![]() |
|
Czy expienie sorcem z fire devilem gdziekolwiek na PVP będzie opłacalne?:p Jak nie, to gdzie mogę chodzić na 25 lvl?
|
Witaycie
Mam pytanko gdzie moge expic palkiem 11 lvl skills 47\32 cyklopy ?? czy moze beholdery zabral mi 60hp i 20 arrows gdzie mam epxic
eq scale arm plate legs arrows scarf |
moje pytanie mam Knight 10lvl skille 41/41 moje eq: p armor, fire sword, dwarven shield, chain legs. Gdzie expić i czy wogóle narazie expić czy skillować dalej. Nie mam pacc
Edit: już mam skile 46/46 proszę powiedzcie |
Mam knighta na 25 lvl skille 62/62 eq to : K armor, K legi, Crusader Helmet, Medusa Shield, Bright sword u Giant sword. Gdzie mam expic ?? A i mam 4 mlvl
|
Cytuj:
Proponuje All minoski na lewo od jaskiń Dwarfów ;P i jezeli spedzasz duzo czasu przy kompie grajac w tibiie to rób am zawsze lootbagi... |
Cytuj:
|
Witam.
Gdzie moge expić moim 30 levelowym palkiem(skile 63/40)? Eq-Blue robe,Crown helmet,Plate legs,platinum amulet i BoH'y. Dotychczas expiłem na beho na Fibuli ale mi się znudziła ta miejscówka. Dobrze by było jak by się zwracało. PACC'a nie mam. Prosze o fachowe odpowiedzi. |
Czy na mint chodzic z bronia jedno czy dwu reczna ?
mam 54 knghta z skilami 73/71 |
@savierz
mozesz poskillowac expic to hmm... dwarfy? ewentualnie... hmmm tarantule, cyce... ale najlepszy wybor to chyba ghostland, na DS'ach Ghoul'ach i Skorpionach @mikiawm bierz obie ^^, jak bedziesz za duzo uh schodzilo to ma jedmo sie przerzucisz.... nie wiem... zawsze bralem oba rodzaje :P bo mialem duzo capa wiec moglem ; D |
Cytuj:
Przy okazji, czy brać ih żeby leczyć fd w razie czego? |
Ponawiam prosbe
Prosil bym o odopowiedz na moje pytanie gdzie moge expic pal lvl 12 skills 47\32 (prawie 48) co zrobic doskilowac od 50 i isc na cyce beholdery czy teraz juz expic i na czym mam expic??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie moge expic royal pall 40lv 75 ddist 15mlv chodzi mi glównie o jakies lepsze hunty
|
Witam,
Mam knighta na 17 lvlu 4 ml skille 70/70 eq: devil helmet, crown arm, knight legs, dragon shield, f-axe. Wiec gdzie mam expic? |
hmm... polecam dvarfy soldiery w kazz exp tam dopuki ci sie nieznudzi
|
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------------- Gdzie szybko moge wbić 33lvl moim 29 Master Sorcem? PROSZĘ O KONKRETNˇ ODPOWIED¬ A NIE ODPOWIEDZI W STYLU: "TOMBY" PS. Jutro Necro hunt :)) |
mam 71 lvl ek pacc skille 83/81 i niewiem gdzie expic zeby miec 18+%/h i zeby sie zwracalo (wiekszosc tombow sprawdzilem no i tam 10 - 14% bije, z vampy odpadaja bo leje je godzine i trace z 5 uhow na jednego, zolwie odpadaja 14% max, scaraby 12% max,cyclo za duzo ludzi, )
|
29sorc prawie bez kasy i 31 magic lv
szukam jakiego¶ expowiska gdzie mógłbym szybko zarobić facc |
Guardy z monkiem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |
|