Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Hellraiser 13-03-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jon@n (Post 1314500)
A co do Harcesha to wydaje mi sie ze poprostu szuka latwego zarobku. Niech korzysta puki moze, a to juz dlugo nie potrwa. B)

Tja, tylko prosze jakos szybko z tym,..

Jetson 13-03-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1314632)
Na furorze nie ma zadnego pricelist, a harcesh jak i vision stosuja tanie chwyty zeby podreperowac swoj mizerny buzdzet wiec daj mu ignore i olej sprawe.

OMG James, niszczysz mnie!! Tanie chwyty to ty stosujesz, jesteś poprostu złodziejem!! 1. Twój dawny kolega z Sunblade dał ci na furorze itemki na sell do djina o wartości 150k~, nie zobaczył ani itemków ani kasy!! 2. Jak wszystkim wiadomo Jamesiq handlujesz uhami na morganie, twój inny kolega z Sunblade zapłacił ci 600k za 200bp UH i nie zbaczył ani runek, ani kasy!!
Więc na miłość Boską oszczędź sobie i nam tekstów związanych z "tanimi chwytami podreperowania mizernego budżetu -.-". Biedny Spaaw nie skasuje Ci inva...

Btw. wyjdź sobie na dwór na słonko. Dobrze działa na cerę :>

LesteR 13-03-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jetson (Post 1314823)
OMG James, niszczysz mnie!! Tanie chwyty to ty stosujesz, jesteś poprostu złodziejem!! 1. Twój dawny kolega z Sunblade dał ci na furorze itemki na sell do djina o wartości 150k~, nie zobaczył ani itemków ani kasy!! 2. Jak wszystkim wiadomo Jamesiq handlujesz uhami na morganie, twój inny kolega z Sunblade zapłacił ci 600k za 200bp UH i nie zbaczył ani runek, ani kasy!!
Więc na miłość Boską oszczędź sobie i nam tekstów związanych z "tanimi chwytami podreperowania mizernego budżetu -.-". Biedny Spaaw nie skasuje Ci inva...

Btw. wyjdź sobie na dwór na słonko. Dobrze działa na cerę :>

Btw. Dobrze powiedziane, rumuński ryju oby Cię hakneli, kleptomanie zasrany!

~Baku~ 13-03-2007 19:56

Owneeeeeeeeeeeeeeeeeed
Hahahahahahahaha

adamol88 13-03-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1314843)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1314681)
a tak przy okazji fajny masz ryj ;d

Szkoda mi Was chłopaki... Macie kompleksy, że wytykacie innym?? Zapewne tak... Ja tam nie widze nic dziwnego w wyglądzie Jamesa, normalny chłopak. Może pokażcie swoje foto, będzie fajnie, pośmiejemy się 8o
Na Furorze, może z rok temu, kiedy jeszcze grałem, panowała dość sympatyczna atmosfera, teraz wszytsko diametralnie się zmieniło. Żal mi coniektórych, tacy chojracy w tibi, a na real pewnie pizd* :D
cya

Milten 13-03-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1314843)

Jesteś rasistą?? Pokażesz swojego ryja?

Rodri 13-03-2007 21:28

Akcja na furorze, narazie 1:0 dla Vision.

Raaell Nabu
Mar 13 2007, 19:59:31 CET Killed at Level 113 by Zwidek

Edit: Skonczylo sie. Duskiness bali sie wyjsc na open :|

wrogonastawiony 13-03-2007 21:39

LOL ? Nie pier..ol bo jestem i widze.. Vision sie skitrało w miasto i wylogowało Oo. Przynajmniej tak to wyglada..

Bodzio88 13-03-2007 21:47

vision sa kozaki na forum i zabijajac 1 typa i sie chowajac:) na open juz nie takie kozaki nawet na facc gdzie maja mnustwo noobow i sojusznikow

Masywny_Titania 13-03-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1315126)
mnustwo

Wyjdz

Kup slownik

Wroc

Tarinek 13-03-2007 21:52

Czekalismy pomiedzy carlin a ab'dendriel. Pozniej wpadlismy do miasta (carlin) pokitrali sie do pz. Pozniej znow czekalismy i litpon, wycieczka pod hills. Pozniej znow ab, podjazd do bramy ab i cofka. Bylo powiedziane ze czekamy 20 min nie przyszli trudno.

Rodri 13-03-2007 21:58

Taifun dostal msg od zwidka ze czekamy przy carlin 20 minut.

Nie przyszedl.

Bodzio88 13-03-2007 22:02

dobra wymówka fajna rzecz, jakbyscie naprawde chcieli walczyc to byscie zostali jeszcze chwile;]

LesteR 13-03-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adamol88 (Post 1314919)
Szkoda mi Was chłopaki... Macie kompleksy, że wytykacie innym?? Zapewne tak... Ja tam nie widze nic dziwnego w wyglądzie Jamesa, normalny chłopak. Może pokażcie swoje foto, będzie fajnie, pośmiejemy się 8o
Na Furorze, może z rok temu, kiedy jeszcze grałem, panowała dość sympatyczna atmosfera, teraz wszytsko diametralnie się zmieniło. Żal mi coniektórych, tacy chojracy w tibi, a na real pewnie pizd* :D
cya

1. Nie piszesz na temat.
2. Nie nie grałeś na furorze, a jeśli już to chyba na OTS-ie o nazwie furora, bo widziałem takiego!
3. Żal
4. James pies i złodziej tak czy siak!

Hail Kijancz, Gremar, Tesmen, Spaaw i reszta noobków :D

Masywny_Titania 13-03-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1315173)
dobra wymówka fajna rzecz, jakbyscie naprawde chcieli walczyc to byscie zostali jeszcze chwile;]

Powiedzial 8 lvl paladyn z
Iron Helmet
Plate armor<<NEW
Brass LegS
Leather boots
Dragon hammer<<NEW
DWarwen shield
w podpisie

Nirt 13-03-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1315165)
Taifun dostal msg od zwidka ze czekamy przy carlin 20 minut.

Nie przyszedl.

Duskiness wyszlo po was(nawet bez Taifuna) a wy uciekliscie najpierw do miasta a jak juz Dusk zaczelo sie szybko zblizac to uciekliscie do dp ab gdzie daliscie sobie tp.

Sadze ze zalozeniem Vision na tym forum jest wprowadzac ludzi ktorzy nie widza akcji w blad zeby nooby ktore w to uwierza pozniej pisaly "Hail Vision"

-edit-
@UP

LVL EQ to nie wszystko....

Rodri 13-03-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1315199)
Duskiness wyszlo po was(nawet bez Taifuna) a wy uciekliscie najpierw do miasta a jak juz Dusk zaczelo sie szybko zblizac to uciekliscie do dp ab gdzie daliscie sobie tp.

Sadze ze zalozeniem Vision na tym forum jest wprowadzac ludzi ktorzy nie widza akcji w blad zeby nooby ktore w to uwierza pozniej pisaly "Hail Vision"

Jakos my tego nie widzielismy. Dali loga przy bramie ab i tyle z nich bylo :) Poza tym czekalismy dostatecznie dlugo.

adamol88 13-03-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1315185)
1. Nie piszesz na temat.
2. Nie nie grałeś na furorze, a jeśli już to chyba na OTS-ie o nazwie furora, bo widziałem takiego!
3. Żal
4. James pies i złodziej tak czy siak!

Hail Kijancz, Gremar, Tesmen, Spaaw i reszta noobków :D

Ale jesteś mądry... hmm, a nie zauważyłeś że Ty też nie napisałeś w tym momencie na temat, i co?? Chyba mi nikt nie zabronisz komentować kogoś wypowiedzi? Jeżeli uważasz, że nie grałem na Furorze to spoko, ty jesteś wszechwiedzący i wszytsko wiesz... nie chce mi sie komentować twojej wypowiedzi, bo poprostu jesteś żałosny :D bye bye dzieciaku

Masywny_Titania 13-03-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1315199)
@UP

LVL EQ to nie wszystko....

Nie smieje sie z lvlu i eq, ale jak sobie popatrze na ten podpis to zalamka :(, a taki wyjadacz;)

Khazul 13-03-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1315203)
Jakos my tego nie widzielismy. Dali loga przy bramie ab i tyle z nich bylo :) Poza tym czekalismy dostatecznie dlugo.

nieee ale 3 waszych noobow z nami lazilo a wy tego "nie widzieliscie"?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.