![]() |
|
Siema, gdzie mógłbym podexpić knightem, chodzi mi szczególnie o loot, ale też i o trochę expa. Mój knight ma skille 65/65, level 22. Wiem, że trochę słabo, ale komu się chce siedzieć tyle godzin i klikać na slima co 30 sekund ^^.
Eq: -Royal Helmet -Dragon Scale Mail -Knight Legs -Mms -Boh -wyvern fang Dziękuje za wszystkie odp! |
Cytuj:
|
Dzieki Voniek za answer ;p
|
Gdzie expić MSem
32 lv (zrobi się niedługo 33 na woi) 26 mlv Chcę zrobić bardzo szybko 50lv ( 1lv na godzinę- dwie) Straty mogą być duże, ale by nie było 10k w plecy na godzine. Jednak może się nie zwracać. Pacc oczywiście jest Scaraby sorcem to jak dla mnie strata kasy i to ogromna. Mają za dużo życia żeby je bić masowo ( mowa o normalnych scarabach rzecz jasna) Co do zarabiania kasy na lvlu pow. 35-40 msem i edem, to najlepszym sposobem jest necro hell. Summonujemy 2 dsy i bijemy flam + ihamy od czasu do czasu dsy. Ja tak zarobiłem nie raz w czasie 8h po 100k+ przy farcie. Przy niefarcie i tak powinno się zwrocić. Na długi hunt zawsze spadnie jakiś turban albo noble axe. |
Cytuj:
|
No właśnie zbytnio nie znam nikogo na moim świecie, bo gram tutaj dopiero 2 tyg xD. Więc raczej solo. Aha może być duże ryzyko deada, bo będąc trochę może nieskromnym potrafię dobrze grać. Tyle, że te małe lvle to zawsze biłem wolno żeby mieć kase, a teraz tego problemu już nie mam, a wiadomo, że nie pójde na ancient -2 z GFB.
|
Cytuj:
|
Znaciue jakis pojedynczy resp draga na paccu bo na faccu to wszystko przepełnione :/
Moga byc dzieci draga przy nim |
45 Pall:
Distance: 70 Shielding: 49 Magic: 11 Wiem, słabo, ale nigdy nie skillowałem... ;( Gdzie mam expić tym palkiem? Dotychczas zabijałem Crypt Shamblery, Beholdery, Mumie, Ghule i co jakiś czas Dragi. Loot był dobry. Codziennie wynosiłem ok 10k. Ale się już znudziło... B) |
Gdzie mógłbym expić na 35 lvl?? 34mlvl
Chodzi mi o expowiska na pacc:) Z góry dziękuje. P.S Jestem Master Sorcerer'm |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
50ek. Skile 76l75. Czy dam rade expic na banucie na -1 i powierzchni. Nargor na piratach bez corsarzy, i na dużym obozie barbarianów. Pytam sie, poniewarz nigdy tam nie bylem, i co mam wziac na kilka godzin huntu. Moje eq to dsm, rh, k legs, p amulet, bs, demon shield i steel boots.
|
Cytuj:
Piraci: Spokojnie dasz radę, tak jak w przypadku banuty - unikaj dużych respów. 5 bp mp oraz bag shp spokojnie wystarczą na 4h~. Z softami to 2 bp mp i bag shp, choć wątpię, abyś wszystko zużył. |
mam pytanie. wracam po dosc dlugiej przerwie do grania i gdzie moglbym expic
Facc 30 Druid 40 mlvl ?? |
@up
Tomba dla Facc, Guardy |
Cytuj:
|
Paladyn 40 lvl skile 70/55
co brac na 2 godzinny exp na dragach? |
Enchant Speary i z 5 bp mana potów.
|
Gdzie expic 22 pallem skille 64/50
Eq: B set Vamp Shield Boh Royal Spearsy albo bolty |
Cytuj:
PACC: tomby, cyclopolis |
39 ED,39 Magic lvl. Może być lekki waste,byle by szybko wpadl 45 lvl :P
|
v-hell, necro hell, tarpit za tp, thalas za tp, asy (tutaj musisz jako tako grać(.
|
Cytuj:
|
gdzie mam expic z 31 lvl skile 71/56 najlepiej jakos z malym lub wcale waste oprócz Kopalnie kazoo, mt sternum i dark c ( na facu )
|
Cytuj:
jak odrzucasz najlepsze dla siebie expowiska to ja juz nie wiem czego Ty chcesz.. sprobuj Elf Fortress, Ghostland @down gdybys biegal powoli i ostroznie to tak |
za duzo ludzi tam jest dał bym rade na of ?
|
Mi bardzo Podoba się BiG Expowisko z Trolami Pod AB. Musimy mieć jedynie 50 gp by móc kupić klucz :) (jest on do Kupienia u Npc obok wejścia), następne polecane przezemnie Expowisko to Dwarfy w Kazo. ale najlepsze do Ghost Land. Tylko trzeba uważać bo N00BY Rolują DS'y i troszke glupio się Expi więc radziłbym wyposażyć się w Steal Ring :). Jeśli go posiadasz i masz minimum 10 lvl (Knight lub Paladnin) i skile minimum 40/40 mozesz juz tam iść i sfobodnie Expic na DS'ach, Skeletonach, Ghulach i Scorpionach :)
|
Witam Mam Knighta 12 lv skile 38/37 gdzie mam expić?Help!
|
Hehe małe skile troszke ale do rzeczy. Exp na Dwarfach w Kazo, a jak dobiejsz skile 40/40 i załatwisz se Steal Ringa idz na Ghostland.
|
Cytuj:
|
Mam 14 lvl palem skill 44/31 i gdzie mam expic w carlin? na amazonki czy na inne potwory a moze poskillowac zeby miec wiekszy skill zeby isc na inne potwory (grozniejsze) prosze o porade
|
@witulek27
Hmm...ja bym Ci radził doskiloowac 55 dista,a potem udac sie na amazon camp lub cyclopy..do 20 lvla,od 20 lvla tomba pod mount sternum. @down Sekundy. |
Cytuj:
|
dzekuje za porade
|
43 RP 76/64 eq b robe k legi bohy crown helmet medusa + RSy
Możecie polecić jakąś miejscówkę z naprawdę dobrym expem ;) nie koniecznie muszę wychodzić na + może być małe waste ;) Na barbach mi wychodzi ~30k expa/h i w sporo kasy ;) Ale nudzi mi się już tam ;p Tylko nie piszcie np. tomby, lizardy itd. Chodzi mi o jakąś konkretną miejscówke ;) i najlepiej link z tibia earth jakby mógł być ;)) Myślałem żeby zrobić questa i expić na helheim -2/-3 .. Co o tym sądzicie ? ;) Z góry dzięki ;) |
@Emceem
Mm,co do Hellheim'u to nie wiem,nigdy tam nie bylem. Ale co do Expowiska no to : Dragi Ankh,DL'e z blokerem (ankh),Edron Dragon Lair(dragi),Tomby za tp (ten w miescie bedzie nawet dobry) do tego stone,mozesz pokusic sie na zobaczenie czy dobry exp bedzie za tp w TAR TOMB.. tylko nie idz za daleko bo tam sa GSy i behemothy xd.Czasami moze byc niezly hardcore ale exp bedzie niezly,do tego moze jeszcze male frosty(?) i cyclopolis -2,-3,-4(?).. Tyle;) |
Cytuj:
Co do DL'i to poszkuma blokera, ale ciężko będzie ; ) i na DLe Crossbow + bolty/royal spears ? Bo z power boltami to chyba się mi nie będzie opłacać ;) A co do tombów to jest jedna dziwna rzecz Chodząc sobie po pustyni, miastach i różnych expowiskach nie mam lagów, a gdy wejdę do tomb to mam lagi, tzn. kratka, lag, kratka, lag wygląda to tak mniej więcej że idę kratkę chwilę stoje i zaś idę ; ) nie wiem czemu tak się dzieje ; ) kompa mam dobrego .. xd tylko w tombach coś takiego mam xd A możesz rzucić linkiem z tibia earth na te małe frosty ? ;) Bo szukałem, ale jakoś nie znalazłem ich ;) Ewentualnie jakiś screen jak byś miał chęci ;) Spróbuję jeszcze dziś wieczorem w cyclopolis ;) Tylko na tym 3/4 piętrze FE sieje strach xD Pozdrawiam ;) I czekam na inne propozycje/sugestie. |
Gdzie expic 21 Paladyn, skille: 60/45, EQ: Plate set, steel helmet, bootki, dwarven shield, speary?. Może być małe waste, ważne żeby lvl leciał;]
Mam Pacca |
Cytuj:
Exp 30k/h wieczorem i dużo kasy ; ) |
Sry, bo dopiero kupiłem sobie pacca, sprecyzujesz gdzie są barby?
A wogóle postman to jest pełno roboty, bez niego bym miał waste ta? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |
|