![]() |
|
Cytuj:
*topic Nadrabiania ciąg dalszy - "Clannad" ; d *Rayza Opanuj Wacława ; d |
Cytuj:
Cytuj:
|
no dziewczyna dziewczyna ^.-
Kurde nooo...xddd Jak mnie wkurza jak sie tak smutno zakonczy jakas manga >.< Hmmm...znacie moze cos podobnego do clannad?:PPP |
Cytuj:
@Kasiek I nie słuchaj Nariego ; P Ef masz obejrzeć obowiązkowo dwie części Cytuj:
Jeszcze jedno: Obejrzyj sobie ''Elfen Lied''. Cytuj:
~Sam |
Cytuj:
Proponuję obejrzeć Myself; Yourself. Swoją drogą moje ulubione anime ; P Cytuj:
*dałn W tej sygnie, to Haruhi? = o *edit Rohas też zrobić apgrejt ^^ |
Cytuj:
Jeśli już mówimy o podpisie to zupdate'owałem sygnaturkę i avatar ; ). |
hmm...Dzieki chlopaki / dziewczyny ;)
:D Obejze sobie do konca Elfen Lied |
"Jesteśmy tu, żeby pomagać" xD
Ktoś kojarzy z czego to txt? ; d |
Rayza sie napalil ;)
A nie... on juz ma swojego jedynego. @Kasiek Do Clannada? efy |
Siemka mam takie pytanko mianowicie nie mogę znaleźć (tzn. nie chce mi sie wertować paru setek stron ;s.) Tego całego ala torrenta z wszystkimi prawie ze ninponseiami niedawno był podawany link wiec oczekuje ze osoba która go umieściła może tego dokonać 2 raz a corgara ;s proszę o zamieszczenie tego linka na 1 stronce z góry thanks no i ofcoz witam nowa użytkowniczkę ;* pzdr
|
@Hazuma
Wszystkie nipponseie masz na stronie nipponsei, nie wpadles na to? ;> http://nipponsei.minglong.org |
ja pier....
pożartuje sobie a wy już ze sie napalam etc... Cytuj:
Cytuj:
@kasiek aktualnie jesteś tu jedyną dziewczyną... |
Witam Damę w M&A
Kilka razy miałem takie symptomy, a mianowicie przygnębienie nie wiem czy nazwałbym to depresją. Ale po obejrzeniu Tokimeki Memorial-Only Love było ze mną naprawdę źle. To anime wywarło na mnie naprawdę duże wrażenie, <myśli> może dlatego że było to moje pierwsze anime tego typu. Może i nie jest podobne do Clannada, ale gorąco polecam. Polecam także już wymieniane: Myself;Yourself, Clannad After Story, Ef-y, Air(TV) i dorzucam True Tears no i jeszcze Kanon. Acha. Naprawdę strzeż się Rayzy ; P. Zna ktoś Blue Drop?? Warto obejrzeć? @down Masz absolutną racje, aż dziwne że zapomniałem o Kanon'ie. Thx Hazuma ;). |
Cytuj:
Oyasumi Ps.Thx Gro Again ;* Otakuma dozuc do tego Kanona bardzo podobny do clannada i moim zdaniem przewyższający go ;p |
Cytuj:
|
@Rayza
Myslalem o Vasu~ @Otakuma Blue Drop jest jedna z lepszych serii jakie mialem przyjemnosc ogladac. No i te bishoujo <3 |
Cytuj:
a jutro dostanie 23 tom. GTO ^w^ a wy jak myslicie co dostaniecie? |
Ja już dostałem ; P. Monitor do oglądania anime, ładnie prezentuje się na ścianie.
|
Ja dostane Haibane Renmei na DVD :)
|
teraz czekam tylko na ostatnie 2ep Rosario+Vampire Capu2 :))))
Cappuchhhuuuu xD To troche przedwczesny prezent ale juz stoi na Komodzie : D Sorki za jakiść foty ale Mojego E250 tylko na tyle stac : ) Asuka roX xD http://img261.imageshack.us/img261/1...0198xl2.th.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |
|