![]() |
|
To moze juz nie bede udawac, tylko zaczne pisac normalne posty? :@
|
Jest moj forumowy broooo Vincentooooo :D:D
|
Cytuj:
bo ja też będę musiał.... :( Berger <3 Dalej posądzają cie o bycie mną? :cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Czesc berger, przepraszam ze sie tak wczesniej zachowywalem w stosunku do ciebie, ale niestety nie darze ciebie jakas wyjatkowa symaptia. Jestes dla mnie takim przecietnym polskim bigmouthem, ktory zawsze ma duzo do powiedzenia, ale to wszystko co potrafi. ;[
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Widzisz wiekszosc mowi ,ze trzeba mnie poznac by mnie polubic. Po drugie nie dziw sie ze po tobie jade na forum , mi glupota nie imponuje podobnie jak wiekszosci ludzi. Wiec staram sie to tepic ,jak tylko to mozliwe. Znam cie z forum gdzie twoje posty byly na poziomie dziecka z przedszkola i z akcji na Fibuli gdzie padles jak noob. Wiec jakie ja moge miec zdanie o tobie? :cup: A jesli ktos mnie poznal znaczy ,ze na to zasluzyl ;) P.S. przwda jest taka ze jesli sie nie ma lvla jest sie nikim dla ogólu , ja lvla nie mam wiec pozostaje mi span na forum :) @VV - hahahha powiedz mi tylko kto mnie o to posadzal ,a wszytsko sie chyba wyjasni :) |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
VV -ciezki orzech do zgryzienia, szkoda ze nie pamietam kto wtedy byl na vencie jak xandar sie mnie pytal czy ja to ty ,a ty chyba tam byles:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
jak chlopcy minely wam walentynki ?
|
Up karolek - Ja w Walę Tynki - Tynkowalem na budowie ,tak jak to przystalo na dzien murarza :)
|
cóż za zabawna 'gra słów' burger! ty to jestes dorosły pelnom parom
załosny jarodinChui: haha tak na pewno ty ze swoim pvp swietnym sie howasz :D mam tez fajne filmiki jak chodziles z full citizenem i dopiskiem (pro by bezok and huxy) :'(. Nie udawaj ze masz cos na miare mozgu bo sklonnych w to uwierzyc nie znajdziesz nawet w co piątej kinder-niespodziance. zegnaj frajerze |
@Gruhard Kto jak kto ale ty nie odzywaj sie na temat PVP
|
Dajcie gruhardowi spokoj. Biedny Emo musi jakos odreagowac bezradnosc poprzez forum ;)
|
nie jestem bezradny.
emo? 8o to coś nowego |
Cytuj:
Z dedykacją dla grucharda retarda: http://img215.imageshack.us/img215/7...ullshitom8.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Jeszcze sie wydalo ze Gruhard to EMO :< |
Cytuj:
a to masz 93lvl i dalej dupe lizesz hahaha btw co ma addon i pro do pvp spocona gruszko? chodz przyznaje wtedy bylem noobem:] jak kazdy na poczatku |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23. |
|