![]() |
|
ja nie, ale zapewne jerek by sie zkusil.
lece, pozdro leszczu |
Cytuj:
|
I wiesz gdzie to wychodzi drogi przyjacielu?
Jak was firenze wykorzystuje... Tylko ze słabe macie te baterie, oj słabeee ;'( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS - nie nazywaj mnie swoim przyjacielem, nigdy. |
czlowieku dyskutowac z toba to jak walic glowa w sciane. ty zawsze wiesz lepiej- twoim zdaniem.
prawda jest taka, ze jestescie bandą wannabe, ktorych do arc przyciagnal opis gildi - we rule this server. sami co najwyzej mozecie sie w wspierac w tych nedznych dopowiastkach.. kazdy po kolei mając wladze na servie, zachowalby sie tak jak oni (prawdziwe arc) to robili. idzcie spac, rpg playerzy juz dawno poszli lulu |
Cytuj:
Data dołączenia: 02 10 2006 Lokacja: Zadupie Małe Stan: Aktywny Gracz Imię: Gruhard Profesja: Master Sorcerer Gildia: Deadly Delight Świat: Iridia Poziom: 90+ Skille: 5 Poziom mag.: 65 iTrader: (0) Gruhard ma numer GG 4263556 Cytuj:
Następnie Twój ostatni comment "If you are going to PM me do so in English." Cytuj:
Zaraz, zaraz.. Kto tu jest wannabe? |
Ale wy fszyscy mondrzy
|
Cytuj:
|
nie klucic sie juz ;p
Thellan Killed at Level 52 by Argash and by Gald Mac'Laga Walezjusz Killed at Level 68 by Gald Mac'Laga and by Argash Polioxa Killed at Level 81 by Diamentowy Gosc and by Gald Mac'Laga Mloda Ganksterka Killed at Level 55 by Diamentowy Gosc saimon wszyscy padli za sd ktore z ciebie zlotowalem noobku;p |
Cytuj:
co to za ta xerena mi ostatnio ziom powil pozycz kase bo wyhujamy jakiegos typa z iridi(ziom na xerenie gra] xD |
Cytuj:
Jakiej rady posluchalem?:) |
Cytuj:
|
Ej! Ja chce do Liberi Fatali! Chce wyciac sosny i saimony! plx
|
Cytuj:
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Tylko tak się składa, że nie od niego to wziąłem, a od mojego rl'a - Fare Drax'a, dobrego kumpla Bajexe od jakiegos 50lv~~. :( EDIT: I btw. to nie z jarkiem sie kłócilem o location will'a tylko phoenixem, bo twierdził, że on to wymyślił :) |
Wincento zaczyna dominowac nademna nawet na tym forum... Wiec by nie byc mu dluznym.
Uwaga ! Uwaga! wszyscy Czlonkowie Arcanium. Dzis rano bylem na nobie i bylem swiadkiem niezwyklego wydarzenia. DD ma trapa w AB. DONT GO AB'DENDRIEL! TRAP! Ale na szczecie zdazylem szybko zrobic SSa tuz przed tym jak dali loga. Oto on DD posrod drzew w AB przed logami. http://img218.imageshack.us/img218/4670/snikabjz3.jpg |
heh
not. |
Cytuj:
Acha, byłbym zapomniał! Uwaga, uwaga! Ogłaszam konkurs Audio-tele, kolejny z serii tych dla ludzi o poziomie inteligencji grucharda retarda! (czyli taki w stylu jak miał na imię Adam Mickiewicz). Pytanie konkursowe brzmi: Kim naprawdę jest Vincento_Vampire? Odpowiedź A: Berger Odpowiedź B: nie Berger Odpowiedź C: nikt tego nie wie i nikt się nie dowie Odpowiedzi proszę wysyłać na polską bazę badawczą na Antarktydzie, a nagrodą jest weekend z Bergerem :cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |
|