![]() |
|
Cytuj:
|
|
|
^^
ev1s-67-15-99-102.ev1servers.net host name dla 67.15.99.126 Ip from US NEtwork.net to wyszukalem Moim programikiem ;P Niezdradze jakim ^^ bo illegal jest ;]
|
Hrhrhr, śliczny locik bro :>:*
|
Oj oj
gz all A więc dzisiaj okolo godziny 22 dwoje ludzi z gildii "Perly Lotry" oznajmili mi ze haklem Henia (dobrze wiedziec :P) Gildia ta doszla po tym ze sprzedawalem Demon Helmet ja, gauczo i sand sie z tego usmialismy ale wiecie :P gildia "Perly Lotry" wie lepiej wiec nie protestuje, no jasne ze go haklem, rowniesz mam c armor prosze gildie "Perly Lotry" o sprawdzenie czy ktos nie zostal na c armor okradziony Nubi? 21:49 Knight Wasek: henia? 21:50 Nububawi: no tak 21:50 Knight Wasek: nie, z allegro 21:50 Knight Wasek: -.- 21:50 Nububawi: wszyscy sie zastanawiaja 21:50 Knight Wasek: super. 21:50 Nububawi: zartujesz 21:50 Nububawi: z allegro 21:50 Nububawi: omg 21:50 Nububawi: 21:50 Knight Wasek: -.- 21:51 Knight Wasek: o co ci chodzi ze henia? 21:51 Knight Wasek: bo cie nei rozumiem 21:52 Knight Wasek: 21:52 Nububawi: juz o nic 21:52 Knight Wasek: no powiedz 21:52 Knight Wasek: -.- 21:52 Knight Wasek: jak juz zaczelas 21:52 Nububawi: tylko kazdy to widzi i sie zastanawia 21:52 Knight Wasek: nad czym 21:52 Knight Wasek: z kad go mam ? -.- 21:53 Nububawi: jasne 21:53 Knight Wasek: z kuzynem na pol kupilem na allegro -.- 21:53 Nububawi: nawet nie mysla 21:53 Nububawi: daj spokój 21:53 Knight Wasek: no powiedz -.- 21:53 Knight Wasek: o co ci chodzi 21:53 Nububawi: o nic 21:53 Knight Wasek: o nic -.- 21:54 Nububawi: wszyscy uwazaja ze sprzedajesz kradzione rzeczy 21:54 Knight Wasek: mereczek mi oznajim ze "haknolem henia" 21:54 Nububawi: i pewnie maja racje 21:54 Knight Wasek: no jasne, co jzu nie mozna nic kupic -.- 21:54 Knight Wasek: jakie debile -.- no jasne najlepiej na waska debila zgonic 21:54 Nububawi: trzeba miec kase 21:54 Knight Wasek: tak dalem ja 100 zl i kuzyn 100 zl 21:54 Knight Wasek: -.- 21:55 Knight Wasek: jakos jak barca kupil dh, albo ktos inny to do niego nikt nie sapal tylko do mnie odrazu najelpiej wasek haker -.- 21:56 Nububawi: zasluzyles pff... cos jeszcze? odlatuje z sandem na new world wiec fru fru pozdro "Petly Lotry" edit: PRZYSZŁA ERA WASKA HAKERA :p !! |
DauhdUIHDuihduH. Xd
Więc tak : Czy zazdrościłeś komuś kiedyś haka ? Czy zawsze marzyłeś o tym, żeby zostać hakniętym ? Teraz masz taką możliwość ! Za niewielką opłatą 400k nasz miejscowy haker WASEK zrobi to z przyjemnością ! Just msg him. XD! O ja je*ie.. ludzie jesteście śmieszni... Wasek sprzedaje DH dla qmpla..Anyway, wiedziałem, że będzie sprzedawał już jakiś tydzień temu, więc wydajecie mi się śmieszni .. ;p @Wasek : Walić ten zalagowany serwer, idziemy na new. Nie poddawaj się naciskom pereł...Śmiej sie :D! |
Witam! Wrocilem na Calmere i jakos idzie szkoda ze dedlem chwile po tym jak zdobylem awans.... Zlurowali mi soldkow + lag dalo swoje... ale nic jakos sie zyje jeszcze dzisiaj to odrobie!
http://img476.imageshack.us/img476/5207/yo6an.jpg |
@Wąsek: a to nie jest przypadkiem ten dh co Tony mial z poprzedniej afery i mial sprzedac bo wisi (wisiał - nie wiem nie gralem) 170k Iv??
|
Cytuj:
Nadeszła era Waska hakera ! |
Acha.. no ja już dawno doszedlem do wniosku, że Perły i Łotry wiedzą wszystko lepiej :)) a i żeby lepiej wam sie zyło w gildii proponuje podac numer telefonu i za kazde wykroczenie OBOWIAZKOWO telefon do rodziców :D:D a co miesiac zebranie rodziców, na którym podawane sa wyniki ich dzieci w lvlowaniu, zastrzezenia na temat expienia oraz doboru innych "niegodnych" ludzi z poza gildii :P oraz oferuja zabawe w milej obozowej atmosferze jednostki wojskowej
|
Cytuj:
|
@wasek:
z gadki ktora wyslales mozna wywnioskowac ze kupiles dh na allegro bo cos tam o tym piszesz. wiec po prostu podaj link do zakonczonej aukcji i po sprawie :] albo zrob screena ze wygrales byle co i wklej :) @topic: http://img165.imageshack.us/img165/8573/25lv9zb.jpg |
Dajcie na luz laaa, tak ja mowilem odobilem lvl, szkoda ze znowu 34 :/
http://img369.imageshack.us/img369/5451/aaaa7wq.jpg |
Wasek Haker xD?
Hehehehe ;d no to ładnie tutaj sie rozkreca :D
@Wasek "Perły"? HAIL @ ! xD @Perly Panowie i Panie calmery ;>Nic dodać nic ując OGOLNIE Dobrze ze odeszlem ...... :> |
Hehehehe :P
Tony naucz sie pisac ^^ moze wroocisz do przedszkola ?? :P
A widze wlasnie jak skonczyles z Calamera .... tak ze dzisiaj z Waskiem mnie wyzywaliscie ale cóż jak powiedzialem juz Noob zostanie Noobem i nic tego nie zmieni :D |
Cytuj:
|
Tony ty sie nie odzywaj nawet lepiej jesli chodzi o hackowanie, ok?
|
Aviator
Macie na odprezenie moj filmik nie z Tibi ;P ale ciekawy ^^
http://rapidshare.de/files/25050566/Aviator*****.html Tak sie lata ^^ |
Co za Kretyn :>?
@Gauczo
Czy ja cos napisalem o hakowaniu. Bo mi sie zdaje żę nie.... @Wasek Stary Zajefajny tekst :) "Jak dzielimy na pół" xD Wasek haker c-armor ;D -------------------------------------------------------------- Jak ci smutno jak ci zle to sobie pomysl ze Wasek Okrada cie ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |
|