Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

PolishDrinker 09-02-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1256895)
omfg jaki ty pusty-,- Wypadku zazka chodzilo mi o to, bo ktos wczesniej powiedzial ze konda nie da sie wyprzedzic lvl -,- .
Powiedzialem sorcow i policzylem febba, bo procz tego ze sorc ma ue, nie roznia sie zbytnio te profesje..I z sd bija tyle samo i to jest NAJWAZNIESZJE MOC SD -,- ...brak slow ;(

o ile mi sie wydaje, to sorc znacznie rozni sie od druida. po to w koncu sa 2 rozne profesje, jedna by uzywac czarow atakujacych, 2 - obronnych czy cos w tym stylu

Piter Knight 09-02-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1256337)
U mnie tez tak jest gdy np. napisze gury ocena w dol. ale gdy nie w stawie przecinka gdzies albo napisze "niebyło" nie zmieniania to od razu oceny w dol ;]

OMG to jest temat do pisania jaką ocenę otrzymasz na dyktandzie za ile błędów ortograficznych...??!!!

NO NOOB'S PLX

Adelaoo 10-02-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PolishDrinker (Post 1257060)
o ile mi sie wydaje, to sorc znacznie rozni sie od druida. po to w koncu sa 2 rozne profesje, jedna by uzywac czarow atakujacych, 2 - obronnych czy cos w tym stylu

Omfg, Jakie obronne czary ma druid, lol. Wy udajecie takich glupich czy co Jednym z najwaznieszych cech jest szybkosc i gdy jakis tam palek bedzie mial 200 lvl to i tak kondy nie dogoni a na tym samym lvl druid dogania go spokojnie i bije o 150+ hp wiecej sd niz taki palek....

@Piter Knight Jak cos Ci sie nie podoba to nie czytaj noobie, nara B)

Vienek 10-02-2007 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piter Knight (Post 1257101)
OMG to jest temat do pisania jaką ocenę otrzymasz na dyktandzie za ile błędów ortograficznych...??!!!

NO NOOB'S PLX

13-latek kogoś poucza lol
chłopie zostaw tibie i wróć do szkoły ;p

Poznanski Rycerz 10-02-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1258105)
Omfg, Jakie obronne czary ma druid, lol. Wy udajecie takich glupich czy co Jednym z najwaznieszych cech jest szybkosc i gdy jakis tam palek bedzie mial 200 lvl to i tak kondy nie dogoni a na tym samym lvl druid dogania go spokojnie i bije o 150+ hp wiecej sd niz taki palek....

@Piter Knight Jak cos Ci sie nie podoba to nie czytaj noobie, nara B)

Jak juz to jedna z najwazniejszych cech a nie jednym.
Nie gadajcie o profesjach bo bedzie syf...
Najwazniejsze ze konda zaczal fragowac, chociaz to sie nie liczy bo juz nawet nie ma topicu z fragami ^^

Adelaoo 10-02-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1258433)
Jak juz to jedna z najwazniejszych cech a nie jednym.
Nie gadajcie o profesjach bo bedzie syf...
Najwazniejsze ze konda zaczal fragowac, chociaz to sie nie liczy bo juz nawet nie ma topicu z fragami ^^

Topic Fragi nigdy sie nie liczy, bo mozesz przegrywac 20 : 5, Ale miec wszystko w dupie i robic czasem masslogi w koncu druga strona sie poddaje i zaczynaja placic :]

Cataclism 10-02-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1258470)
Topic Fragi nigdy sie nie liczy, bo mozesz przegrywac 20 : 5, Ale miec wszystko w dupie i robic czasem masslogi w koncu druga strona sie poddaje i zaczynaja placic :]

juz mam placic czy kiedy ? XD

Tyraael 10-02-2007 13:40

Jedyne mile chwile jakie pamietam z Galany to najprawdopodobniej poczatki tego serwera, jaka jest teraz sytuacja- kazdy wie. Dopoki dzieci grajace w ta gre nie odkryja, ze mozna czerpac z niej przyjemnosc poprzez uczciwa gre, pomaganie innym oraz budowanie przyjazni- nic sie nie zmieni. Nie wiem dlaczego, ale wiekszosc ludzi ma w sobie zadze wladzy, chec niszczenia innych, bycia panami swojego otoczenia, ale po co? Trudno mi na to wszystko patrzec, dlatego uwazam, ze slusznie postapilem przestajac grac pol roku temu (powinienem to zrobic znacznie wczesniej).

@new owner catrishii
Czytajac Twoje posty, robi mi sie niedobrze jak widze jakiego bohatera z siebie robisz. Wyjdz i zamknij drzwi za soba.

ps. co do tego, ze "Hwl" ma w dupie to czy padna od Kondy (bo maja duzo kasy bo odrobic straty). To oczywista manifestacja, rzekomej sily, jednak w rzeczywistosci nawet oni nie beda sie usmiechac do monitora widzac na nim napis "Your are dead..." A kazdy kolejny zgon to 50-100k na aol/blessy + dodatkowe fundusze na odrobienie expa. Pomnozmy to np. razy 4 i robi sie nam juz dosc niezla sumka.

DfJ 10-02-2007 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyraael (Post 1258613)
ps. co do tego, ze "Hwl" ma w dupie to czy padna od Kondy (bo maja duzo kasy bo odrobic straty). To oczywista manifestacja, rzekomej sily, jednak w rzeczywistosci nawet oni nie beda sie usmiechac do monitora widzac na nim napis "Your are dead..." A kazdy kolejny zgon to 50-100k na aol/blessy + dodatkowe fundusze na odrobienie expa. Pomnozmy to np. razy 4 i robi sie nam juz dosc niezla sumka.

To jest tylko popisuwka, padną, a później zaczną kogoś huntować za nic żeby odzyskać kase.

Trialowiec 10-02-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1258535)

xD

Ty mi sie kojarzysz z 3 słowami. Spoko, looz i spontan. =)

szkodi 10-02-2007 14:00

@Tyrael:

poczatki serwa to byly czasy. teraz jest tylko gorzej. ale coz zrobisz - buta nie zjesz...

Trialowiec 10-02-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyraael (Post 1258613)
@new owner catrishii
Czytajac Twoje posty, robi mi sie niedobrze jak widze jakiego bohatera z siebie robisz. Wyjdz i zamknij drzwi za soba.

Nah... On po prostu ma to w czterech literach : )

Adelaoo 10-02-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1258535)

Adelao/Ankrahmun :]

@Trialowiec A ty mi z jednym (Asslicker) :confused:

Trialowiec 10-02-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi (Post 1258670)
@Tyrael:

poczatki serwa to byly czasy. teraz jest tylko gorzej. ale coz zrobisz - buta nie zjesz...

Siemka Szkodi, Kopę lat : ) Co słychac u mojego prekursora?

Trialowiec 10-02-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1258678)
Adelao/Ankrahmun :]

@Trialowiec A ty mi z jednym (Asslicker) :confused:

No jasne, ostatnia rzecza jaka mam robic to podlizywanie sie komus. Tym bardziej ,ze nie mam tej gry na kompie, a od konca grudnia postac nie nalezy do mnie.
Wcale mnie nie dziwia Twoje posty ktore wszystko i kazdego krytukuja. To normalny syndrom organizmu na problemy psychiczne wynikajace z braku mozliwosci gry Twoja postacia. Nazywa sie to uzaleznieniem psychicznym. Jest to nabyta silna potrzeba stalego wykonywania jakiejs czynności lub zazywania jakiejs substancji, ktorej niespełnienie jednak nie prowadzi do poważnych fizjologicznych nastepstw. Jedne z najwazniejszych symptomow uzaleznienia psychicznego to:

~wzrost napedu związanego z poszukiwaniem srodka uzalezniajacego
~oslabienie woli
~natrectwa myslowe utrzymujące sie i nawracajace
~samooszukiwanie się usprawiedliwiajace wykonywanie danej czynnosci
~fizyczne wyniszczenie, brak zainteresowania otoczeniem
~wypalenie emocjonalne prowadzące do samobójstwa

Nie martw sie, to wszystko jest związane z psychologicznymi mechanizmami obronnymi. Widzisz nawet o Tobie na wikipedi pisza.

A tlumaczac to wszystko zebys ladnie zrozumial. To zachowujesz sie jak Pucol i Irlo na forum.

P.S.
A teraz zrob to co robisz najlepiej. Dowal sie do moich bledow ortograficznych i stylistycznych bo w tym jestes musze przyznac najlepszy.

Adelaoo 10-02-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1258716)
No jasne, ostatnia rzecza jaka mam robic to podlizywanie sie komus. Tym bardziej ,ze nie mam tej gry na kompie, a od konca grudnia postac nie nalezy do mnie.
Wcale mnie nie dziwia Twoje posty ktore wszystko i kazdego krytukuja. To normalny syndrom organizmu na problemy psychiczne wynikajace z braku mozliwosci gry Twoja postacia. Nazywa sie to uzaleznieniem psychicznym. Jest to nabyta silna potrzeba stalego wykonywania jakiejs czynności lub zazywania jakiejs substancji, ktorej niespełnienie jednak nie prowadzi do poważnych fizjologicznych nastepstw. Jedne z najwazniejszych symptomow uzaleznienia psychicznego to:

~wzrost napedu związanego z poszukiwaniem srodka uzalezniajacego
~oslabienie woli
~natrectwa myslowe utrzymujące sie i nawracajace
~samooszukiwanie się usprawiedliwiajace wykonywanie danej czynnosci
~fizyczne wyniszczenie, brak zainteresowania otoczeniem
~wypalenie emocjonalne prowadzące do samobójstwa

Nie martw sie, to wszystko jest związane z psychologicznymi mechanizmami obronnymi. Widzisz nawet o Tobie na wikipedi pisza.

A tlumaczac to wszystko zebys ladnie zrozumial. To zachowujesz sie jak Pucol i Irlo na forum.

P.S.
A teraz zrob to co robisz najlepiej. Dowal sie do moich bledow ortograficznych i stylistycznych bo w tym jestes musze przyznac najlepszy.

Gdybym chcial grac to bym sie poprostu splacil. Wolalem sprzedac postac :] Moglbym tez srobic sobie nowa na innym koncie lub grac Ale Mackiem....
Wiec nie wiem dlaczego piszesz mi tu jakies nie stworzone rzeczy -,-

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1536752 :D:D:D

P.s http://img165.imageshack.us/img165/3...iggggggjl7.jpg look it ^^

Raziel kosiaz 10-02-2007 14:51

Juz nie aktualne..

aragorn uczciwy 10-02-2007 15:01

Cytuj:

P.S.
Nie wiesz co potrafi poznanski xD

Cytuj:

Ktos pomoze La Onda i True Life zabic Fightersów?
Chetnych msg in game
Zobaczymy, moze cala guildia sie do ktorejs ze stron dolaczy;]

Adelaoo 10-02-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1258787)
Juz nie aktualne..

Wiec w koncu pokoj czy nie ? ;]

"I'm disbaned mine guild i can do still peace but when someone will kill some form mine rl friend i will help to kill you
Here i'm in peace."

Lol do ktores strony la onda ma 20 membersow a "Fighters" czy jak wy to nazywacie chociaz mi sie ta nazwa nie podoba, ma 3 membersow :D

Cataclism 10-02-2007 16:04

powoli zaczynam was lubic XD nawet Adelaoo robisz sie coraz bardziej normalny xD
ale czemu odrazu mowic ze ja nowy owner lol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.