![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mimo iż nie powinienem ale licze na Lecha :/
|
Legia przy odrobinie farta, odpadnie w II rundzie (tym fartem ma byc dojsciem tam), Lech tak samo, chyba, ze trafi na naprawde slabego przeciwnika? Legie?;-D.
A co do Wisly w LM... w sumie to na mecz rewanzowy nie musiala by w ogole na boisku wychodzic, bo w pierwszym juz takie baty dostana, ze to bedzie wstyd patrzec. |
Cytuj:
a co do Wisły, mam spoooore obawy. nawet jesli cudem przejda do 3 rundy, trafią na jakis anderlecht czy partizan i cze |
Być może, wydawało mi się, że mówił, że 17 drużyna...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do nie ktorych poprostu nie moze dotrzec to ze nie kazdy terener musi wydawac setki milionow na transery aby zrobic dobra druzyne. Odszedl helb przyszedl nasri odszedl flaming/silva sa diaby/denilson. Wenger nie bedzie kupowal za tych graczy zadnych gwiazd bo jest do splacenia stadion i on wie ze jesli bedzie wydawal wielkie sumy na transfery czy kontrakty dla graczy to Arsenal skonczy tak jak Valencia czy za pare lat MU ktore tonie w dlugach i to jest wlasnie ta roznica klas miedzy Wenger a innymi trenerami on dba o klub a nie swoje chore ambicje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Problemem Arsenalu jest to, że kiedy jakiś dobry piłkarz osiąga tam szczyt formy odchodzi do bardziej utytułowanego klubu, gdyż Arsenal nie jest w stanie zaoferować mu kasy jaką dostają piłkarze o podobnych umiejętnościach do niego, grający w innych klubach. I nie można powiedzieć, że piłkarze ci lecą na kasę, po prostu chcą dostawać to na co pracują.
Jeszcze wypowiem się w sprawię Nasriego. Yoha wypowiedzi: Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
no punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia wkoncu nie :)
|
Cytuj:
DARK_SVEN współczuję ci jeśli KAKA odejdzie do Chelsea. Nawet 100 mln może nie zrekompensować straty takiego zawodnika. @down: Technicznemu zawodnikowi łatwiej jest ograć te angielskie czy szkockie drewna(nie mam na myśli wielkiej 4 z premier league) i wydaję mi się, że dlatego Ronaldo i Torres strzelają tyle bramek. Patrząc na większość bramek Ronaldo w tym sezonie za głowę się łapałem widząc to co robią angielscy obrońcy, o bramkarzach już nie wspomnę, bo chyba każdy wie jakich Anglia posiada golkieperów. |
kto jak kto, ale Messi już udowodnił, że umie grac przeciwko wyspiarzom ;>
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj: