![]() |
|
Cytuj:
Tak wła¶nie Tibia zmienia niektórych :p. |
@Kalor
Kalor może jak zabijasz all Pl to może logne swojego sorka i mnie ubijesz??;] @For all z FTP "Expcie Puki możecie bo niedługo to się skończy":o |
@Fisher
"@For all z FTP "Expcie Puki możecie bo niedługo to się skończy"" Po co takie rzeczy piszesz jak ty gowno mozesz i wiesz. |
@Fisher ja mam wyjebane na lvl wole ubijac takich ludzi jak Pione =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wygladasz mi na bezpanska swinie i do tego osrana =/ Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie boje sie wyjsc z pz nie sram w gacie o ile je masz :s Mialem od was hunty i sobie normalnie expilem takie z was cioty no i fakt faktem jestes ciota ;( A co do tego scorpa roples go bo nie wiedziales jak skula wlaczyc ;( Szczeze mam to w dupie czy mnie zabijesz raz czy 1000 razy.... niemoge sie doczekac jak ja Cie fragne I jak zwykle jestes mocny w gebie jak twoj "solar s2" "skilowales pod pustynia...:D" btw pustynie to ty masz w dupie tepy idioto... |
@pione
kiedys mi bako gral na nerwach,ale takiego bezmozga jak ty to kurwa swiat nie widzial. |
@up
Prosze nie ublizac dla Baka i nie znizac go do takiego poziomu :D |
Cytuj:
|
tak 111!! :confused::confused::confused::confused:
|
Nie zabijajcie Sevara! Ja z Asenem mam juz przejebane bo na rl nas chce odwiedzic :( nie radze wam bo bedziecie mieli lipe jak my
poepeoeoepoepeopeooepeope |
I dostaniecie kulke.
|
Mamy przesfrane =/
|
xD ja juz kulke dostalem nie pamietacie??:/ nie polecam!!! i jeszcze teraz pione =( nie no powiesic sie tylko :confused:;(
|
Cytuj:
@menda a ty wielki retired tu tego tematy opisy commenty a dalej 24/7 na forum... xD |
Cytuj:
|
Widze ze u was poziom kultury taki sam jak na forum Furory :D:D
|
@up
U nas to się wszyscy kochaj± :D Dawergo |
hahahaha xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |
|