![]() |
|
Cytuj:
|
oj gra "idioto"
|
Cytuj:
|
@
ciekawe na ile dni ban ;D |
Ja mam na tydzien:(
Entil Inferno[*] :( @Modek Ale ambitne powody dales! @Topic, ale ten o misterze forum;d Kto w koncu wygral? Dostalem jakis glosik?:( |
Ja nie glosowalem ale bys znalazl sie na 1 miejscu:D :*
|
Cytuj:
MAtut po nagrode zglos sie do sponsora nie wiem napisz do administratora albo gdzie tam chcesz ;D |
Cytuj:
Po 2. Nagrody nie potrzebuje bo dostalem juz wystarczającą nagrode B) po 3. Dla Ciebie "Pan Matut" B) Pozdro :* xDD |
Dalem ci wygrac parowo wiesz o tym:)
Wszyscy nie glosowali zobaczylbys jaki bym Ci pogrom zrobil:D |
Game Over?
|
to teraz za miesiąc rom załapie się na bany po miesiącu bocenia
|
Cytuj:
Raczej nie :D:D Ale i tak pozdro w ręcznym expieniu?? |
Jakie to przykre, ojoj...
|
Cytuj:
|
Ban! :cup:
a to gnojki ; < |
Cytuj:
I w czym tu masz problem ? |
Używałem ng tylko do leczenia i podnoszenia gp na expie, peszek xD
Moge miec tego bana, ważne że dostali ci co botują mainy od dawna, i żadna kara ich za to nie spotkała : ) |
Cytuj:
Btw. Fag udanego sneaka zrobił dzisiaj ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z moim netem :<
|
Dawno mnie tu nie było,a jak byłem to rzadko więc mam pytanie...
BYSZU NADAL NA OB BEZ PZ? |
Na beznickosie z reguly gra Adde to Byszu ma mniej do powiedzenia co do swojego chara niz Adde xdD
|
rly?:O ty.
|
Jestes geniuszem...
|
Jak tam bany, chlopcy?
|
A dobrze ;] większość albo gra w csa albo na otsach muci :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hHAhahahah co ja widze 20 Alliance na 40 romow i ich rozgramiaja hahahaha no to pokazaliscie chlopaki pvp ... idźcie na morganie walczyc z tymi noobami hahahaha Ogladalem pare filmikow ... przeciez to flow walczy jak nooby ... jak bym tam dostal chara iliderowal to rozgramiamy to Avis z 15 min do 0 xd czyli by bylo 30 - 0 dla mojego team uahauauuahuahh noobs xd
|
Cytuj:
|
aaa zal wam dupsko sciska ?;> pamietam jak wy pisalisce ze nas bylo 50 a was tylko 10 ............ i dlatego przegraliście .. Wiesz Ja tylko Pisze prawde ze bylo alliance 20 a Romowcow bylo "tylko" 40 i dostali po dupie hahahahhaa
|
@up
HAHAHHAHA Dobre zal dupe sciska ze ktos mowi prawde?mr duuki aka wy*******am sie jak pajac na hellahu a potrafie tylko grac na nobie w carlin wogle te wasze pierdolenie jak zwykle ze alliance jest zawsze wiecej, maja 100 nob charow, 10 leaderow itp itd a prawda jest taka ze dostajecie nawet jak oni maja zbanowanych ponad 30 waznych harow i to jest fakt, to jak duki 6 czy tam 5 pod rzad z serwa out i pogodz sie z tym ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
ehhh, niebede odpowiadal na tego posta, chcialem tylko kurde napisac bo serio wstyd: Ja Hellahem na żadnej openie sie nie biłem, Hellah byl na dwoch, na jednej byl rl owner ja wtedy na Thexa~, a na drugiej Kalle a ja na Hectorze..' |
Cytuj:
przykre jak dziecko cygana |
Biarac wszytsko pod uwage od ns nikt chyba bana nie dostal a jak dostali to jakieś lamusy a z alliance z 40 osób ktore byly activ na openkach wiec sie zastanowcie ... patrzcie allaince jwychodizlo 100 osob 20 liderow 50 noo charow .. a nsow zawsze 40 osob i czasami udawalo im sie wygrac .. teraz wyszlo 20 allaince 40 romowcow i dostali po dupie .. wiec zobaczcie kto ma lepsze pvp ...
|
i tak ns do tygodnia wroca na Aurea bo nasi pomoga morganie :):) bo juz nudno fagowcom B)B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |
|