![]() |
|
@up
No akurat egzemplarze Brass Armorów na Rooku są do dziś, więc... @DK Długo wymyślałeś tą historyjkę? ~A/. |
Cytuj:
|
Bo i tak jest do dupy.
|
Cytuj:
@ameriov Ty robisz z siebię idiotę przez cały czas, pisząc cś typu "KUEST IZDNIEJE , SLYDHJA NIE MIAUA SS JAKO PPIERFSHA , DA SIE KO SROPIC, POMAKALEM FAM ALE TO NJIC NJE DAUO". To samo co pisałem do Dk.nobka. Leci do ciebie. Nie rób zupy jeśli nie masz składników. |
Jeden pisze wieksze bzdury niz drugi (no procz rocketa... i moze kogos tam jeszcze ).
@top quest jest zbugowany ;( Cytuj:
|
Quest nie istnieje. I kto jest lepszy? Nigdy NIKT nie mówił o tym, że quest jest zbugowany. Dalej Heat jesteś taki mądry? Jedziesz. Dawaj link do wywiadu z CipSoftem/linka na forum.tibia.com lub gdziekolwiek. Już nie taki twardy, co?
|
TEST IQ który wam może pomóc w quescie...
No dobra kto bedzie na tyle mądry ,że odpowie na to?
333x60x12 @EDIT Muhehe widze ,że umiesz używać programu kalkulator... Dobra i co dalej? Mhmmm jest kolejna część ale gdybym podpowiedzial bylo by za latwe bo 4 posty i byscie złamali :) Dobra dajecie xP Tak łatwo tego nie oddam! (NIE SPRZEDAJE) |
Cytuj:
@top nie pomoze bo quest jest zbugowany |
Cytuj:
@top Quest NIE JEST zbugowany. Nikt z cipsoftu tak nigdy nie powiedzial. Zreszta, juz to pisalem kiedys Cytuj:
|
@up
Pimbonem weź się w ogóle nie przejmuj, olej go. Pewnie dziś nam się pochwali,że skończył pisać 300 strone swoich notatek... A do reszty,czy wy nie widzicie,że po raz kolejny z rzędu przerabiacie tą samą kłótnie? |
Cytuj:
Właśnie takich kretynów od jakiegoś czasu mi brakuje. A ten wytłuszczony teks, wtf? W życiu nie byłem nawet bliski wypowiedzenia takiego zdania. "Gorsza od tępoty jest tępota nieuświadomiona". Questa na SPIKE SWORDA nie ma. Zgadzam się! Cytuj:
~A/. |
No to co? Zamykamy temat? Czy już go nie odwiedzamy i dajemy Beh0lderowi do zabawy?
|
I widzisz Ameriov. Podwarzyłeś sam to co pisałeś wiele razy.
Czyli jesteś fail. Twardo walczysz o coś a na końcu mówisz że tego nie ma. Pozdr. Dk.noob- Wywiad ze Slythią. Szukanie nie boli. Tylko czytaj uważnie bo wystepuje tam dużo wyrazów. Czyli z tego co widać Topic do zamknięcia. |
Cytuj:
|
A już przestałem wierzyć, że na tym podforum są jakieś przejawy ludzkiej inteligencji.
Dopóki ktoś nie zrobi nowego tematu, ze wszystkimi istotnymi informacjami, które można wyłowić z tego bagna zamknięcie topicu to najgłupsza rzecz jaką można zrobić w "Tajemnicach Rookgaardu". ~A/. |
Bez urazy ale to wy zarzucacie ten temat stosem gówna przez jakieś udowadnianie komuś, że nie ma mózgu lub prowokacje...
Powstrzymajcie zbędne słowa. ~R/ |
Cytuj:
@Rocket Prawda, ale ktoś to zaczął robić. Samo od siebie by nigdy nie wyszło. |
Tak, zarzucają/zarzucamy go, bo I TAK miał być przekopany i przerobiony na nowy.
Bynajmniej ja z tego powodu pisze nic nie wnoszące do tematu rzeczy. Dlaczero po "R" zrobiłeś "/"? Nie, tu nie chodzi o znak Hail, tylko zrobienie AV- jak widzisz 1 kreska jest zbędna, gdyż krawędzie liter są do siebie równoległe. @Heat Ja nie płaczę, nigdy nie powiedziałem, że Spike Sworda da się zdobyć WTF naucz się czytać, Ja, Klocek, (...) powtarzamy, że nagrodą może być wiedza a nie item. Ty naprawdę przebijasz wszystkich kretynów których spotkałem w życiu! W dodatku wymyślasz bajki jak DKlog. Boże odetnij mu internet, rozjedź go płonącym rydwanem lub daj mu mózg, bo tego się już wytrzymać nie da. ~A/. |
Cytuj:
@top Dalej tu nic nie wchodzi nowego. Więc po co ten temat tu dalej? Chyba że dla prowokacji. |
up@
wszyscy mówią że dotknąłeś dna ale ty musisz kopać jeszcze głębiej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|