![]() |
|
Wieeem, zauwazyłem ^^
|
Cytuj:
http://i94.photobucket.com/albums/l85/Pyta_2006/43.gif |
Tana! Ty rzeczywiście ciągle masz się dobrze ; D <jk> Kope czasu, co u Ciebie! : D
@PaPut: Tylko pozazdrościć widoków... : ) @Aphino: A ostra biba była? |
Slychac tyle co nic. W ramach wakacji emerytka postanowila pozwiedzac stare forum. ;3
Namnożyło sie tu was! Nie ma co! |
@up
No to akurat nie jest dobrze.. : P @Aphino A Wy tam robiliście na tej bibe.? @PaPut Przypomniałeś mi, że czad odkurzyć rower: d |
Bardzo ładna fotka Tana... I śliczna sukienka <3. Gdzieś taką dostała!?
|
Ano doslownie ja dostałam. To fotka w ramach sesji do katalogu odzieżowego w stylu goth lolita (bodajze phase clothing). Dostałam owa sukienczyne i skrzydełka ;)
|
Cytuj:
|
Mi tam bardziej podoba się kapelusz xd
|
Cytuj:
|
@up
Zdziwiłabyś się; ) Ale kapelusik jest naprawdę fajny ^^ Teraz idzie jesień więc sezon na kapelusiki.. Co za tym idzie trzeba sobie kupić.. Chociaż true oldschool to i tak kaszkiet ; D |
@PaPut
na Nordkappie byłeś?;d |
siemano siemano, pozdrawiam czerwonego.
bobi xdddddddddddddd |
Cytuj:
siema;* |
A ty Glamrim :D
|
Widze, że teraz popularne jest robienie z siebie idioty, na portalu nasza-klasa.pl jest to juz normalne, ale powoli wkracza tutaj, prawda Mojżesz i Master Szocik?
|
Szkoda gadac.
|
Mojżesz zbanowany!!!! Koniec idiotycznych zdjęć na forum!!!!!!!! ŚWIĘTUJEMY!!!!!!!!!
|
ja mam żałobę :( ale jestem pewny, że on wróci :D
|
Lol to jest pierwsze rybne zdjęcie jakie widzę. Troche inaczej sobie ciebie wyobrażałem. Wiesz, jakieś łuski, skrzela...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |
|