![]() |
|
@Adelao
Podaj mi linak do jakiegos bota co ucieka^^ Gdybym byl na bocie to bym nie uciekal:P A hunta od Hushela mam za to ze ja mam Warriroa a on nie ma^^ Chyba ze mowicie o huncie od UZu to mam za to ze mialem kilka miesiecy temupro Lovize^^ |
...
@up
nikt ci tego nei zazdrosci. Btw sa takie boty, co jak cie ktos zaatakuje to uciekaja, Tibiaauto :] wiec nie pier&&&& |
Cytuj:
a to to samo www.tibiaauto.prv.pl tylko nie pamietam czy to poprawny adres ;] Ale wiedze ze masz wieksza lipe ;/ Anyway he can only show it off inside protection zones, as he is hunted by one from my guild, and therefore by the entire guild. ________________ Signed, Yuperdo 22:32 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fajkowy-Lolus. He was killed by Hunshel. _/ Stupid botter. Good to know. He just made it to the list. Signed/ Garmie jejejejjeejje Bye ;( lub kup kase na allegro i spłać :/ |
Cytuj:
|
@Upy
Kiedys im sie fragi skacza^^ @Adelało Dobrze poinformowany jestes jak na osobe ktora nie gra na Galanie;] Ps. po co kase na allegro, jak mozna robic uhy? Wole swoj sposob, czyli robic runki, nzi twoj sposob kupowania kasy ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Weź Fajkowy wyjdź z tego forum bo tylko żal robisz,
Myślisz, że jesteś najmniejszym lvlem z Full Warriorem to jesteś cOOl? Właśnie, że nie, bo patrząc na twoje posty płakać mi się chce, no ale cóż tak jest jak nie ma nic innego do zajęcia niż siedzenie przed kompem, ty w ogóle masz rl życie? ;) |
Cytuj:
A co sie tyczy Yuperdo , dziwi mnie ten chlopak , Fajkowego~ za bota scigaja , ok popieram , ale w gildi sam ma botera , jak mu powiedzialem o tym to on stwierdzil ze jesli odkiedy wstapil do gildi nie botowal to moze zostac. < piekna postawa pana tutora, teras wszyscy kupmy postacie i wstepujmy do FoZ , bo jak nie kupimy tej postaci w trakcie jej pobytu w gildi , to jestesmy cool czysci i wszystko jest ok. Anyway , imie botera z FoZ , Phea Dyre (dawny Cryn Kalius?) , wasz cudowny Oskar. |
ulalala paladinka hwl by ciebie i ta twoja cala gildie zmiotlo z ziemi tylko przypal dogonic 200+ ms XD ale jak juz raz padl od czlowieka to widac co potrafi :> mowa o Dranicie pozdro i wracaj na danuubie XD buziaczki w pysiolka
|
Cytuj:
|
Heh, wielkie GZ zabicia 28 lvla;]
Gdyby FoZ chcieli zabić wszystkich botterow na Galanie, to zabiliby wieksze pol servera(wiekszosc osob ktore nie uzywa, to sa osoby, ktore nie wiedza jak go sciagnac/ustawic). Cytuj:
Cytuj:
Gdybym na bocie chcial ustawic na uciekanie, to bym nie afkowal tak daleko od dp^^ bo po drodze byle 10 lvl by mnie zabil? Cytuj:
Jeszcze raz ubicia 28 lvla;] to mam hmm..... 1h na scrabach?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale to i tak mało, dziumor mowił wczesniej ze cos kolo 6-7 robil;] |
@Paladinka
www.zal.pl Pierdo**** smuty! Z tego co wiem to Wrobel sprzedal chara na Allegro to po 1. Po 2 Wrobel jest w Polsce i niewyjechal nigdzie za granice, bo ma zlamana noge czy tam reke.Niewiem skad takich informacji zaczerples Niecytowac Blędów plx. :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
Nawet pacca... wole uzbierać te pare k i kupić od jakiejś zaufanej osoby, a co dopiero wydawać rl hajs żeby zrobić jakiś addon. |
@Paladinka
Widzisz chłopie ty masz 105 lvl paladyna w grze a ja mam dziewczyne w rl Wyjdź lepiej z domu zamiast sie zajmować z tibią :P |
Cytuj:
Mam bardzo dobra wiadomosc8o , "wychodze" z forum, poniewaz glupie ploty o kupowaniu kasy za rl kase przez to kraza;( ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
@Paladinka...
Przemowie glosem jednego z braci Kaczynskich " SPIEPRZAJ DZIADZU!!" Ten 105 odloz na bok, bo jak sam mowiles TWOJ KOLEGA go KUPIL Paladinek na tym forum jest od groma ciut ciut ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |
|