![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OMG James, niszczysz mnie!! Tanie chwyty to ty stosujesz, jesteś poprostu złodziejem!! 1. Twój dawny kolega z Sunblade dał ci na furorze itemki na sell do djina o wartości 150k~, nie zobaczył ani itemków ani kasy!! 2. Jak wszystkim wiadomo Jamesiq handlujesz uhami na morganie, twój inny kolega z Sunblade zapłacił ci 600k za 200bp UH i nie zbaczył ani runek, ani kasy!! Więc na miłość Boską oszczędź sobie i nam tekstów związanych z "tanimi chwytami podreperowania mizernego budżetu -.-". Biedny Spaaw nie skasuje Ci inva... Btw. wyjdź sobie na dwór na słonko. Dobrze działa na cerę :> |
Cytuj:
Btw. Dobrze powiedziane, rumuński ryju oby Cię hakneli, kleptomanie zasrany! |
Owneeeeeeeeeeeeeeeeeed
Hahahahahahahaha |
Cytuj:
Cytuj:
Na Furorze, może z rok temu, kiedy jeszcze grałem, panowała dość sympatyczna atmosfera, teraz wszytsko diametralnie się zmieniło. Żal mi coniektórych, tacy chojracy w tibi, a na real pewnie pizd* :D cya |
Cytuj:
Jesteś rasistą?? Pokażesz swojego ryja? |
Akcja na furorze, narazie 1:0 dla Vision.
Raaell Nabu Mar 13 2007, 19:59:31 CET Killed at Level 113 by Zwidek Edit: Skonczylo sie. Duskiness bali sie wyjsc na open :| |
LOL ? Nie pier..ol bo jestem i widze.. Vision sie skitrało w miasto i wylogowało Oo. Przynajmniej tak to wyglada..
|
vision sa kozaki na forum i zabijajac 1 typa i sie chowajac:) na open juz nie takie kozaki nawet na facc gdzie maja mnustwo noobow i sojusznikow
|
Cytuj:
Wyjdz Kup slownik Wroc |
Czekalismy pomiedzy carlin a ab'dendriel. Pozniej wpadlismy do miasta (carlin) pokitrali sie do pz. Pozniej znow czekalismy i litpon, wycieczka pod hills. Pozniej znow ab, podjazd do bramy ab i cofka. Bylo powiedziane ze czekamy 20 min nie przyszli trudno.
|
Taifun dostal msg od zwidka ze czekamy przy carlin 20 minut.
Nie przyszedl. |
dobra wymówka fajna rzecz, jakbyscie naprawde chcieli walczyc to byscie zostali jeszcze chwile;]
|
Cytuj:
2. Nie nie grałeś na furorze, a jeśli już to chyba na OTS-ie o nazwie furora, bo widziałem takiego! 3. Żal 4. James pies i złodziej tak czy siak! Hail Kijancz, Gremar, Tesmen, Spaaw i reszta noobków :D |
Cytuj:
Iron Helmet Plate armor<<NEW Brass LegS Leather boots Dragon hammer<<NEW DWarwen shield w podpisie |
Cytuj:
Sadze ze zalozeniem Vision na tym forum jest wprowadzac ludzi ktorzy nie widza akcji w blad zeby nooby ktore w to uwierza pozniej pisaly "Hail Vision" -edit- @UP LVL EQ to nie wszystko.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jesteś mądry... hmm, a nie zauważyłeś że Ty też nie napisałeś w tym momencie na temat, i co?? Chyba mi nikt nie zabronisz komentować kogoś wypowiedzi? Jeżeli uważasz, że nie grałem na Furorze to spoko, ty jesteś wszechwiedzący i wszytsko wiesz... nie chce mi sie komentować twojej wypowiedzi, bo poprostu jesteś żałosny :D bye bye dzieciaku |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |
|