Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Ameriov 19-07-2009 13:48

@up
No akurat egzemplarze Brass Armorów na Rooku są do dziś, więc...

@DK
Długo wymyślałeś tą historyjkę?

~A/.

DK-LOG.911 19-07-2009 15:16

Cytuj:

Długo wymyślałeś tą historyjkę?
Niecałe 5 min, a co? :)

Pethaf 19-07-2009 19:13

Bo i tak jest do dupy.

Heatvich 19-07-2009 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 (Post 2601878)
Uwierz mi: nie.

[*]Quest nie jest zbugowany.

Czyżby Dk.noob wie lepiej niż sami twórcy gry? Rozwalasz mnie człowieku. Ile razy mam powtarzać iż sam zarząd pisał że quest nie jest możliwy do wykonania? Usun konto na forum i zacznij grać w piłkę razem z Ameriovem.

@ameriov
Ty robisz z siebię idiotę przez cały czas, pisząc cś typu "KUEST IZDNIEJE , SLYDHJA NIE MIAUA SS JAKO PPIERFSHA , DA SIE KO SROPIC, POMAKALEM FAM ALE TO NJIC NJE DAUO".

To samo co pisałem do Dk.nobka. Leci do ciebie. Nie rób zupy jeśli nie masz składników.

Beh0lder 19-07-2009 19:53

Jeden pisze wieksze bzdury niz drugi (no procz rocketa... i moze kogos tam jeszcze ).

@top
quest jest zbugowany ;(

Cytuj:

Czyżby Dk.noob wie lepiej niż sami twórcy gry?
Tak , bo on wje wżysdko o/

DK-LOG.911 19-07-2009 20:29

Quest nie istnieje. I kto jest lepszy? Nigdy NIKT nie mówił o tym, że quest jest zbugowany. Dalej Heat jesteś taki mądry? Jedziesz. Dawaj link do wywiadu z CipSoftem/linka na forum.tibia.com lub gdziekolwiek. Już nie taki twardy, co?

Bleacher 19-07-2009 22:30

TEST IQ który wam może pomóc w quescie...

No dobra kto bedzie na tyle mądry ,że odpowie na to?
333x60x12
@EDIT
Muhehe widze ,że umiesz używać programu kalkulator...
Dobra i co dalej?
Mhmmm jest kolejna część ale gdybym podpowiedzial bylo by za latwe bo 4 posty i byscie złamali :)
Dobra dajecie xP
Tak łatwo tego nie oddam!
(NIE SPRZEDAJE)

Beh0lder 19-07-2009 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bleacher (Post 2602520)
No dobra kto bedzie na tyle mądry ,że odpowie na to?
333x60x12

239760

@top nie pomoze bo quest jest zbugowany

Ufocznik 19-07-2009 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piombon (Post 2601709)
469 też jest podobno zbugowany, tak samo, jak wiele innych questów z których brano nagrody. A owy tekst jest głównie używany przez Bismaka.

Weźmy się do roboty i stwórzmy nowy, dobry temat, bo tu są bzdury z 100 strony itp. i leniuchy je czytną, a wtedy zamieszanie jest.

Należy powoli wszystko poukładać.

Patelnia będzie dobrze użyta w rękach kucharza.
Klucz francuski w rękach mechanika, a pistolet w dłoniach policjanta.

A Miecz Furii?

Niedawno byl update, wiec reset mapy chyba tez; i jak zdobyles spajka czy znow jakis nubek wyrzucil ci to "brakujace ogniwo respiace sie co 6 miesiecy" do wody? Nie osmieszaj sie juz czlowieku.

@top
Quest NIE JEST zbugowany. Nikt z cipsoftu tak nigdy nie powiedzial. Zreszta, juz to pisalem kiedys
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2574488)
Nie ma rozwiązania = nie ma questa
Quest jest teraz zbugowany = w pierwotnym założeniu miał być normalnie do wykonania
Quest od zawsze na zawsze jest zbugowany = nie jest zbugowany tylko go nie ma
Usuwają ślady po queście = quest istniał, ale już nie istnieje/quest miał istnieć ale z niego zrezygnowano

Tak czy siak questa nie ma. Owszem, istnieje jakas tam fabula i cala ta otoczka, ale quest jako taki z nagroda w postaci miecza nie istnieje.

Poznaniak 19-07-2009 23:52

@up

Pimbonem weź się w ogóle nie przejmuj, olej go. Pewnie dziś nam się pochwali,że skończył pisać 300 strone swoich notatek...

A do reszty,czy wy nie widzicie,że po raz kolejny z rzędu przerabiacie tą samą kłótnie?

Ameriov 20-07-2009 00:23

Cytuj:

@ameriov
Ty robisz z siebię idiotę przez cały czas, pisząc cś typu "KUEST IZDNIEJE , SLYDHJA NIE MIAUA SS JAKO PPIERFSHA , DA SIE KO SROPIC, POMAKALEM FAM ALE TO NJIC NJE DAUO".
Czytanie ze zrozumieniem się kłania + KOLEJNY RAZ udowodniłeś, że mam rację. Naprawdę błędem było ignorowania Ciebie.
Właśnie takich kretynów od jakiegoś czasu mi brakuje.
A ten wytłuszczony teks, wtf? W życiu nie byłem nawet bliski wypowiedzenia takiego zdania.

"Gorsza od tępoty jest tępota nieuświadomiona".

Questa na SPIKE SWORDA nie ma. Zgadzam się!

Cytuj:

Bo i tak jest do dupy.
Agreed.

~A/.

DK-LOG.911 20-07-2009 08:32

No to co? Zamykamy temat? Czy już go nie odwiedzamy i dajemy Beh0lderowi do zabawy?

Heatvich 20-07-2009 09:03

I widzisz Ameriov. Podwarzyłeś sam to co pisałeś wiele razy.
Czyli jesteś fail. Twardo walczysz o coś a na końcu mówisz że tego nie ma. Pozdr.

Dk.noob- Wywiad ze Slythią. Szukanie nie boli. Tylko czytaj uważnie bo wystepuje tam dużo wyrazów.

Czyli z tego co widać Topic do zamknięcia.

Brecht 20-07-2009 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heatvich (Post 2602768)
I widzisz Ameriov. Podwarzyłeś sam to co pisałeś wiele razy.
Czyli jesteś fail. Twardo walczysz o coś a na końcu mówisz że tego nie ma. Pozdr.

No ja cię proszę dla twojego dobra, nie błaźnij się w każdym swoim poście. Tyle ludzi Ci wytyka głupotę, ale nawet nie wpadłeś na to, że mają rację. Idź na Rookgaardzie do tej małej wysepki i sprawdź jak nazywa się miecz na niej umieszczony, wtedy przeanalizuj jeszcze raz wypowiedź pana A. i walnij buraka, że kolejny raz dałeś się wkręcić.

Ameriov 20-07-2009 13:28

A już przestałem wierzyć, że na tym podforum są jakieś przejawy ludzkiej inteligencji.

Dopóki ktoś nie zrobi nowego tematu, ze wszystkimi istotnymi informacjami, które można wyłowić z tego bagna
zamknięcie topicu to najgłupsza rzecz jaką można zrobić w "Tajemnicach Rookgaardu".

~A/.

Rocket Slayer 20-07-2009 13:37

Bez urazy ale to wy zarzucacie ten temat stosem gówna przez jakieś udowadnianie komuś, że nie ma mózgu lub prowokacje...

Powstrzymajcie zbędne słowa.

~R/

Heatvich 20-07-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brecht (Post 2602783)
No ja cię proszę dla twojego dobra, nie błaźnij się w każdym swoim poście. Tyle ludzi Ci wytyka głupotę, ale nawet nie wpadłeś na to, że mają rację. Idź na Rookgaardzie do tej małej wysepki i sprawdź jak nazywa się miecz na niej umieszczony, wtedy przeanalizuj jeszcze raz wypowiedź pana A. i walnij buraka, że kolejny raz dałeś się wkręcić.

Buraka ty wkręć.... Rozumiesz że on ciągle płacze ze jest quest i da się SS zdobyć? Miałem na myśli samą istotę questa a nie miecz. Own3d. Czytanie wczesniejszych postów wskazane.

@Rocket
Prawda, ale ktoś to zaczął robić. Samo od siebie by nigdy nie wyszło.

Ameriov 20-07-2009 16:09

Tak, zarzucają/zarzucamy go, bo I TAK miał być przekopany i przerobiony na nowy.
Bynajmniej ja z tego powodu pisze nic nie wnoszące do tematu rzeczy.

Dlaczero po "R" zrobiłeś "/"? Nie, tu nie chodzi o znak Hail, tylko zrobienie AV- jak widzisz 1 kreska jest zbędna,
gdyż krawędzie liter są do siebie równoległe.

@Heat
Ja nie płaczę, nigdy nie powiedziałem, że Spike Sworda da się zdobyć WTF naucz się czytać,
Ja, Klocek, (...) powtarzamy, że nagrodą może być wiedza a nie item. Ty naprawdę przebijasz wszystkich kretynów których spotkałem w życiu!
W dodatku wymyślasz bajki jak DKlog.
Boże odetnij mu internet, rozjedź go płonącym rydwanem lub daj mu mózg, bo tego się już wytrzymać nie da.

~A/.

Heatvich 20-07-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2603144)

Ty naprawdę przebijasz wszystkich kretynów których spotkałem w życiu!

To wyjdź w końcu z domu ;) Widać jak bardzo szybko dziecko internetu złóści się o głupie forum. Pozdr. może kiedyś dorośniesz.

@top
Dalej tu nic nie wchodzi nowego. Więc po co ten temat tu dalej? Chyba że dla prowokacji.

Luker's 20-07-2009 20:22

up@
wszyscy mówią że dotknąłeś dna ale ty musisz kopać jeszcze głębiej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29.