![]() |
|
jeszcze ribery jakis obronca i bedzie git, z 2giej strony takim skladem glupio bedzie cos przegrac ;/
|
Owen już prawie w Manchesterze!
Coś mi się zdaje, że niewielu będzie zadowolonych, ale ja na pewno. Chciałem go od chwili, gdy spadek Newcastle był przesądzony. |
http://www.kanonierzy.com/shownews_i...Usmanowa.shtml
Banda kretynow >.< Potem sezonowycy beda plakac aby zwolnic Wengera ktoremu trudno jest wygrac walke o pilkarza z Fulham itp. z powodu finansow |
Co do sezonowców, to jestem ciekawy ilu obecnie "kibiców" ma Real...
Hah, ale w klasie będę mógł się naśmiewać z tych co są za Man Utd :p Chociaż pewnie teraz będą za Realem, bo CR tam przeszedł... EDIT: Zapomniałem napisać, że Real powinien kupić LO, bo Marcelo jest pomocnikiem... |
A ja wcale się z Owena nie cieszę. Przyjdzie, zagra kilka spotkań, złapie kontuzje i ot, taka mała powtórzeczka z Saha'y bądź Hargreaves'a.
Hmmm...Widzę, że zaczynają się tru k!bi!ce. Jak nie Chelsea, Barca, Manchester, to teraz "Ja kibicuje Realowi od zawshe!!! Ah, sezonowy urok footballu :) |
Cytuj:
Czemu masz sie smiac z fanow mantd? Dlatego ze ich najwieksza gwiazda bedzie w Realu?? |
Owen zero poszanowania dla swojego byłego macierzystego klubu <.<
|
Exodus nie powiedziałbym, Realowi kibicuję od mojego pierwszego obejrzanego w całości meczu(finał LM w 2002 roku). Muszę przyznać, że do RM przyciągnęli mnie wielcy piłkarze(Zizou, po mundialu Ronaldo), wcześniej jednak innemu klubowi nie kibicowałem
Nie chodzi mi o kibiców, tylko o "kibiców" których mam w klasie. W zeszłym roku kibicowali Man Utd, a wcześniej Barcie czy Liverpoolowi, chyba że wydorośleli... Man Utd podejmuje niezłe ryzyko, a Owen... Wychowanek Liverpoolu w MU... EDIT: Sturridge w Chelsea, mam nadzieję że się nie zmarnuje ;] |
Aaaa ja czekam na transfer Davida do Barcyyyy :(
|
Polska - Wenezuela 3:0
Władze Realu Madryt poinformowały na specjalnej konferencji prasowej, że poprosiły firmę Adidas o podwojenie kwoty 60 milionów euro, jaką otrzymują w ramach umowy sponsorskiej. Real Madryt za wszelką cenę chce sprzedać Wesleya Sneijdera. Takie coś se znalazłem, może kogoś to zainteresuje. |
Imo powiekszanie zadluzenia i branie kredytow na pilkarzy w dobie kryzysu jest porabane,chcialbym aby sprawiedliwosci stalo sie zadosc i zeby sie na tym przejechali.
|
Oby United kupili prawdziwego napastnika w tym okienku. Valencia i Owen za Teveza i CR7- to brzmi conajmniej śmiesznie. Potrzeba jakieś gwiazdy pokroju Ibry (który i tak będzie wolał pewnie Barcę), czy Aguero, który jest perspektywiczny i zarazem już bardzo dobry.
|
Brożek prawie w Fulham szczerze mówiąc wolałbym aby poszedł do ligi hiszpańskiej, francuskiej, ew. niemieckiej. Francuska i niemiecka są słabsze w nich miałby większą szanse się wybić... A do Hiszpanii po prostu pasuje stylem gry ;]
|
Cytuj:
Valencia może okazać się jakimś prze-ch..., a i tak sądzę, że kupimy jeszcze dwóch zawodników (lewa strona i środek). Chciałbym Rafaela van der Vaarta... :cup: @Brożek Moim zdaniem w Fulham będzie mu dobrze, ale zobaczymy. @Arsenal (no, jeszcze nie) http://www.youtube.com/watch?v=EdDfft1-xHg Był już poruszany temat tego młodego piłkarza na forum, ale wie ktoś może o nim coś więcej? Zaczarował mnie o_o @Edit Co znalazłem na tej stronie od Strażnika... http://www.kanonierzy.com/shownews_i...bery-ego.shtml @Down W poprzednim sezonie nie było Berbatowa, a Saha nie grał prawie w ogóle. |
Cytuj:
|
Imo wydaję mi się, że ManU powinno poszukać młodych i dobrych napastników, jak np. Agüero czy Dos Santos. W sumie z wypożyczenia wraca chyba Frazier Campbell, więc jednego już mają. Jeśli chodzi o linię pomocy, to ja na miejscu włodarzy ManU kupiłbym Jesúsa Navasa z Sevilli. Bardzo dobry prawy pomocnik, z pewnością by dobrze zastąpił Cristiano.
K.Jay |
Cytuj:
Petrucci - jest chyba najmłodszy, więc jego nie trzeba brać jeszcze pod uwagę. Welbeck i Macheda - oni już błyszczą, także młodzi. Brandy - młody, ale za słaby, out. Campbell i Manucho - blokowaliby tylko Danny'ego i Federico. Owen - doskonały zmiennik. Roo i Berba - :cup: Siła ognia jest, po co jakiś Aguero? :| Navasa nie chcę, już chyba bym wolał Downinga :/ Nie chodzi tu o umiejętności. @Down Caddie nubku, a w trakcie sezonu wydawało się, że jesteś za Manchesterem, sezonowcu xDDD |
20 lipca przed sezonowy mecz Realu z Shamrock Rovers :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Tak czy siak potrzebny jest jeszcze ktoś nowy. I nie przegadacie mi, że Owen z Valencią = Ronaldo z Tevezem.
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
A co do czytania ze zrozumieniem to zachowujecie się wobec tej sprawy jakby właśnie te transfery były wystarczające jak na United. O to mi chodzi. |
Cytuj:
Skrzydłowy pewnie będzie jeszcze kupiony, nie bój żaby. Po stracie jednego zawodnika świat się nie kończy, tymbardziej, że na jego miejsce przybył nowy gracz, który jest pewnie solidniejszy niż nasza druga flanka... |
A czy ja mówię, że świat się kończy?
|
Nóż mi się otwiera w kieszeni jak czytam o hakerze...
Hah, Unibax nie potrafił wygrać biegu ^^ |
Carlos Tevez jest przekonany, że najwierniejsi fani Manchesteru United nie uznają go za zdrajcę, jeśli wkrótce przejdzie do lokalnego rywala - Manchesteru City.
Alberto Massacci z włoskiego Empoli uzgodnił warunki kontraktu z Manchesterem United. 16-letni talent zrobił spore wrażenie na szkoleniowcu "Czerwonych Diabłów" - Alexie Fergusonie. K.Jay |
Uwielbiam Teveza, darzę go olbrzymią sympatią oraz zaufaniem. Rozumiem, że chce odejść. Ma takie prawo, ale kurcze już zaczyna mnie trochę wkurzać tymi wypowiedziami ciągłymi o tym jak źle został tu potraktowany i jak go wszyscy okłamali, jaki on biedny. Takie zachowania to bym już prędzej mógł CR7 (tzn. teraz już prawdopodobnie "CR9") przypisać. Dziwię się, oj dziwię.
|
Tylko Juventus Turyn :* 4eva
|
Ja na Tevezie bardzo się zawiodłem... :< Po co w ogóle te wszystkie komentarze, jaki to Ferguson jest zły i niedobry, nie rozumiem. Gdyby odszedł w ciszy to wszyscy by za nim tęsknili, a tak może czuć się źle na derbach.
@Down Beckham jeszcze niedawno mówił, że Manchester zawsze będzie w jego sercu. Ba! Nawet Ronaldo tak powiedział i dodał, że Ferguson był dla niego jak ojciec. Tevez za to zachowuje się conajmniej nieodpowiednio. |
Tylko zauważcie że to zawsze Alex jest tym złym. Tak samo było w przypadku McGratha, Beckhama, van Nistelrooya czy Keane'a. A jeśli chodzi o Teveza to go bardzo lubię, bo to walczak jakich mało.
K.Jay |
Do usunięcia.
|
Gabriel Obertan.
|
Żirkov w Chelsea/18mln. ;xxx
|
Ferguson zaczyna brać przykład z Wengera. Teraz z tego co widzę pojawił się nowy boss w lidze angielskiej z pedofilskimi zapędami. Wenger może czuć się zagrożony. Kolejnego młodziana kupili. Już chyba z 4rech w tym okienku (albo ciągle się na nich łaszą).
|
Cytuj:
2. ten 15-latek z Charltonu 3. ??? 4. ??? @Down Racja, o Massaccim słyszałem, kolejny Włoch, ale o Thompsonie pierwsze słyszę :D Zresztą, oni i tak wędrują to akademii/rezerw, tylko Obertan oferuje coś więcej (a i tak ma już 20 lat). |
Cytuj:
2. Gabriel Obertan 3. Sean McGinty (z Charltonu) 4. Josh Thompson (Jeszcze nie kupiony, ale na celowniku). |
Cholera... Gdzie nie zajrzysz, tam Real albo Man Utd... Nawet nikt nie wspomniał, że Aeroplanino zakończył karierę ; s...
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |
|