Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Gedd 13-03-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 1313581)
W dupie byles gowno widziales;p Troche tego bylo.

ah tak? oboje dobrze wiemy ze wszysktie fragi montury zrobil kalashnikov

a co do tego gdzie bylem i co widzialem to chyba chlopcze niewiesz z kim rozmawiasz XD

montura 13-03-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 1313993)
ah tak? oboje dobrze wiemy ze wszysktie fragi montury zrobil kalashnikov

a co do tego gdzie bylem i co widzialem to chyba chlopcze niewiesz z kim rozmawiasz XD

No mi wlasnie chodzi o te fragi. Sprostuje. Ja montura nie gralem od momentu kiedy pojechalem do wroclawia na studia. Moj braciak mial prace i na wojnie gral kalaschnikow, ale nie tylko. Jarek tez wbijal fragi co jak na niego juz bylo czyms bo on glownie expil, ja zajmowalem sie hmm... wojnami questami itp.
I dobrze wiem z kim rozmawiam.

Pozdrawiam.

neutral.forum.fighter 13-03-2007 08:14

smiejecie sie z Montury...

ten tez dlugo nie musial czekac

Name: Cardothen (Sami Tego chcieliscie)
Killed at Level 100 by Taifun Devilry and by Drizer Mastah

Rodri 13-03-2007 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1314042)
smiejecie sie z Montury...

ten tez dlugo nie musial czekac

Name: Cardothen (Sami Tego chcieliscie)
Killed at Level 100 by Taifun Devilry and by Drizer Mastah

Akurat tu to nic dziwnego nie widze :D

neutral.forum.fighter 13-03-2007 08:28

ktos powyzej napisal ze montura ledwo co wszedl i zginal:>

CycuWroc 13-03-2007 09:40

Montura
Mar 12 2007, 21:15:34 CET Killed at Level 124 by Dalus On Sunss
and by a dragon

padl dlaczego? ;o

Cardothen
Mar 12 2007, 19:36:51 CET Killed at Level 100 by Taifun Devilry
and by Drizer Mastah

no tu sie ciezko dziwic.. Card~ jest psem.. byl w Necron a pozniej Syndicaate i nagle sie przechodzi do NW..
hmm podow taki iz klócil sie ze mna i nie byl przez to zabardzo lubiany..
postanowil sam opuscic guild.. :)

Cyrillus 13-03-2007 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1313985)
Furora to etraz posrany serv! Byłem za Vision ale hacki to już przesada, oby was duski roz*****y bo niszczycie serv, nie weim Taifun jak to zrobisz ale mimo wszystko życzę powodzenia! GL :)

Jaki masz dowod ze to vision zrobilo?...

@Cardothen

ten to juz nie wie gdzie byc... najpierw bluzga vision potem jest z vision :baby:

Khazul 13-03-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1314101)
Jaki masz dowod ze to vision zrobilo?...

@Cardothen

ten to juz nie wie gdzie byc... najpierw bluzga vision potem jest z vision :baby:

pies .pl .

Bert 13-03-2007 10:22

Zna ktos aktualny price list? Bo napisalem ze selluje 5 bp sd za 30k to mi Harcesh napisal ze mam hunta za lamanie price listu;p w sumie mnie to ryba bo i tak na furorze tym charem nie gram ale jedno mnie dziwi na jakiej podstawie to napisal jesli na forum furory na tibia.com nie ma zadnego price listu... Nie szukajcie byle jakiego powodu do huntowania;p

wrogonastawiony 13-03-2007 14:05

LoL toż on sam i tak chyba nie zabardzo moze pograc juz na furorze Oo
Chyba chcial na tobie szybko hajs zrobic ;)

Borut 13-03-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 1314002)
No mi wlasnie chodzi o te fragi. Sprostuje. Ja montura nie gralem od momentu kiedy pojechalem do wroclawia na studia. Moj braciak mial prace i na wojnie gral kalaschnikow, ale nie tylko. Jarek tez wbijal fragi co jak na niego juz bylo czyms bo on glownie expil, ja zajmowalem sie hmm... wojnami questami itp.
I dobrze wiem z kim rozmawiam.

Pozdrawiam.

lol.... ogarnij się... powiedz mi jakim cudem zajmowałeś się wojnami skoro Ty nie grałeś..? O ile wiem, a wiem to Kałaschnikov grał tylko podczas wara, a kiedy wybuchł war z Duskami to wyszedłeś z gildii.

MarS 13-03-2007 15:43

Cardothen to lamus, dba tylko o własny tyłek i wg. mnie - nie pogra, bo obie strony do nie trawią.

Lojalność to słowo którego powinien poszukać w slowniku

Maciek Predator 13-03-2007 16:05

Koles kupil Chara ode mnie na allegro i jak widac strasznie sie wozi. Nie wiedzialem ze mozna byc az takim psem, zreszta i tak i tak za dlugo sobie nie pogra...

Pozdro
Old Cardothen

montura 13-03-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1314323)
lol.... ogarnij się... powiedz mi jakim cudem zajmowałeś się wojnami skoro Ty nie grałeś..? O ile wiem, a wiem to Kałaschnikov grał tylko podczas wara, a kiedy wybuchł war z Duskami to wyszedłeś z gildii.

Czlowieku ja w tibie gram od trzech lat, gralem na kilku serwach wiec prosze oszczedz sobie. Na wojnie gral kalsch i Jarek. A o wychodzeniu z gildji nic mi nie mow bo jako pierwszy spierdoliles jak sie zaczelo cos dziac z Aberratio. Jak zdales sobie sprawe ze i tak nie pograsz to dopiero wrociles.

Jon@n 13-03-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1314124)
Zna ktos aktualny price list? Bo napisalem ze selluje 5 bp sd za 30k to mi Harcesh napisal ze mam hunta za lamanie price listu;p w sumie mnie to ryba bo i tak na furorze tym charem nie gram ale jedno mnie dziwi na jakiej podstawie to napisal jesli na forum furory na tibia.com nie ma zadnego price listu... Nie szukajcie byle jakiego powodu do huntowania;p

O ile mi wiadomo price list juz nie ma. A co do Harcesha to wydaje mi sie ze poprostu szuka latwego zarobku. Niech korzysta puki moze, a to juz dlugo nie potrwa. B)

Cyrillus 13-03-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jon@n (Post 1314500)
O ile mi wiadomo price list juz nie ma. A co do Harcesha to wydaje mi sie ze poprostu szuka latwego zarobku. Niech korzysta puki moze, a to juz dlugo nie potrwa. B)

dlaczego niby?

foxydarow 13-03-2007 17:24

ahahahah

bo mu zrobi wjazda na rl hahahahahahhaaa

Smerfu 13-03-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1314124)

Na furorze nie ma zadnego pricelist, a harcesh jak i vision stosuja tanie chwyty zeby podreperowac swoj mizerny buzdzet wiec daj mu ignore i olej sprawe.

Zwidek 13-03-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1314632)
Na furorze nie ma zadnego pricelist, a harcesh jak i vision stosuja tanie chwyty zeby podreperowac swoj mizerny buzdzet wiec daj mu ignore i olej sprawe.

james sprzedawczyka na tym forum mowimy nie wiec co ty tu jeszcze robisz?

a tak przy okazji fajny masz ryj ;d

NarroweQ 13-03-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek Predator (Post 1314395)
Koles kupil Chara ode mnie na allegro i jak widac strasznie sie wozi. Nie wiedzialem ze mozna byc az takim psem, zreszta i tak i tak za dlugo sobie nie pogra...

Pozdro
Old Cardothen

Nie 'wozi się' tylko 'noobi'.
RSa już nabił, pewnie na 20-30 lvlach...
żal
Jak Ipkysa bili to stał i dupy nie ruszył, żeby mu pomóc, chociaż DSy pozabijać i kolesi poprzesuwać, później sam padł i bardzo mnie to ucieszyło : >

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1314681)
james sprzedawczyka na tym forum mowimy nie wiec co ty tu jeszcze robisz?

a tak przy okazji fajny masz ryj ;d

Pokaż swój? : >

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07.