![]() |
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Update - Siła zadawanych uderzeń przez naszych przeciwników jest b.duża, a można dodać iż u nich jest jeden Knight reszta to Rp,Ms,Ed Chociaż jest nas 3x lub 4x więcej to 70% z nas to Knightci, co pociąga za sobą inny styl walki na Ob, warto dodać iż dla większości z nas jest to pierwsza wojna ale uczymy się na błędach i przegraliśmy dwie bitwy ale jeszcze nie wojne. |
nie gram na eternii od 2 lat, ale brakowalo 3k expa ;; :
http://img406.imageshack.us/img406/918/uo0279gb3.jpg |
@up: Gratz :P
@Trea... mieliscie w RO lub w "academii" (juz nie pamietam) postacie takie jak sorc druid na 70/80/90 lvlach... niepotrzebnie wyebaliscie tych ludzi.. teraz by wam sie przydali - huj ze bylo ich pare :P jesli macie malo postaci magicznych to wystawcie na 1 ognien najlepszych najtów z baaaaardzo wielka iloscia uh lub tych fluidow nowych dodajacych zycie... przeciwnicy zajmą sie nimi a potem wjezdzajcie waszymi druidami i sorcami razem z pallami... i znow bitwa wygrana :P nie wiem czy sie to sprawdzi po teraz to wymyslilem ;p |
Nie kłócić się, bo zaraz reported i będzie 0 postów xD!
World Trade: Mine Refugia Your Eternia! |
Cytuj:
(Mi'chael i ja wiemy od kogo ;]) |
oli
1 openka nie byla taka zla tylko zgrania bylo brak
a w 2 to jakas masakra byla wescie cos wykombinujcie bo bez przesady 2 openki i wy fraga nie zdobyliscie :D |
Kolejny Lvlik up xD (Szybki)
|
Snagoth tylko powiedz to Psychopacie ;/
RO musicie to wygrac! Zeby taka guildia wjebala z takimi "noobami :P" wstyd :P Pozdrawiam jutro wrzuce adv dzis mi nie nieche :P |
Cytuj:
|
Hehe. Dla kogo gorzej dla tego gorzej. No ale mimo wszystko GL.
|
Cytuj:
btw. GL w wojnie |
jerhyn... zeby wiedziec ze RO ucieka i dostaje w dupe nie trzeba miec pojecia ;||
|
Jerhyn im sie wydaje ze wojna jest prosta kiedys na old tibi to byly wojny i to bylo proste teraz to taktyka sie odzywa a to ze polowa placi i sie boi to juz ich wstyd (Zapamieci co'my siedzialem kolo niego nieraz i widzialem co wyrabia sie na wojnach teraz nie jest to samo ..... ><)
PWS Team Member ! |
Dużo ludzi mówi a nie jesteście w takiej sytuacji i pewnie połowa z was nigdy nie była. Takie gadanie ze RO słabe, że RO nic nie potrafi a kiedy oni mieli sie zgrać jak nie mieli wojny i przypominam ta gildia ma 3-4 miesiące dopiero. Zgranie przyjdzie z czasem tylko żeby nie było już za późno. A ty Witek idź na policje bo najwięcej masz do powiedzenia a stoisz z boku i patrzysz jak zabijają twoich kolegów ... Gratuluje kolejny raz udowadniasz to że jesteś po prostu frajerem :) Więc ciesz się grą póki jeszcze możesz bo twój czas dobiegnie końca.
|
|
Oj Xavius znowu te twoje głupie dziecinne teksty ..... To że ja moge grać i mi zazdrościsz nie oznacza, że mój czas dobiegnie końca. Jesteś hunted i gówno znaczysz na tym świecie! Pogodzić musisz się z tym "frajerze" :)
|
Co tu duzo mowic, zachowujecie sie jak dzieci no ale coz~ A Jerhyn chyba jako jedyny tutaj mysli. Znam Zuze jak i Knutericha~ i wiem ze takich jak oni nie latwo jest pokonac. A co do ludzi ktorzy sie wykupuja, taka prawda to jest zalosne, jako ze jednym powodem jest to ze przegrywacie jesli chodzi o fragi. Tylko czy one swiadcza o wygranej lub przegranej? A co do Witka no coz, przypomnij se czasy kiedy razem ze spora ekipa rowno wlaziliscie w dupe dla Williama~. Byl dla Was chyba niczym Bog. No ale to BYL was GM(Guild Master jakby ktos nie wiedzidzial).Widac wiekszosc tutaj piszacych stawia na ilosc a nie jakosc, a czy nie powinno byc odwrotnie?;) Ciesze sie ze skonczylem z ta gra i mnie takie problemy nie dotyczal: P
For the Horde! Sylvanas EU /Your Reks |
Stary ss
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |
|