![]() |
|
Cytuj:
Ja osobiście życzę mu jak najlepiej i nie zapomnę tego co zrobił dla Barcy. |
@up
Ta, taki transfer w ciemno, może być zarówno największą klapą ostatnich lat, jak i najlepszym transferem :s Ale ta zmiana była mu potrzebna, gdyby w Barcelonie grał tak jak w ostatnim sezonie (co jest bardzo prawdopodobne), obciążał by tylko budżet klubu ;< |
Rano spojrzałem... Się załamałem...
Tyle kasy, za tak nie pewnego zawodnika... Wyczuwam, że będzie to kolejny pasożyt, który po Ronaldo będzie tylko wysysał szmal. Na szczęscie R99kg już nie ma... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A kosowo to kosowo.....
Kosowo-Brazylia 26 lipca w Genewie,Szwajcaria |
Mówcie co chcecie, ale dla mnie Ronaldo to najlepszy napastnik wszech czasów. Kiedy grał w PSV, Barcelonie i Interze był kapitalny. Posiadał wszystkie cechy jakie powinien mieć rasowy napastnik, w tym wspaniały instynkt strzelecki i grę obiema nogami. Nie oszczędzał się i to go zgubiło(MŚ 98 - pierwsze, które pamiętam ze swojego dzieciństwa). Ech gdyby nie ta kontuzja...
|
Cytuj:
Na bank nie bedzie takich pilkarzy jak Ronaldo(nie mylic z pseudo-gwiazdorem z Portugalii), Zidane, Keane, Carlos.. niestety. Juz w nastepnym weekend rusza I liga! :-). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ale to już było... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoja droga troche przykro, ze Flota swoj pierwszy mecz jako gospodarz nie rozegra w Swinoujsciu, tylko w Policach, ale coz, robotnicy nie wyrobili sie ze stadionem, mam nadzieje, ze do kolejnych meczy bedzie juz wszystko dopiete na ostatni guzik :-). |
Hleb oficjalnie w Barcelonie, Gilberto oficjalnie w Panathinaikosie. Najbardziej będę tęsknił za Silvą. Nasz Pan Niezawodny, na którym zawsze można było polegać. Szkoda, że Wenger się go pozbył. Taki zawodnik to skarb dla klubu...
|
sry net....
|
To my chyba inne mecze w tamtym sezonie ogladalismy
|
Ślicznie się Arsenal rozsprzedał w tym okienku transferowym...
|
Cytuj:
|
legia znowu dała popis, aż boje sie rewanżu -.-
|
To co oni grali... aż wstyd się przyznać skąd jestem :/
|
Potezna ta Polska pilka, Legiunia meczy sie z 11 druzyna z Bialorusii?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |
|