![]() |
|
naprafte umieralem a ty sie smiejsez :baby::baby:;(
|
ligan giwnelo up?
|
^
przecie to bylo proste i logiczne chocby wygryfali 1241243 :0 to i tak by przegrali :baby::baby::baby::baby: |
@/\ Ta ale pokazali klase i skilla ..
No nic trzeba czekac na nastepna wojne ;] |
no nie zaprzecze ze pokazali ;p
|
btf kiedy muj nick bendzie czarny? :baby::baby:
|
jak wedźmiesz flaumaster do renki i narysujeż :cup:
Wasz Nie Szczerze Pooh~ |
przepowiednia diego sie sprawdza powoli.teraz pytanie ferhaty pojda za cihatem czy prolackami (patrz strona 459,post diego)
|
xD
Wg. mnie to jeszcze nie pojdą bo to za wcześnie trochę. Jakby ci od durima przenieśli się całkiem to juz wtedy można Teraz to bym się nie zdziwił jakby Tommy do ligan dołączył. I po tygodniu Kebab walnie posta na forum że mają przestać albo, że polacy go zawiedli i musi walczyć z Pa i wyjdzie z triadu -.- |
no tommy ze swoimi dogami dolaczy do ligan,i wtedy od prolackow znowu wszystko bedzie zalezec:baby: bo moze durim ich znowu przyjmie z otwartymi ramionami i znowu powtorka z rozrywki.Ale watpie w to.Pewnie zostana z ferhatem,ligan przegra juz do konca,ferhat przylize sie prolackom,wykopia calkowicie hbg i duriima z iridii,i wteyd byle jaki pretekst i jebudub polacy leca i znowu wszytko tak jak bylo pare mieisiecy temu.sry ze bvez ladu skladu rozumiecie sami :baby::baby:
|
zecz w tym ze nie kazdy pojdzie wtedy za kebabem. czyt. ja sie nigdzie nie ruszam, nie zamierzam juz tolerowac zachowania wielkiego tommy vee ;) bossa pvp itp :D
|
ty mnie chyba nie zrozumiales karolku.Ja mowie ze cihat dolaczy do ligan,kebab z wami dalej bedzie a prolacy pojda wtedy albo do ligan,albo zostana z wami.Ty tutaj nie musisz sie nigdzie ruszac bo raczej nie masz wyboru.No chyba ze backstabb i pojdziesz z prolackami do ligan.Albo jeszcze inna werjsa.Cihat dolacza do ligan,kebab z ludzmi robi new guild,prolacy robia swoja gildie + ci z triadu co chca z nimi i jedna wielka wojna.(durim + cihat(ligan) vs. prolacy + ci z triadu co chca vs kebaby
|
@ up . plus twoja stara vs twoj stary .:cup:
|
no i po co niepotrzebna ofensywa w stosunku do mnie ? ;(;(;( wyrazilem tylko swoja opinie,chyba od tego jest forum
|
po co rozkminiacie, co ma byc to bedzie;p
|
nowy awek specjalnie dla wincenta ^^ :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
|
nie kochaj ich...
to pedaly sa :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no ale wiadomka lofe musi byc <3 aii |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Vincent<3:p:p:p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
ale sie porobilo ;///////\\\\\\\\\\\\\\\\\//////////
meeeeeezoooooookraaaaaaacjaaaaaaaa ja tu twoze ustruj jeee joooooouuuuu i oczywiscie musi byc "JPPPPPPPPPPPP NA 1000000000000%%%%%%%%%%" |
jotpe na stopro
|
Cytuj:
tfwa giepe musisz wplacic do banku w karlinie! ale tylko w karlinie i mi powieciec potem i ja wyplace to i bendziemy kwit |
widze ze prolacki rodzinnie spedzaja swieta ;*;*;*;*;*;
anasek 3 2 1 TODAY Iridia Anas Kiro Triad EK 205 71h 30m 57h 15m 3h 0m 5h 15m 5h 15m 5h 15m 8h 0m 16h 15m 14h 15m 2h 30m |
Cytuj:
|
Ja nie narzekam na zycie rodzinne uwierzcie mi mam na to duzo czasu i na rozne inne rzeczy :)
|
Cytuj:
|
hejka =*
hans to nub zrobil mi deleta i nie mam chara zeby grac :<<< |
Cytuj:
a dwa nie chcę wam nic złego życzyć ale uważajcie na antywisłe8o8o:cup::cup::cup::cup: i huj Narwhals, Narwhals Swimming in the ocean Causing a commotion Coz they are so awesome Narwhals, Narwhals Swimming in the ocean Pretty big and pretty white They beat a polar bear in a fight Like an underwater unicorn They've got a kick-ass facial horn They're the Jedi of the sea They stop Cthulu eating ye Narwhals, They are narwhals, Narwhals Just don't let em touch your balls Narwhals, They are Narwhals, Narwhals Inventors of the Shish Kebab |
aew.. karol to hlvl w porownaniu do nas ;/ a i tak nab
|
hehe mamy tutaj ducha i to niespokojnego który nie da wam spokoju hehe
i ogólnie co tam na tibijskim świecie iridia słychac żeby nie było |
Uwaga, uwaga!
W związku z ponadprzeciętną aktywnością modów prosimy zachować szczególną ostrożność. Niezalecane jest retardowanie, offtopowanie, wypisywanie wulgaryzmów, postowanie linków do ******* oraz wszystkie inne zachowania łamiące regulamin. Zalecamy przestanie pisania jakichkolwiek postów w celu uniknięcia warnów. :x:Czyżby mod zrobił tylko jednorazową akcję?? |
No i jak żyć na tym forum bez retardowania?
To jak ryba bez wody:| |
No niestety, ewentualnie można się złożyć na flaszkę dla moda, zrobimy zbiórkę kasy w Carlin sprzedamy na ebayu i bedzie gites
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |
|