![]() |
|
@Neo
A kto jej zabrania? |
Cytuj:
Pozdrówka :) |
Łodzianin@
Jasne że gram :) tyle że po prostu ostatnio nie miałem czasu na granie :( |
@Kilvuś
Ja cie zawsze podziwialam za to, ze ty zawsze wyrazasz swoje zdanie an temat czegos w taki lagodny sposob i nie wywolujesz klotni :) Chcialabym tez miec taka ceche... :P btw. koniecznie uczepiles sie nas, a sa tez inni udzielajacy sie w naszej klotni =P |
Cytuj:
|
@Ligus
Masz rację wygląd się nie liczy ^^ Trochę bezsensowna ta kłótnia no ale jeżeli tak jej pragniesz :/ |
Cytuj:
Pozdrówka btw. Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 13, gości: 4) |
A Ligusek jak juz mu na GG napisalam kochaniutki jest. Skończmy temat plx =P
Ja dzisiaj mam doła, bo mi sie ferie skonczyly ='( |
Dziewczyny jak już mówiłem pogadajcie sobie między sobą wyjaśnijcie sobie parę spraw i niech zapanuje pomiędzy wami zgoda :P
|
Omg dogoniłem was w koncu:P byłem 10 stron do tyłu i czytałem po kolei a tu 15 osob na forum i ciagle ilosc stron rosnie xd
@2 dziewczyny - no comment @all rekord na forum? Dzisiaj oczywiscie nie ma pacca tak jak podejzewalem jak nie bedzie w tym tygodniu to raczej bede retired chyba ze znajdzie sie jakas inna opcja na pacca za gp bo w rl za bardzo nie mam teraz skad wziasc kasy :P Starzy mi napewno nie dzadza bo im sie nie podoba to ze gram w tibie. No a na faccu grac sie jak dla mnie nie da ;P mam dosyc tego noob expa.. aff |
@Katty
Współczucie :( Mi się za Tydzień kończą :(( |
A mi sie właśnie ferie zaczeły ^^ i jestem happy B)
|
@Kilver
No problem ;D @Carrota Nie pragne tej klotni... Po prostu nieraz tak strasznie mnie irytujesz, ze nie moge sie powstrzymac zeby na ciebie jakiegos komentarza negatywnego nie wrzucic =| |
@rekord
Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 13, gości: 4) @kilver Yo! :] @kattinka A o neo to sie zapomnialo @klotnia GG Plax? @Rekin Nabusek znowu nas ignoruje ;< |
@Katty
Za wszystko przepraszam jeżeli Cię w jaki kolwiek sposób uraziłam :( Powiedz mi na priv co Cię we mnie irytuje.. Ja postaram się zmienić :/ |
A Neo paskudny klamczuch ! Napisalam ci na gg czemu x[
Nom... nasz sliczny Nabi nas ignoruje =/ |
Cytuj:
Sry za double ;S |
http://www.silvera.xt.pl/ <<<< wchodźcie all :P założyłem temat w którym wy (Kattineczko i Carroteczko) możecie sobie popostować na swój temat :D
|
@Kacperka
Nawet nie wiesz jak fajnie sie expi najtem na POHu :) Dlatego expia tam 60 a nawet 100 lv. @Kazu To nie bylo klamstwo... Poprostu tak mi sie zdawalo >.< @Dolor Czemu ty ejstes Dolor a nie Dolar? :P |
Hehe ale ta wasza kłótnia przyciąga ludzi na forum :D , ale mi się to zabardzo nie podoba :( to jest temat o silverze =/. Mam dla was taką rade najlepiej będzie jak nie będziecie siebie na wzajem komentować xP
@Edit: 5 stron spamu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |
|