Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Royal_Michael 17-01-2009 12:39

Ahh Moonchildren.. najlepsza gildia w jakiej bylem + old tibia, stare czasy sie przypominaja :)

gess_akar 17-01-2009 12:55

@ pobol
zaczyna juz mnie to denerwowac, piszesz na caly team ze niby nie placimy a prawda jest taka ze ja i ambel kase dalismy ci juz dawno, wiec to ze 1 osoba ci nie zaplacila to juz nie moja wina i zacznij srac sie do tego kto ci wisi kase, a nie do calego teamu

sevar666 17-01-2009 13:37

10:47 Warning! The murder of Kalor Tald was not justified.
moze powinienes poczytac troche o czarach bo chyba nie znasz jakie sa w tibi...
14 Magic Shield 450 Brak wymagań 50 Utamo Vita Druid, Palladyn, Mag

miales mnie dednac a sie okazalo ze to ja ciebie dednelem :baby:

HellFrycek 17-01-2009 13:41

siedzial na nieswoim kompie,nie zmienil bindow,ale mimo wszystko he fail,z tym sie zgodze.

Ale z drugiej strony to wy padliscie wszyscy,on sobie pojdzie i odrobi,ty nie.

Dawergo 17-01-2009 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 2424926)
ta akcja dostarczyla mi zadowolenia na caly weekend xddddd
ta tez Cie nie rozumeim Daw, nie dotyczy Cie to przeciez, a ich bronisz :P
z tego co pamietam, to byles wporzo, walczyles, itp
takich ludzi sie szanuje xd

ludzie, kiedy wreszcie zrozumiecie, ze to serwer PVP, ze jestem w Eolithic i żaden Polak(wyjatki sa ofc) nie ma prawa głosu?
i pierdola mnie jakies wasze zasady moralne, ja mam swoje zasady i bede ich przestrzegal :D

czekam na ostre odpowiedzi :D
I LIKE IT BIIIIIIIIIITCHES! XD

aaaa bym zapomnial
@Frycek

dzieki, ze ze mna przysharowales na war, bo bez Ciebie by tego nei bylo wszystkiego xd

Mi chodzi o to, że chodzicie 3 kozaków, ponad 100 lvle, i bijecie 70, jak dla mnie to coś tu jest nie tak, tylko tyle :P

Dawergo

@edit
Chyba że to boterzy, tępić boterow, jak botowac to umieć xD

sevar666 17-01-2009 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 2425063)
siedzial na nieswoim kompie,nie zmienil bindow,ale mimo wszystko he fail,z tym sie zgodze.

Ale z drugiej strony to wy padliscie wszyscy,on sobie pojdzie i odrobi,ty nie.

dobra dobra, no i co ze padlem wazne, ze ten smiec padl i to sie liczy ,master pvp nikt mu z polakow nie podskoczy bo jest w eolithic.:D:D:D:D:D:baby:

HellFrycek 17-01-2009 15:00

tak samo kozaczy jak ty kozaczyles...jarasz sie tym tak jakbys conajmiej go solo ubil

Solar271 17-01-2009 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 2425168)
tak samo kozaczy jak ty kozaczyles...jarasz sie tym tak jakbys conajmiej go solo ubil

XD KALOR I ASEN HUNCA wszystkich polakow na silvera myslalem ze asen glupszy juz byc nie moze xDa jednak xD tylko ze tych polakow jest bardzo wielu i kazdy z nich robi jakiegos nobchara i w koncu i asen padnie xD
Rozumiem ze ja i Pione bo my w DH bylismy ale NEUTRAL polakow? za co? dla kasy ?
XD bedziemy walczyli do ostatniego levela xD
Nie wazne ze padniemy wazne ze ktorys z nich padnie xD poza tym new war juz blisko xD ahh ten niedobry Yksan zalozyl gildie xD why>? hmmm bo nie trawi ftp

Kalorek 17-01-2009 15:57

@ pione

co z tego ze mnie ubiliscie?xd
wy przez najblizszy miesiac nawet blessow nie odkupicie ;)
kozaczycie jeszcze, a w tej bitwie było 1-6 XD

@ daw

tu nie chodzi o pokazanie, jakie to mam zajebiste pvp, tylko o to, zeby po prostu padli lub zaplacili, no more XD

poreda 17-01-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sevar666 (Post 2425154)
dobra dobra, no i co ze padlem wazne, ze ten smiec padl i to sie liczy ,master pvp nikt mu z polakow nie podskoczy bo jest w eolithic.:D:D:D:D:D:baby:

ty taki kozak to od zawsze byles, najpierw wyzywales a pozniej przy temple na pohu siedziales i jak widze grono ktore ma o tobie takie zdanie powieksza sie

Lenidas 17-01-2009 16:33

;) Tak nie w temacie sprzeczek.
Może macie jakieś filmy z tych dedów (?), lub z wojen (?), poproszę na http://www.tibiacam.tv umieścić :) Chciałbym zobaczyć coś nakręconego przez polskiego gracza (tam tylko filmy od BR są).

Pozdrawiam

HellFrycek 17-01-2009 16:50

nikt nie ma tibiacam

Luki_Asen 17-01-2009 16:59

ta ciekawe kiedy ja z nimi chodzilem i bilem polakow za nic -.- zal mi cie lol
padliscie jak nooby i tyle :D

Mendolina 17-01-2009 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 2425345)
ta ciekawe kiedy ja z nimi chodzilem i bilem polakow za nic -.- zal mi cie lol
padliscie jak nooby i tyle :D

Przecież mnie ciągle bijesz w depo bez powodu :(

pobol 17-01-2009 17:19

@ poreda

ty zawsze byles pojebany i pamietam jak mi na sebie lizales dupke a tera wielce pro mastah anty... glupszym juz nie mozna byc... mowiles mi jaki to bako taki bako taki ale ty jestes bardziej pojebany niz on

Wiesio099 17-01-2009 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gess_akar (Post 2424881)
nikt nic nie pisze?
glupio wam? :D
bo Kalor caly w skowronkach wlasnie ode mnie wyszedl i jest zadowolony w huj
a ja tez siedze z bananem przed kompem
XDDDDDDDDDDD

To co wy tam robiliscie ???:p

Wiesio099 17-01-2009 19:56

Silvera to byl zawsze piekny swiat

A co do Kalorka nie podoba mi sie to co robi bo nie wszystcy sa "zli"
no ale to juz jego sprawa... nie wiem po co zabija all pl chyba dla pa.
Niemoge strawic tylko takich ludzi jak Moradin i Gorti a to dlatego ze jak przegywaja wara to odrazu ida do teamu ktory wygrywa i juz sa pro evul ftpowcy...

Ja wkrotce tez dolacze do ftp tylko czekam na paca juz od momentu kiedy ftp wrocila z chimery chcialem dolaczac ale pac sie konczyl X(

@Solar
od 130+ lvla do 100 moze bedziesz walczyl ale od 100 w dol albo zaplacisz albo bedziesz mial w dupie tego hara, a co do new wara bedzie ciekawie :D

@Pione
Wez ty sie zastanow nad soba...

poreda 17-01-2009 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pobol (Post 2425376)
@ poreda

ty zawsze byles pojebany i pamietam jak mi na sebie lizales dupke a tera wielce pro mastah anty... glupszym juz nie mozna byc... mowiles mi jaki to bako taki bako taki ale ty jestes bardziej pojebany niz on

Tobie lizac? W jakim celu? Sebe uwazalem za kumpla, i nie lacz faktow ktore ciebie nie dotyczna. nie piszesz nic przed 10 miesiecy po to zeby wejsc co jakis czas zrobic z siebie wielkiego bossa wyzwac tego i tamtego i znowu zniknac. wez pomysl typie nad soba bo te twoje pierdolenie to smieszne jest

Wiesio099 17-01-2009 20:03

A co do fragow przydalby sie jakis "movie" na youtube ;] chodzi mi rowniez o te z ob i tak dalej

pobol 17-01-2009 20:07

@poreda

Tak tak ty zawsze z sensem pierdolisz... ogarnij sie i idz do szkoly dzieciaku

Ja cie tez uwazalem za frienda ale jak widze jakie rzeczy pierdolisz o mnie to dziekuje bardzo za takiego...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50.