![]() |
|
Ej Berger nie bierz tego do siebie, ze posadzalem Cie o bycie Vincentym xD on nie robi bledow ortograficznych XD Ale dalej sadze, ze VV to ktos grajacy od poczatku iridii i trzymajacy grabe z Arc :cup::cup::cup::cup::cup::cup::baby::baby::baby:
Gruhard emo boy =((( |
Podążam sobie na statek Venore a tu:
15:40 You see a dead human (Vol:10). You recognize Heria Raya. She was killed by Lord-Saimon. |
Gruhard?
Oddali Ci itansy? :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak widze ludzi, ktorzy dla zysku są w stanie powiedziec ze 'dają słowo' a potem robiąz siebie idiotów (patrz: Hampish) to nie mowicie, że Iridia to zły serv.
Xereną trzesie czlowiek ktory ma mozg mniejszy od naszego jarka i do tego kłamie i kradnie. Z resztą, smiejcie sie... i ku przestrodze: nawet jak wam sie wydaję, że koleś jest godny zaufania, nie jest noob'em i nie kradnie, to nie ufacie mu puki to on nie pomaga wam, a nie wy mu. ja pierdole tak emo... nic tylko sobie grzywke jebne na czoło i będe wygladał jak shaos paralyzed :) (no offense) pozdrawiam EDIT: Yooshimi swoim postem na tibia.com unaoczniles tylko calej iridii jak bardzo ta gra ogranicza twoj zasob słownictwa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up ... dokladnie tak, nic tylko sie usmiechnac czytajac posty gruszki...
gruhard czy ty wogole wiesz co to hardstyle ograniczony debilu ? bo tym postem udowodniles tylko jaki jestes ograniczony |
Cytuj:
|
jarodinho zle mnie zrozumiales ^^ to bylo skierowane do gruharda a napisalem ze nic innego tylko sie usmiechnac czytajac jego posty bo robi z siebie debila. pytanie czy wie co to hardstyle tez bylo skierowane do niego
|
dobrze jarku dobrze
nie zamierzam nawet czytac tych twoich postow wypelnionych albo tanimi wulgaryzmami albo prostotą twojej osoby kto jak kto, ale ty w sprawach 'kto debil, a kto nie', nie bierz udzialu. EDIT: jarek zle nie rozumial. jarek w ogole nie zrozumial : ( |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak na poważnie: coś sobie w swięta ustalilismy: jesli o mnie chodzi, nic do Ciebie nie mam, jesli ty masz cos do mnie- wyraź to! bye |
Dajcie gruhardowi spokoj. Kazde emo szuka powou by zwrocic na siebie uwage gdyz jest poniewirane i nie szanowane. Powinno wam byc go zal a wy jestescie dla niego tacy zli i niegrzeczni :(
Xandar - Nie mialem ci tego za zle. Ale wszyscy z Arc mysleli ze ja to Vincento :) Powiem ci tylko , ze jest to chyba ktos od nas z arc. Mam nadzieje ,ze sie dowiem kto to przed 20 ,bo pozniej mnie nie bedzie jakies 2+ miecha :| ;( |
Cytuj:
idz wal ue w 2 ds |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
żal mi ciebie. i mowie to prosto z serca bo mi na prawde jest zal głupków ;( @Eve: Wybacz! prawie tak przykro jak z powodu tego ze wysralem sie na twoja propozycje zdrady DD? jej |
Cytuj:
Nic do Ciebie nie mam, po prostu jesteś dla mnie frajerem, ale jakoś tego nie nagłaśniam, bo po co? Imho nie doda mi to renomy edit; Co do Jarodinho to się zgadzamy co do słowa;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|