![]() |
dobra raperzy wy*******ac na hip-hop.pl
gader myslalem ze jestes madrzejszy (chodzi mi o forum) ale widze ze na kazda zaczepke/prowokacje MUSISZ odpisac. Czasami lepiej zignorowac bo wiadomo kazdy zna 'nie walcz z debilem - najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona cie doswiadczeniem' czy jakos tak. A co do rookowania - zawsze mi sie to kojarzy z dzieckiem ktore tupie nozkami bo zabralo sie mu zabawke bo pora wyjsc z piaskownicy i isc do domu. Twoj char - twoj wybor, w sumie to wybotowany char wiec zapewne duzych oporow nie miales zeby go 'troszke zrookowac' :>. |
oneone slayer!
mam numer do sokoła kurwa , wysle mu twoja nawijke moze kurwa cie wezma na druga czesc tpwc. jestescie kurwa smieciami wszyscy po kolei kurwa , bez wyjatku , popierdolency i kurwa zniewolone dzieci , oby kurwa wam matki kable ujebaly bo az nie da sie tego czytac. |
Cytuj:
Pephy The Deader ma zuy dzien ;( |
"jestescie kurwa smieciami wszyscy po kolei kurwa , bez wyjatku , popierdolency i kurwa zniewolone dzieci , oby kurwa wam matki kable ujebaly bo az nie da sie tego czytac."
DOKLADNIE! |
PrzePhany
Po 1 jezeli by to bylo takie marne to po 1 rymie bys przestal czytac. Z drugiej strony to bardzo ciekawe, jak zwykle pismo moze zadzialac na takiego narkomana jak Pephy. Nagla zmiana tematu na przyslowiowe "gowno" a on juz focha strzela;( Odloz Tibie na bok na chwile czlowieku... Tak by the way Nienawidze polskiego hip hopu :D |
Piesek
Szczerze mowiac, calkiem niezle ci idzie dissowanie :] I dzieki ze nie odpusciles |
jak wiemy Ryba aka Yunichi aka Paslecki Gangsta bardzo lubi gangsta rap i tu mamy jego nagrany popis !
http://pl.youtube.com/watch?v=0ocJ88...eature=related |
@up
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDD |
o.O odblokowany znowu :)
|
Feb 23 2008, 23:25:47 CET Killed at Level 81 by Panicore
and by Polathanem a cama nie dostalem gratis : ( xD |
Cytuj:
|
uznany zostalem za szpiega : P co do kojarzenia - nie dziwie ci sie, bo dlugi czas bylem retired : P (zreszta do matury dalej jestem)
|
Jak mozna Nedziusia nie kojazyc.... xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybacz gram od czasu gdy Pephy mial ~70lvl - wakacje 2006. Kiedys ponad rok temu KUPIłEM!(nie boje sie przyznać chociaż wiem, że to żal) chara Adziq el'Baq kojarzysz? Jak nie to sie nie wypowiadaj. Bo on z Vekaba naprawde byli znani. Poza tym powiem Ci jak botowalem na mainie: -gralem od 20lvla -cycki na thais (suv mnie chcial ujebac bo duzo online bylem;p) -DC -roty lb -turtle -frost gianty -turtle -of -turtle |
@Romas
na obsidii gram ponad 2 lata, rozne chary bo rozne, ale za jakiegos starego wilka sie nie uwazam i nie mam zamiaru : P @gader to gram troszke dluzej : - ) wcale ci sie nie dziwie ze mnie nie kojarzysz, bo ja ciebie gdyby nie forum tez bym pewnie olewal : P ale no offence ofkoz a tak btw to sie ferie koncza a matura za pasem : ( Maturzysci wszystkich krajow laczcie sie <na piwie najlepiej> |
Cytuj:
@matura Ja sie lacze przy piwie zawsze, ale jeszcze rok mam:D |
|
spindalaj
http://img339.imageshack.us/img339/7210/annired2ll4.jpg pephy cziter ma swiatłohaka! http://img339.imageshack.us/img339/729/annidonekk1.jpg anni 2:1 kotku :c |
gratz misiaki ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |