![]() |
|
Ahh Moonchildren.. najlepsza gildia w jakiej bylem + old tibia, stare czasy sie przypominaja :)
|
@ pobol
zaczyna juz mnie to denerwowac, piszesz na caly team ze niby nie placimy a prawda jest taka ze ja i ambel kase dalismy ci juz dawno, wiec to ze 1 osoba ci nie zaplacila to juz nie moja wina i zacznij srac sie do tego kto ci wisi kase, a nie do calego teamu |
10:47 Warning! The murder of Kalor Tald was not justified.
moze powinienes poczytac troche o czarach bo chyba nie znasz jakie sa w tibi... 14 Magic Shield 450 Brak wymagań 50 Utamo Vita Druid, Palladyn, Mag miales mnie dednac a sie okazalo ze to ja ciebie dednelem :baby: |
siedzial na nieswoim kompie,nie zmienil bindow,ale mimo wszystko he fail,z tym sie zgodze.
Ale z drugiej strony to wy padliscie wszyscy,on sobie pojdzie i odrobi,ty nie. |
Cytuj:
Dawergo @edit Chyba że to boterzy, tępić boterow, jak botowac to umieć xD |
Cytuj:
|
tak samo kozaczy jak ty kozaczyles...jarasz sie tym tak jakbys conajmiej go solo ubil
|
Cytuj:
Rozumiem ze ja i Pione bo my w DH bylismy ale NEUTRAL polakow? za co? dla kasy ? XD bedziemy walczyli do ostatniego levela xD Nie wazne ze padniemy wazne ze ktorys z nich padnie xD poza tym new war juz blisko xD ahh ten niedobry Yksan zalozyl gildie xD why>? hmmm bo nie trawi ftp |
@ pione
co z tego ze mnie ubiliscie?xd wy przez najblizszy miesiac nawet blessow nie odkupicie ;) kozaczycie jeszcze, a w tej bitwie było 1-6 XD @ daw tu nie chodzi o pokazanie, jakie to mam zajebiste pvp, tylko o to, zeby po prostu padli lub zaplacili, no more XD |
Cytuj:
|
;) Tak nie w temacie sprzeczek.
Może macie jakieś filmy z tych dedów (?), lub z wojen (?), poproszę na http://www.tibiacam.tv umieścić :) Chciałbym zobaczyć coś nakręconego przez polskiego gracza (tam tylko filmy od BR są). Pozdrawiam |
nikt nie ma tibiacam
|
ta ciekawe kiedy ja z nimi chodzilem i bilem polakow za nic -.- zal mi cie lol
padliscie jak nooby i tyle :D |
Cytuj:
|
@ poreda
ty zawsze byles pojebany i pamietam jak mi na sebie lizales dupke a tera wielce pro mastah anty... glupszym juz nie mozna byc... mowiles mi jaki to bako taki bako taki ale ty jestes bardziej pojebany niz on |
Cytuj:
To co wy tam robiliscie ???:p |
Silvera to byl zawsze piekny swiat
A co do Kalorka nie podoba mi sie to co robi bo nie wszystcy sa "zli" no ale to juz jego sprawa... nie wiem po co zabija all pl chyba dla pa. Niemoge strawic tylko takich ludzi jak Moradin i Gorti a to dlatego ze jak przegywaja wara to odrazu ida do teamu ktory wygrywa i juz sa pro evul ftpowcy... Ja wkrotce tez dolacze do ftp tylko czekam na paca juz od momentu kiedy ftp wrocila z chimery chcialem dolaczac ale pac sie konczyl X( @Solar od 130+ lvla do 100 moze bedziesz walczyl ale od 100 w dol albo zaplacisz albo bedziesz mial w dupie tego hara, a co do new wara bedzie ciekawie :D @Pione Wez ty sie zastanow nad soba... |
Cytuj:
|
A co do fragow przydalby sie jakis "movie" na youtube ;] chodzi mi rowniez o te z ob i tak dalej
|
@poreda
Tak tak ty zawsze z sensem pierdolisz... ogarnij sie i idz do szkoly dzieciaku Ja cie tez uwazalem za frienda ale jak widze jakie rzeczy pierdolisz o mnie to dziekuje bardzo za takiego... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |
|