Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Xendriel 16-07-2008 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2181993)

Yep, nie wiem czy Milan zrobił najlepszy czy najgorszy transfer roku. R10 w formie z ostatniego sezonu to żadne wzmocnienie, lecz gdy odzyska formę to znowu będzie czarował świat, a zmiana otoczenia na pewno wyjdzie mu na dobre.
Ja osobiście życzę mu jak najlepiej i nie zapomnę tego co zrobił dla Barcy.

eisscheriann 16-07-2008 12:04

@up
Ta, taki transfer w ciemno, może być zarówno największą klapą ostatnich lat, jak i najlepszym transferem :s

Ale ta zmiana była mu potrzebna, gdyby w Barcelonie grał tak jak w ostatnim sezonie (co jest bardzo prawdopodobne), obciążał by tylko budżet klubu ;<

Dark Sven 16-07-2008 12:12

Rano spojrzałem... Się załamałem...

Tyle kasy, za tak nie pewnego zawodnika... Wyczuwam, że będzie to kolejny pasożyt, który po Ronaldo będzie tylko wysysał szmal. Na szczęscie R99kg już nie ma...

Maggic 16-07-2008 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2182426)
Rano spojrzałem... Się załamałem...

Tyle kasy, za tak nie pewnego zawodnika... Wyczuwam, że będzie to kolejny pasożyt, który po Ronaldo będzie tylko wysysał szmal. Na szczęscie R99kg już nie ma...

Jeszcze będziesz dziękował władzom Milanu za ten transfer. Ronnie to jednak Ronnie

Yoh Asakura 16-07-2008 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2182475)
Jeszcze będziesz dziękował władzom Milanu za ten transfer. Ronnie to jednak Ronnie

A Ronaldo to Ronaldo, taa...

Sza'hel 16-07-2008 14:04

A kosowo to kosowo.....
Kosowo-Brazylia 26 lipca w Genewie,Szwajcaria

Xendriel 16-07-2008 14:21

Mówcie co chcecie, ale dla mnie Ronaldo to najlepszy napastnik wszech czasów. Kiedy grał w PSV, Barcelonie i Interze był kapitalny. Posiadał wszystkie cechy jakie powinien mieć rasowy napastnik, w tym wspaniały instynkt strzelecki i grę obiema nogami. Nie oszczędzał się i to go zgubiło(MŚ 98 - pierwsze, które pamiętam ze swojego dzieciństwa). Ech gdyby nie ta kontuzja...

By$iu 16-07-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2182615)
Mówcie co chcecie, ale dla mnie Ronaldo to najlepszy napastnik wszech czasów. Kiedy grał w PSV, Barcelonie i Interze był kapitalny. Posiadał wszystkie cechy jakie powinien mieć rasowy napastnik, w tym wspaniały instynkt strzelecki i grę obiema nogami. Nie oszczędzał się i to go zgubiło(MŚ 98 - pierwsze, które pamiętam ze swojego dzieciństwa). Ech gdyby nie ta kontuzja...

Dokladnie tak, a zycie poza sportowe nie powinno nas obchodzic.
Na bank nie bedzie takich pilkarzy jak Ronaldo(nie mylic z pseudo-gwiazdorem z Portugalii), Zidane, Keane, Carlos.. niestety.
Juz w nastepnym weekend rusza I liga! :-).

Capality 16-07-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2182639)
Juz w nastepnym weekend rusza I liga! :-).

a Znicz w koncu awansowal czy nie? xD mojego kumpla nie ma wiec w I lidze jestem nieobeznany na razie

Dark Sven 16-07-2008 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2182615)

I co z tego. Wielu kibiców Milanu obchodziło to dlaczego on nie ma forumy (jak już grał - raz kiedyś), a nie ile to on bramek nie strzelił w PSV i innych.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2182639)
Dokladnie tak, a zycie poza sportowe nie powinno nas obchodzic.

Imho kibice czy członkowie zarządu mają prawo wiedzieć, dlaczego jeden z najlepiej zarabiających piłkarzy Serie A jest w żenującej formie...

Ale to już było...

eisscheriann 16-07-2008 15:20

Cytuj:

Michel Platini wpadł na kolejny kontrowersyjny pomysł. Szef UEFA wezwał ministrów Unii Europejskiej, aby zmienili prawo międzynarodowe. Francuz chce wprowadzić nowe przepisy - limit płac w klubach oraz zakaz transferów zawodników poniżej 18. roku życia - donosi "Przegląd Sportowy".
Limit płac ma polegać na tym, że kluby nie będą mogły wydawać na pensje i premie dla swoich zawodników więcej niż 55-65 procent swoich dochodów.

Zakaz transferów zawodników poniżej 18. roku życia wzbudza o wiele więcej kontrowersji. Gdyby ten postulat stał się wiążącym przepisem, mielibyśmy do czynienia z największą rewolucją w piłce od czasów wprowadzenia prawa Bosmana.
dałby sobie już spokój

By$iu 16-07-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2182668)
a Znicz w koncu awansowal czy nie? xD mojego kumpla nie ma wiec w I lidze jestem nieobeznany na razie

Nope, znicz jest w I lidze.
Swoja droga troche przykro, ze Flota swoj pierwszy mecz jako gospodarz nie rozegra w Swinoujsciu, tylko w Policach, ale coz, robotnicy nie wyrobili sie ze stadionem, mam nadzieje, ze do kolejnych meczy bedzie juz wszystko dopiete na ostatni guzik :-).

Yoh Asakura 17-07-2008 18:57

Hleb oficjalnie w Barcelonie, Gilberto oficjalnie w Panathinaikosie. Najbardziej będę tęsknił za Silvą. Nasz Pan Niezawodny, na którym zawsze można było polegać. Szkoda, że Wenger się go pozbył. Taki zawodnik to skarb dla klubu...

Straznik Monopolowego 17-07-2008 19:22

sry net....

Straznik Monopolowego 17-07-2008 19:28

To my chyba inne mecze w tamtym sezonie ogladalismy

Calen Futh 17-07-2008 21:13

Ślicznie się Arsenal rozsprzedał w tym okienku transferowym...

Maggic 17-07-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2184888)
Hleb oficjalnie w Barcelonie, Gilberto oficjalnie w Panathinaikosie. Najbardziej będę tęsknił za Silvą. Nasz Pan Niezawodny, na którym zawsze można było polegać. Szkoda, że Wenger się go pozbył. Taki zawodnik to skarb dla klubu...

No to widzę że się zbroicie na przyszły sezon :)

eisscheriann 17-07-2008 22:47

legia znowu dała popis, aż boje sie rewanżu -.-

Capality 17-07-2008 23:06

To co oni grali... aż wstyd się przyznać skąd jestem :/

By$iu 18-07-2008 08:35

Potezna ta Polska pilka, Legiunia meczy sie z 11 druzyna z Bialorusii?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04.