![]() |
|
Cytuj:
Ja również znikam -kolejnego użytkownika forum mniej :) W sumie dzieki tym ssom ,które tu były zamieszczane wiekszosc z nas się poznala.Fajnie bylo ale sie skończylo ... Have fun and a nice day See ya in Tibia ;) AAA i nie moge sie powstrzymac tak na odchodnym :)hehe rozumiem Tigerka, ze po to mi glowe zawracasz o 23 proszac<na innym charze> o nr telefonu Kotra i ewentualnie adres^^ zeby mu życzenia urodzinowe zlożyc ? Epizod sprzed kilku dni i pewnie nie sądzila ze bede wiedziec do kogo należal char :)A moze osobiscie chcialas jechac^^? Kotr happy Birthday ;) |
Znowu użytkownika mniej?
Hih. ja też odchodze ;] Mam nadzieje ,że jak pokolei użytkownicy będą znikać to w końcu się opanują. Ale Na dzień dzisiejszy CYA TIBIA.PL . I Spoźnione życzenia ur. Dla kotra :D Chodź nie przepadam ;p A co do Raddra to jakos nie mogę uwierzyć ze kogos ***ał :/ Zawsze mi pomagał i miły chlopiec ^^ a w piątek koniec bana ;] Miło było ale się skończyło. Pewnie przez Emilke w kozaczkach w panterke. Moich to nikt też nie zauważył :( :D I powtórne ŻEGNAJ TIBIA.PL! Jak się zmienią zasady to tak jak większość wróce ;] Może teraz tibia.org.pl ? :D Cya all . POZDRÓWKA DLA CELESTY!
Wasza Kamcia :* :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL chyba coś ci się pomyliło...Jeśli mogę wiedzieć jaki name miał ten mój niby char?Hmm i zastanawiam sie jak mogłam o 23 do ciebie pisać jak byłam na Bk...i zreszta nie mam co robic tylko telefonu Kotra szukać.Hahaha nie wiem na *** |
LUDZIE! Spokojnie pokluccie sie na gadugadu albo czyms takim tu majo byc zdjecia :P. . . Ale jakie ? limity tak nie pozwalajo ze klapa ;\
|
Cytuj:
@ Pitimaciek Widze, buraku, że nie tylko mi już groźiłeś...Oby tak dalej, wkońcu ktoś nie będzie aż tak miły jak ja, ciabar czy ka sia czek, dowie się kim jesteś i spuści ci nieziemski wpier.dol.Think about it. |
Heh nie wiem o co tu sie kłucicie ale mam niezłą zwałe z Was :) .
Pozatym Grev ~~ nie ładnie wrzucać czyjeś fotki na forum , a tak w ogole przenieście swoje emocje na gadu albo pogadajcie sobie w grze a nie robicie smietnik tutaj na forum. pzdr. |
Mnie jeszcze nie straszył, ale ku uciesze wszystkich poszkodowanych.....8o
http://photobucket.com/albums/y171/b...il_eye0007.jpg ;( Ale moze jak 3 raz pojdziemy to bedzie lepiej :P EDIT: czemu tego zdjecia nie widac? Me nub, tell me plx. http://photobucket.com/albums/y171/b...il_eye0007.jpg |
Nie robcie "gadu-gadu-gadanek" bo znowu posty pokasuja hihi :D
tibia.pl niestety schodzi na psy niedlugo to juz wogle trzeba bedzie miniaturki ogladac :) wszystko wiadomo xDD Pitmaciek-ochrona tigerki ROFL xDDD AHUEHuaheuasheuah :D:D btw. gz all adv,dedow,lootow,questow itp :D:D |
|
Cytuj:
|
Mini Huncik z Tharkosem
http://img.photobucket.com/albums/v359/Bronek/Aspyr.jpg Pozniej... http://img.photobucket.com/albums/v3...ek/Aspyrii.jpg |
Ytaba To **** Teraz Tez zawalil dla kumpla Sillosa srac na niego
|
@ Aspyros : Fajne SS,y
:wiking: @ Aspyros : Fajne ss,y
Niezłe pobojowisko na POH,u :D .Współczuje pustego Orca Warlorda X( X( . .... A no i loot z DC całkiem udany :crusader: . PZDR.Zolty-Sorcek :cup: :cup: :mag: |
TAK EVUL BEZEL =Marcin knights i ytaba kurde thief głupi . Oddawaj mi moje eq .X(
|
Odpoczynek
No to mam :o Tygodniowy odpoczynek od Tibii 8o Gratz wszystkim i Pozdro ;)
|
Cytuj:
|
Może czas odejść od komputera poprostu ? i dać sobie na wstrzymanie ?
i pomysleć 3 razy zanim coś sie napisze ,a nie zachowujesz sie jak jakiś dzieciak. A nie piszesz mi tu jakims internetowym slangiem ... a że jestem fajny to dobrze wiem :) a i może wkleijsz swoją fote to też sie pośmiejemy czy tylko jesteś takim internetowym napinaczem i potrafisz wyśmiewać się z innych ... |
Cytuj:
Nie wklejam swojej foty bo nie chce straszyc ludzi moja krzywa morda :) Internetowym napinaczanem?! buahahahahahhahahahahahaha Wiesz masz 18 lat, zachowujesz sie jakbys mial 10 :) Moze czas pomyslec nad soba? |
Widze że nie mamy o czym rozmawiać ;)
Trzymaj Się. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|