Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Olorion. 14-02-2008 22:59

To moze juz nie bede udawac, tylko zaczne pisac normalne posty? :@

berger 14-02-2008 22:59

Jest moj forumowy broooo Vincentooooo :D:D

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1900079)
To moze juz nie bede udawac, tylko zaczne pisac normalne posty? :@

NIE ZLITUJ TYLKO NIE TO SIE WEZ EJ...

bo ja też będę musiał.... :(

Berger <3 Dalej posądzają cie o bycie mną? :cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Olorion. 14-02-2008 23:08

Czesc berger, przepraszam ze sie tak wczesniej zachowywalem w stosunku do ciebie, ale niestety nie darze ciebie jakas wyjatkowa symaptia. Jestes dla mnie takim przecietnym polskim bigmouthem, ktory zawsze ma duzo do powiedzenia, ale to wszystko co potrafi. ;[

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1900107)
Czesc berger, przepraszam ze sie tak wczesniej zachowywalem w stosunku do ciebie, ale niestety nie darze ciebie jakas wyjatkowa symaptia. Jestes dla mnie takim przecietnym polskim bigmouthem, ktory zawsze ma duzo do powiedzenia, ale to wszystko co potrafi. ;[

Ej bo zostawie to forum:(:(:(:(

Wasz szczerze,
Shane

~

berger 14-02-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1900107)

Otoz wszytsko ci wyjasnie. Jednak na wstepie powiem ,ze przeprosiny przyjete.
Widzisz wiekszosc mowi ,ze trzeba mnie poznac by mnie polubic. Po drugie nie dziw sie ze po tobie jade na forum , mi glupota nie imponuje podobnie jak wiekszosci ludzi. Wiec staram sie to tepic ,jak tylko to mozliwe. Znam cie z forum gdzie twoje posty byly na poziomie dziecka z przedszkola i z akcji na Fibuli gdzie padles jak noob.
Wiec jakie ja moge miec zdanie o tobie? :cup:
A jesli ktos mnie poznal znaczy ,ze na to zasluzyl ;)

P.S. przwda jest taka ze jesli sie nie ma lvla jest sie nikim dla ogólu , ja lvla nie mam wiec pozostaje mi span na forum :)

@VV - hahahha powiedz mi tylko kto mnie o to posadzal ,a wszytsko sie chyba wyjasni :)

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1900187)
Otoz wszytsko ci wyjasnie. Jednak na wstepie powiem ,ze przeprosiny przyjete.
Widzisz wiekszosc mowi ,ze trzeba mnie poznac by mnie polubic. Po drugie nie dziw sie ze po tobie jade na forum , mi glupota nie imponuje podobnie jak wiekszosci ludzi. Wiec staram sie to tepic ,jak tylko to mozliwe. Znam cie z forum gdzie twoje posty byly na poziomie dziecka z przedszkola i z akcji na Fibuli gdzie padles jak noob.
Wiec jakie ja moge miec zdanie o tobie? :cup:
A jesli ktos mnie poznal znaczy ,ze na to zasluzyl ;)

@VV - hahahha powiedz mi tylko kto mnie o to posadzal ,a wszytsko sie chyba wyjasni :)

Nie wyjaśni się;\

Wasz szczerze,
Shane

~

berger 14-02-2008 23:47

VV -ciezki orzech do zgryzienia, szkoda ze nie pamietam kto wtedy byl na vencie jak xandar sie mnie pytal czy ja to ty ,a ty chyba tam byles:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1900241)
VV -ciezki orzech do zgryzienia, szkoda ze nie pamietam kto wtedy byl na vencie jak xandar sie mnie pytal czy ja to ty ,a ty chyba tam byles:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((

berger bój się boga nie ujawniaj prawdy to będzie gorsze niż jakby otworzyć teczki sb dotyczące inwigilacji księży

Wasz szczerze,
Shane

~

Karolek98 15-02-2008 00:09

jak chlopcy minely wam walentynki ?

berger 15-02-2008 00:14

Up karolek - Ja w Walę Tynki - Tynkowalem na budowie ,tak jak to przystalo na dzien murarza :)

Gruhard 15-02-2008 03:52

cóż za zabawna 'gra słów' burger! ty to jestes dorosły pelnom parom

załosny jarodinChui: haha tak na pewno ty ze swoim pvp swietnym sie howasz :D mam tez fajne filmiki jak chodziles z full citizenem i dopiskiem (pro by bezok and huxy) :'(. Nie udawaj ze masz cos na miare mozgu bo sklonnych w to uwierzyc nie znajdziesz nawet w co piątej kinder-niespodziance.

zegnaj frajerze

Rzolniez 15-02-2008 09:34

@Gruhard Kto jak kto ale ty nie odzywaj sie na temat PVP

berger 15-02-2008 09:49

Dajcie gruhardowi spokoj. Biedny Emo musi jakos odreagowac bezradnosc poprzez forum ;)

Gruhard 15-02-2008 12:29

nie jestem bezradny.

emo? 8o to coś nowego

Vincento_Vampire 15-02-2008 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 1900638)
nie jestem bezradny.

emo? 8o to coś nowego

gruchardzie retardzie, jestes większa lama niż blewaf kiedy udaje :cup::cup::cup:

Z dedykacją dla grucharda retarda:

http://img215.imageshack.us/img215/7...ullshitom8.jpg

Wasz szczerze,
Shane

~

heineken 15-02-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1900290)
jak chlopcy minely wam walentynki ?

Pracowicie <łóżko>

Jeszcze sie wydalo ze Gruhard to EMO :<

JARODINHO 15-02-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 1900432)
cóż za zabawna 'gra słów' burger! ty to jestes dorosły pelnom parom

załosny jarodinChui: haha tak na pewno ty ze swoim pvp swietnym sie howasz :D mam tez fajne filmiki jak chodziles z full citizenem i dopiskiem (pro by bezok and huxy) :'(. Nie udawaj ze masz cos na miare mozgu bo sklonnych w to uwierzyc nie znajdziesz nawet w co piątej kinder-niespodziance.

zegnaj frajerze

mialem 30lvl frajerze zaczynalem wtedy grac jak wojna byla
a to masz 93lvl i dalej dupe lizesz hahaha

btw co ma addon i pro do pvp spocona gruszko? chodz przyznaje wtedy bylem noobem:] jak kazdy na poczatku

Vincento_Vampire 15-02-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JARODINHO (Post 1900917)
mialem 30lvl frajerze zaczynalem wtedy grac jak wojna byla
a to masz 93lvl i dalej dupe lizesz hahaha

sprzedał postać i oszukali go na world trade, teraz emok płacze pewnie:D:D:D

Wasz szczerze,
Shane

~

JARODINHO 15-02-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900956)
sprzedał postać i oszukali go na world trade, teraz emok płacze pewnie:D:D:D

Wasz szczerze,
Shane

~

chyba cie cycki swedza ale gwarantuje ci ze bezok odda ta kase predzej czy pozniej, koniec tematu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23.