![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
:glupek::glupek::glupek: Pvp to Ty pokazałeś jak cie GT solo rozjechał. Dla porównania jak aedlen był na 80 levelu to go gt z 3 kumplami gonili ze spawnu demona a uciekł im do edron dp i TO SIE NAZYWA PVP. Polowa z wal nie walczyła w żadnej wojnie, druga polowa w wojnach na ot a wszyscy doradzaie RO i sie śmiejecie. Myślicie ze to tak łatwo rozwalić 5-8 najlepszych graczy na serverze? I zgadzam sie z zanem ze devolaj zapomnial o najwazniejszej zasadzie podczas wojny. "jestes sam=jestes martwy" |
Dobrze mówisz Snagoth ale zauważ że u nas nie zbyt wielu shooterow :) osobiście to był mój 1 prawdziwy open w życiu i nie powiem miałem troszke delirki z początku:P
A co do m wall to jest podstawa wygrywania na otwartym terenie3 dobre m wall + paralize i leza wszyscy :D Cyaa Wesołych świąt:D Visca El Barca:cup: |
Fagaro po 1 to nigdy mnie GT nie zabil :) takie male sprostowanie :)
a po 2 to co do mojego pvp to zdziwilbys sie ;] i nie jedna osoba moze Ci to potwierdzic :) |
To cho snag na duela do deda :p
Mam co prawda 9 lvli wiecej ale przy moim tepie expienia to zaraz wejde na 70. Fag Swieta prwada. |
hm... jesli masz pacca to podziekuje bo bedzie to bardzo nierowne gdy T mozesz uzyc strong haste a ja nie.. ale jesli nie masz pacca i ja sprawdze nowe czary, przygotuje sie itd to nie ma problemu ;)
|
Pirate Outfit :P
trochę Trudno było Ale Wszystko Zawdzięczam [CHAR]Anten Ming[/CHAR] dzięki Bro :P
http://img180.imageshack.us/img180/3...eoutfital2.jpg |
Jak widze wypowiedzi:
"Po takim ob już z pz nie wyjdziecie" To mnei szlak trafia, ludzie w dupie byliście gówno widzeliście a piszecie takie hujowiny że aż strach, w Decessus jest 10 osób w tym kilku jednych z najlepszych pvperów, ich zgrania nie można podważyć ale chce podkreślic ze oni zawsze siedzą w pz'cie lub expią po nocach na ob z Ro & McG było może 40% osób a gdy zbeira sie wiekszosc osob to Lorac proponuje Bysenowi ob ale tylko jest : 'No, thanks a lot of ppl" Ale wkońcu wiedziele z iloma osobami bedą walczyć... Ich forumowa propagadnda wychodzi a inni zamiast od poprostu zachowac dla siebie pewnie rzeczy pierdolą głupoty... Jak chcecie lizać dupę Holendrą to śmiało, tylko poznieł nie płaczcie... |
Z tego co wiem, to dla niektórych ludzi była to pierwsza wojna. Myślę, że to w głównej mierze przyczyniło się do tej porażki, ale nie chcą się poddawać i próbują walczyć i dlatego dla nich respekt!
|
2 mln Expa
|
aj
No to bylo troche nie na miejscu :]
|
lol
No to po tym open lalem
jak widzialem filmik to wytrzymać nie moglem co Ro robi Oni biegaja obok nich a ci stoja :confused: a jak sie pod gh ustawili to o co chodzilo? a potem ucieczka i kazdego po koleji xd _________________________ :cup: |
Dziś macie okazje sie z nas pośmiać, niewykorzystaliśmy (Jak zawsze) przewagi liczebnej, zamiast ruszyć na nich falą my staliśmy jak bydło na rzez ^^ Teraz możecie drwić ze mnie trudno, jak alczyłam jak potrafie i ciesze się że na filmiku widać dużo moich uderzeń z gfb :P. Napewno się nie poddam i będe walczyć do samego końca :)
Tutaj jeszcze jakoś się wyleczyłam: http://img167.imageshack.us/img167/8815/41812981us5.jpg Tu już nie było szans: http://i22.photobucket.com/albums/b3...ywaytohell.jpg |
oj
Dlaczego wy tam staliscie???????
A oni was wybijali :D |
Wojny to najgłupsze narzędzie do rozwiązywania konfliktów. Spoko możecie mnie obsmarować. Wisi mi to xD Wolę grać w spokoju...
http://i6.photobucket.com/albums/y22...nts/UO0627.jpg |
Więcej takich graczy jak defek a servery non-pvp nie byłyby potrzebne bo nikt by nikogo za nic nie bil. 230+ level a nigdy nie robił problemów ani nie angażował sie w konflikty :)
|
mysle defek ze bedziemy razem huncic
|
@przemyslawlol
Jestes obsrana ciota co sie boi wojny bo dostaja po dupie, jestes nielojalny i nie wiem jakim cudem dostales sie wogole do RO, zal mi ciebie. @RO & MCG Walicie sprawe bo stoicie non stop albo uciekacie, wystarczy pare mwalli i wszyscy zgrani w jednym mijescu i Des~nie ma szans. |
@up
sie usmialem czytajac twojego posta ;DD |
World Trade - Mine Refugia Your Eternia!
|
o m g
Siema :P
o Boze... a ja powiem jedno... na miejscu Przemka zrobil bym to samo... Co on moze za to ze jego guild sie nie na*******a tylko ucieka? Kto wie moze ktos z RO to dobry Pvper ale znajac zycie Psychopata i inni nie daja sobie powiedziec ze trzeba wkoncu sie wziasc za nich. a tak wogole to dziwie sie :P RO guildia liczaca wielluuuu +100 a nawet +150 a uciekaja? co to ma za sens? chcecie rozwiazac problem to walczcie jak ludzie a nie jak Piastole (uciekajace kurczaki) :P To tyle... nie chce nikogo obrazic tym postem, wiec jak ktos poczul sie urazony to przepraszam :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |
|