done xD |
-,-
@Butt
Chyb Ci sie glowa z ch*jem pomylila :/ Kupiles odemnie chara za 40k...Prawda .. Ale ze ten knight co CI sprzedalem <30 lvl 5 mlvl 69/69> sie znudzil ,chcesz zwrot pieniedzy i w dodatku zebym Ci oddal ,,eq" ktore rzekomo Ci zapi**dolilem... :baby: Na przyszlosc dam rade ,uloz sobie inny ,,biznes plan" -,-:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: Ps.A eq co rzekomo Ci ukradlem masz na swoim sorku 8o Ps.2.Na eq zarobilem uczciwie na lootbagach na mino mount oraz z 150k mam z dawnego sorka i z 30k z WT ! Ps.3.Nastepnym razem zastanow sie co piszesz :baby: |
@Hot Info
The Throne of Destruction (completed) The Thron of Damnation (completed) The Throne of Inferno (completed) The Throne of Deceit (comepleted) The Thron of Plague (completed) The Thron of Decay (comepleted) Aktualnie robimy ostatni seal z pisaniem, mysle ze z 2h nam to zajmie <: // Pozdro, Shareza. |
Pomocy
Witajcie pomóżcie mi jak się robi foty zeby potem dac je na forum??;(
|
21:01 Norvill [111]: POI DONE
|
Gratz macie jakieś s's z poi albo film? ciekawi mnie jak Wik padł;/
|
tak, teraz dajcie filmik i zdjęcia jakieś :]
|
no :) Gratuluje ! Niestety Nano Nira przezyl ;( no coz, czekam na filmik i zdjecia :) I jeszcze raz gz all :)8o
|
@Qu'twa
Gdzie na sorku ? moze ty wiesz ? moze zrobiles glupi zart ? kosisz kase od ludzi po prostu sprzedajesz tego knighta i palla kazdemu a pozniej 10 osob ma r keya i nie wiadomo kto haknal :/ I nie wmawiaj mi ze mam keyloggera bo mam lepszego anty vira niz ty :/ @ POI TEAM GZ Wykonania :P |
GRATKI POI !!!!!! :cup::cup::cup:
|
Ehh Kurwa graty POI'a
Gdy by nie ten Popierdolony net ;( |
Gratz POI!! Teraz czekamy az zawalicie nas SSkami i filmami :D
|
GRATULUJE WYKONANIA POI!!
Wierzyłem że wam sie uda. Butcher palek skaczyl też czy nie wrócił?? tu takie zdjęcie:) http://foteka.pl/full/560ab017a00963...966eabf35c.jpg |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |
|