Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Tylko ETERNIA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56921)

Exkalibur112 20-12-2007 15:49

http://foteka.pl/full/e60b71222e013f...7e4b34c838.jpg

Dzisiejszy BEST 24 lvl 150

przemyslawlol 20-12-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rexibol (Post 1796759)
@przemyslawlol

Jestes obsrana ciota co sie boi wojny bo dostaja po dupie, jestes nielojalny i nie wiem jakim cudem dostales sie wogole do RO, zal mi ciebie.

ochuj Ci chodzi? wybacz ale twoje zdanie malo mnie interesuje

Trea 20-12-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibijczyk_92 (Post 1797023)
Siema :P
o Boze... a ja powiem jedno... na miejscu Przemka zrobil bym to samo...
Co on moze za to ze jego guild sie nie na*******a tylko ucieka?
Kto wie moze ktos z RO to dobry Pvper ale znajac zycie Psychopata i inni nie daja sobie powiedziec ze trzeba wkoncu sie wziasc za nich.
a tak wogole to dziwie sie :P RO guildia liczaca wielluuuu +100 a nawet +150 a uciekaja? co to ma za sens? chcecie rozwiazac problem to walczcie jak ludzie a nie jak Piastole (uciekajace kurczaki) :P

To tyle... nie chce nikogo obrazic tym postem, wiec jak ktos poczul sie urazony to przepraszam :)

Wszytsko ładnie pięknie ale są trzy przeszkody które utrudniają nam drogę do zwycięstwa...

Update - Siła zadawanych uderzeń przez naszych przeciwników jest b.duża, a można dodać iż u nich jest jeden Knight reszta to Rp,Ms,Ed

Chociaż jest nas 3x lub 4x więcej to 70% z nas to Knightci, co pociąga za sobą inny styl walki na Ob, warto dodać iż dla większości z nas jest to pierwsza wojna ale uczymy się na błędach i przegraliśmy dwie bitwy ale jeszcze nie wojne.

Iks.de 20-12-2007 16:47

nie gram na eternii od 2 lat, ale brakowalo 3k expa ;; :

http://img406.imageshack.us/img406/918/uo0279gb3.jpg

tibijczyk_92 20-12-2007 17:34

@up: Gratz :P
@Trea...
mieliscie w RO lub w "academii" (juz nie pamietam) postacie takie jak sorc druid na 70/80/90 lvlach... niepotrzebnie wyebaliscie tych ludzi.. teraz by wam sie przydali - huj ze bylo ich pare :P

jesli macie malo postaci magicznych to wystawcie na 1 ognien najlepszych najtów z baaaaardzo wielka iloscia uh lub tych fluidow nowych dodajacych zycie... przeciwnicy zajmą sie nimi a potem wjezdzajcie waszymi druidami i sorcami razem z pallami... i znow bitwa wygrana :P nie wiem czy sie to sprawdzi po teraz to wymyslilem ;p

Magson 20-12-2007 18:08

Nie kłócić się, bo zaraz reported i będzie 0 postów xD!

World Trade: Mine Refugia Your Eternia!

Snagoth 20-12-2007 18:08

Cytuj:

Kto wie moze ktos z RO to dobry Pvper...

Mi'chael... on ma dobre pvp, nawet bardzo dobre.. wiem bo nie raz, nie 2 a bardzo wiele razy razem bilismy sie przeciwko wielu przeciwnikom :) nie musicie wierzyc.. ja wiem swoje :) wkoncu uczyl sie od najlepszych ;D

(Mi'chael i ja wiemy od kogo ;])

damidail 20-12-2007 19:03

oli

1 openka nie byla taka zla tylko zgrania bylo brak
a w 2 to jakas masakra byla
wescie cos wykombinujcie bo bez przesady 2 openki i wy fraga nie zdobyliscie :D

Necros 20-12-2007 22:39

Kolejny Lvlik up xD (Szybki)

http://img136.imageshack.us/img136/1993/nextlvlyi5.jpg

tibijczyk_92 21-12-2007 09:32

Snagoth tylko powiedz to Psychopacie ;/
RO musicie to wygrac! Zeby taka guildia wjebala z takimi "noobami :P" wstyd :P
Pozdrawiam jutro wrzuce adv dzis mi nie nieche :P

Jerhyn 21-12-2007 11:27

Cytuj:

Siema :P
o Boze... a ja powiem jedno... na miejscu Przemka zrobil bym to samo...
Co on moze za to ze jego guild sie nie na*******a tylko ucieka?
Kto wie moze ktos z RO to dobry Pvper ale znajac zycie Psychopata i inni nie daja sobie powiedziec ze trzeba wkoncu sie wziasc za nich.
a tak wogole to dziwie sie :P RO guildia liczaca wielluuuu +100 a nawet +150 a uciekaja? co to ma za sens? chcecie rozwiazac problem to walczcie jak ludzie a nie jak Piastole (uciekajace kurczaki) :P

To tyle... nie chce nikogo obrazic tym postem, wiec jak ktos poczul sie urazony to przepraszam :)

A widziales kiedys na ob 100-150 osob od nas?? W wojnie uczestniczy 70~ osob w tym 30~ boi sie zalogowac i zrobic cokolwiek zeby wygrac ta wojne, coraz wiecej osob chce zaplacic bo w ogole nie obchodzi ich los tych gildii... tez mi lojalnosc ^.^ jak tak kazdy bedzie sie wyplacal to wiadomo ze ta wojna nie ma sensu skoro zostanie nas 10~ a do nich caly czas ktos bedzie dochodzil. Smiejcie sie smiejcie jak przegramy ta wojne to gorzej dla was :) Oni nie lubia polakow i zapewne nie raz po was wpadna i beda kazac placic za free tak jak to bylo np. wczoraj kiedy odwiedzili 15~ osob i kazali placic za to ze sa poprostu polakami. Oni moze maja 15 osob ale z tych 15 osob to 8 magow na 150lvl~ i 4-5 palkow 150-200 i podczas ob maja lepsza swobode ruchu a my sie tylko blokujemy, oni zeby kogos od nas zabic wystarczy ze atakuja runami z daleka a my zebysmy im cos zrobili to nasi knighci musza do nich podejsc co nie jest latwie. Po update latwo zlozyc 160~ ek. Wiec przestancie pisac glupoty ze nas jest tylu a ich tylu... Nie macie pojecia o sytulacji ktora panuje podczas tej wojny a piszecie same bzdury...

MoriaxDL 21-12-2007 11:46

Hehe. Dla kogo gorzej dla tego gorzej. No ale mimo wszystko GL.

Requ 21-12-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerhyn (Post 1798297)
A widziales kiedys na ob 100-150 osob od nas?? W wojnie uczestniczy 70~ osob w tym 30~ boi sie zalogowac i zrobic cokolwiek zeby wygrac ta wojne, coraz wiecej osob chce zaplacic bo w ogole nie obchodzi ich los tych gildii... tez mi lojalnosc ^.^ jak tak kazdy bedzie sie wyplacal to wiadomo ze ta wojna nie ma sensu skoro zostanie nas 10~ a do nich caly czas ktos bedzie dochodzil. Smiejcie sie smiejcie jak przegramy ta wojne to gorzej dla was :) Oni nie lubia polakow i zapewne nie raz po was wpadna i beda kazac placic za free tak jak to bylo np. wczoraj kiedy odwiedzili 15~ osob i kazali placic za to ze sa poprostu polakami. Oni moze maja 15 osob ale z tych 15 osob to 8 magow na 150lvl~ i 4-5 palkow 150-200 i podczas ob maja lepsza swobode ruchu a my sie tylko blokujemy, oni zeby kogos od nas zabic wystarczy ze atakuja runami z daleka a my zebysmy im cos zrobili to nasi knighci musza do nich podejsc co nie jest latwie. Po update latwo zlozyc 160~ ek. Wiec przestancie pisac glupoty ze nas jest tylu a ich tylu... Nie macie pojecia o sytulacji ktora panuje podczas tej wojny a piszecie same bzdury...

a czy on napisal ze jest was w gili 100-150 osob ? chodzilo mu o to ze takie lvle w gildi sa, czytaj ze zrozumieniem czasem

btw. GL w wojnie

tibijczyk_92 21-12-2007 15:31

jerhyn... zeby wiedziec ze RO ucieka i dostaje w dupe nie trzeba miec pojecia ;||

PWS-Kenuy 21-12-2007 16:01

Jerhyn im sie wydaje ze wojna jest prosta kiedys na old tibi to byly wojny i to bylo proste teraz to taktyka sie odzywa a to ze polowa placi i sie boi to juz ich wstyd (Zapamieci co'my siedzialem kolo niego nieraz i widzialem co wyrabia sie na wojnach teraz nie jest to samo ..... ><)
PWS Team Member !

Xavius 21-12-2007 16:53

Dużo ludzi mówi a nie jesteście w takiej sytuacji i pewnie połowa z was nigdy nie była. Takie gadanie ze RO słabe, że RO nic nie potrafi a kiedy oni mieli sie zgrać jak nie mieli wojny i przypominam ta gildia ma 3-4 miesiące dopiero. Zgranie przyjdzie z czasem tylko żeby nie było już za późno. A ty Witek idź na policje bo najwięcej masz do powiedzenia a stoisz z boku i patrzysz jak zabijają twoich kolegów ... Gratuluje kolejny raz udowadniasz to że jesteś po prostu frajerem :) Więc ciesz się grą póki jeszcze możesz bo twój czas dobiegnie końca.

przemyslawlol 21-12-2007 17:46

http://img204.imageshack.us/img204/9782/uo0230sc6.jpg

MoriaxDL 21-12-2007 18:07

Oj Xavius znowu te twoje głupie dziecinne teksty ..... To że ja moge grać i mi zazdrościsz nie oznacza, że mój czas dobiegnie końca. Jesteś hunted i gówno znaczysz na tym świecie! Pogodzić musisz się z tym "frajerze" :)

Reeks 21-12-2007 18:28

Co tu duzo mowic, zachowujecie sie jak dzieci no ale coz~ A Jerhyn chyba jako jedyny tutaj mysli. Znam Zuze jak i Knutericha~ i wiem ze takich jak oni nie latwo jest pokonac. A co do ludzi ktorzy sie wykupuja, taka prawda to jest zalosne, jako ze jednym powodem jest to ze przegrywacie jesli chodzi o fragi. Tylko czy one swiadcza o wygranej lub przegranej? A co do Witka no coz, przypomnij se czasy kiedy razem ze spora ekipa rowno wlaziliscie w dupe dla Williama~. Byl dla Was chyba niczym Bog. No ale to BYL was GM(Guild Master jakby ktos nie wiedzidzial).Widac wiekszosc tutaj piszacych stawia na ilosc a nie jakosc, a czy nie powinno byc odwrotnie?;) Ciesze sie ze skonczylem z ta gra i mnie takie problemy nie dotyczal: P

For the Horde!
Sylvanas EU

/Your Reks

Necros 21-12-2007 20:43

Stary ss

bardzo Stary ss z Bk Quest x]

http://img295.imageshack.us/img295/5232/bkquestom0.png

:evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35.