![]() |
|
"zlozyl sie jak scyzoryk". Dobry agent mial manasy i spirit potiony i nawet sie chlopak nie uleczyl.
|
Cytuj:
Niedziwie sie myslal chlopak ze moze poexpic albo niewiem co nieogladalem filmu Najwyrazniej byl w szoku niektorzy wtedy dostaja padaki wiem wiem zaraz mi ktos powie gz polaka jednym slowem niechce mi sie poprawiac moich bledow :) |
Cytuj:
|
[CHAR]Frutcik[/CHAR]
May 21 2008, 11:35:31 CEST Killed at Level 81 by Yzing Zokh and by Domador de babosas agresivas |
Lol, jakiś filmik??
Widze, że Brudasy dają czadu xdxdxdxd rolf. Pozdro. |
Cytuj:
|
BRAWO JASIU.
ustawił bota i poszedł do sql. _/ |
Cytuj:
Wywalcie go z gildi, frag sie nie bedzie liczyl i po dwoch tygodniachznow dodajcie xdxd Pozdro. Hawan~ |
Sorka, ze post pod postem, ale...
Jak się czuje Hakuna~~?? Chciało się kupić PAca za gp i co??? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 2kk~~ w plecki niezbyt fajnie, pozdro brudasy. FORLOND:* Pozdro Hawan~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Hawan~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratki YntElyGencJi Protsie, jedynie jeze moga sie z toba rownac.xdxd Pozdro. |
Cytuj:
No i znow dales do zrozumienia o swojej wyższości na forum, i tylko forum :) |
Cytuj:
Dobra nie bede sie z szczeniakiem klocil, nie oto tu chodzi. Chcesz sie klocic idz do taty,mamy, babci lub c**j wie kogo, sram na to. @Topic Jak tam atmosfera w Hakunie po PACYKACH xd??:) Pozdro. Hawan |
Cytuj:
Czy mi sie wydaje czy hawan lize dupe obu stronom jak i zarowno jest wysmiewany przez obie storny? Btw hawan dobry szpieg z ciebie :) twoje info byly dla mnie bezcenne xd |
a kto ci wczoraj powiedzial o Hericku Inferno ^.-
|
Cytuj:
No Problemo:* Nah nie Lize dupy ani NPNP, ani HM. Szczerze to ja was mam w Dupie. xd AJ NOŁ, AJEM A GUT SPAJ!!!!! Kiedyś eter byłeś inny....... jeszcze pamietam cie jak latales z 50+ lvl na dragi ze mna. ;( POzDRo Hawan~ |
Cytuj:
No jaki bylem :) Co sie zmienilo wg Ciebie xd? |
Ej kiedy kolejne starcie ??
Ogólnie na Morganie jestem od tygodnia i nie wiem co się dzieje tydzień temu przed oczyma przeleciał mi huragan niebieskich postaci ... Jaka drużyna to jaki kraj Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |
|